חבלי לידה לטיול
-
אוף. לא יודעת למה, דוקא עם התכנון של הטיול הבא שלנו אני מרגישה תקועה. הרבה צירים ולא מרגיש לי שמתקדם למקום מדויק מספיק בשבילנו.
הרבה אילוצים, פוגשים משפחה בתחילת הטיול לשבוע משותף ואז חברי משפחה אחרים לחודש אחרי, יש לי גם אילוצי פגישות עבודה. כל הטיול כולו חודש וחצי ומרגיש לי קצר... חוץ מזה, למרות שטיסות במחירים שפויים ורכב במחיר מצוין מצאנו, אני לא רגילה למחירי אוגוסט בערים הגדולות של קליפורניה. למצוא חור לישון בו בלוס אנג'לס במיקום שהתחשק לי (וניס או סנטה מוניקה) ממש קשה בפחות ממאה וחמישים דולר. תזכירו לי למה לא נוסעים שוב למונטנה וזהו?
(פוסט קיטור, ממש אוי אוי אוי, אני יודעת, אבל רק כאן בפורום מרגישה שיהיו מי שיזדהו).
-
חבלי לידה לטיולברוכה הבאה לעולם שלנו. כל עוד החופש הגדול לא זז לחורף - נוסעים בקיץ...
לא נשאר כסף אפילו לדירה אחרי מחירי העונה הגבוהים !!
כדי לממש חלום חודש בשנה אני סגור במשרד מעופש (...דימוי בלבד..) במשך שאר השנה ויש מי שמנצל את זה.... והדולר, שאינו מהסס וממשיך בנסיקה המהירה למעלה. 3 פעמים ביום אני מציץ בשערי המטבע בכלכליסט ומסנן קללה ותפילה לפרנקלין - רד כבר!....יסלחו לי היצואנים אבל גם האינטרסים שלנו חשובים!!!
בקיצור, את לא לבד. [מספיק מזדהה?
]לעניינך, בדקתי כללית בטריפ אדויז. , תקופה אקראית שני לילות חול באוגוסט. יש לדוגמא מלון BEST WESTERN Canoga Park Motor Inn הנמצא 40 דקות מסנטה מוניקה המחיר של 112$+מס. ביקורות טובות. אפשרי אם ישנים שם בלילה ומבקרים בסנטה+וניס החל מהבוקר שלמחרת.
יעלה בסוף כמה שיעלה - שתהנו !!!
* לדעתי, חלק מהסיוע השנתי של ארה"ב צריך להיות "סיוע נשימתי" - לאזרחים שרוצים לנשום קצת אחרי הלחץ בארץ...
-
חבלי לידה לטיוללמזלי אני גם יצואנית, כך שכשהדולר עולה זה גם טוב מבחינתי

$112 ללילה בלוס אנג'לס זה הרבה! בטיולים קודמים לוס אנג'לס היתה זולה, בסביבות ה-$80 ללילה (לא באוגוסט, לא). החלטנו לפיכך לעשות לילה ראשון אחרי הטיסה בל"א, לא רחוק משדה התעופה ואז בבוקר, על כנפי הג'ט לג, לצאת בארבע-חמש בבוקר ולנסוע ישירות למונטריי. את סיורינו בלוס אנג'לס נעשה ביומיים שלפני הטיסה בחזרה, בחודש אוקטובר.עכשיו יש דילמה נוספת... אולימפיק או הקסקיידס. התחלתי עם שניהם ומרגיש לי לחוץ קצת (תקופה של שבועיים). נראה לי שנבחר באחד מהם + ריינייר שיהיה בכל מקרה (טרם ביקרנו).
כך או כך, תודה על העידוד! ושאלו יהיו הצרות שלנו כל החיים!
-
חבלי לידה לטיולכל השלושה שהזכרת אפשר לקחת "בקטנה" של 3 ימים כל אחד...
מז"א (גשם) הוא שחקן נפוץ ויתכן ותצטרכו להתחשב בו.
רנייר פחות נחמד כשעטוי עננים וגשם.
-
חבלי לידה לטיולכבר הקדשנו לאולימפיק ארבעה ימים בטיולים קודמים, אז דוקא אותו אני מכירה היטב. הבנתי שבקסקיידס אפשרויות הלינה, שמאפשרות גם טיולים רגליים ללא צורך ברכב (לטובת המטיילים האתגריים בקבוצה שלנו שירצו לצאת בחמש בבוקר למסלולים ולהשאיר אותנו עם הרכב), מוגבלות. אני בחקירה צולבת של המקומיים בטריפ אדוויזר בשלב זה.
ברור לי שאפשר גם, גם, וגם וכבר בניתי תכנית כזאת ואז החלטתי שהקצב שלה מהיר מדי והיות וכבר היינו באולימפיק, אנחנו לא שם כדי "לראות מה זה", אלא כדי להעמיק, או לחלופין להעמיק באיזור אחר.
הבשורות הטובות הן שהזמנתי את הלינה של הלילה הראשון בלוס אנג'לס! לכאורה, הכי פחות חשוב, בפועל, סוג של פוש מנטלי להתחיל עם קבלת החלטות.
-
חבלי לידה לטיולואני חושבת שאפשר בהחלט לחזור למונטנה.....
-
חבלי לידה לטיוליו ואני חשבתי שהבעיה רק אצלי....אל איך הבעל המדהים שלי אומר...פעמיים בשנה בארהב..זה כניראה כבר קטן עלייך....חחחה.. והדולר..שנוסק למעלה...אוף..יאללהה העיקר שאלה יהיו הבעיות שלנו...