ויאטנם
-
שלום לכולם. 1.אשמח לקבל שמות סוכנויות אמינות לטיולים מהו צי מין ומהנוי. טיולים באיזור. 2.איך אני מסיגה כרטיסים לרכבת לסאפה? 3. איך מתנייעים בין הוי אן להואה דרך דאנאנג.?
-
ויאטנםלא עשינו כלום עם סוכנות
אבל כרטיסים לרכסת בסאפא- בהנוי יש איןספור סוכנויות- אנחנו קנינו דרך המקום שישנו בו ( היא נמצאת בטיפים והוזכרה ע"י כמה אנשים)
מהויאן להואה בגלל שהיינו חמישה שכרנו רכב עם נהג מסוכן שנראה לנו הכי בסדר ( דיברנו ולקחנו מחירים מ3-4), והנהג התבקש לעצור בהרי השייש, לאוכל ולעוד תצפית בדרך. בהואה נפרגנו ממנו ולקחנו מונית לעתיקות לסיור מהיר ( תיקים הושארו בחברת אוטובוס הלילה)
-
ויאטנםתשלחו מייל לדימה, ישראלי שחי בהאנוי בעל סוכנות נסיעות. אני בדרך כלל עושה הכל דרכו. גם נוח, וגם יש לי כתובת למי לפנות כשצריך.
יש את הפרטים שלו בטיפים באתר, אבל הנה המייל:
vietnam4u@gmail.com
-
ויאטנםאהלן
אנחנו הזמנו דרך סוכנות Sinh Tourist המקורית. יש לה סניפים בהאנוי והו צי מין. סוכנות מעולה, אמינה, היינו מרוצים מאוד. מידע מפורט עליה אתה יכול למצוא בטיפ שפירסמתי
http://www.lametayel.co.il/%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7 %AA+%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%9C%D7%94%D7%90%D7%9E%D7%99%D7%A0%D 7%94+%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA%D7%9C%D7%9E%D7%AA
בקשר להתניידות, יש אוטובוסים טובים. המלצה חמה שלי אם זה מתאים לך- להשכיר אופנוע בין הויאן להואה (אנחנו עשינו הפוך). שולחים לך את הציוד ליעד הסופי וזו רכיבה פשוטה ויפיפיה של כ8 שעות. ממש עדיף בעיניי על אוטובוס כי אתה יכול לעצור בדרך וחווית הרכיה נהדרת.
-
ויאטנםתודה
-
ויאטנםתודה
-
ויאטנםתודה