טיול להודו ותאילנד
-
שלום לכולם.אני מעוניין לעשות טיול עם עוד 2 חברים בחודשים יוני-יולי לפני הלימודים האקדמאיים, והתכנון הוא:הודו(אולי נפאל יותר יתאים) ותאילנד.
היינו בתאילנד לפני כשנה,והספקנו את כולה,כך שאנחנו מעוניינים להיות רק כשבועיים בתאילנד.אנחנו רוצים לעשות חודש בהודו,אך הבנתי שלהודו צריך מינימום חודשיים.לכן אולי נפאל יותר תתאים או המלצה אחרת ממכם.
אשמח לדעת מה התקציב שאצטרך?ואם הודו לחודש אז לאן?
תודה לעוזרים
נ.ב:
המטרה של הטיול היא לא קניות.בתאילנד נופש.
-
טיול להודו ותאילנדמה שבעיקר צריך לעניין אותך זה מזג האוויר. בהודו ובנפאל חודשי הקיץ הם חודשים חמים וגשומים - ולא התקופה האידיאלית לטיול. בנפאל ובצפון-הודו היציאה לטרקים פחות מומלצת אחרי סוף מאי, למשל. גשמי הקיץ בהודו, המונסונים, נעים בין הצפון לדרום וחזרה במהלך כל הקיץ וקצת אחריו - אז אתה צריך לחשוב אם זה מתאים לך ובאיזה מקומות בהודו אתה יותר מעוניין לבקר.
בכל מקרה אין שום בעיה לטייל בהודו חודש אחד. אתה בטח לא תספיק לראות את כל המדינה הענקית הזאת, אבל חודש זה המון זמן.
-
טיול להודו ותאילנדלקחתי לתשומת ליבי את הדברים שלך.מה התקציב שאצטרך לטיול? מכיוון שאני לא מתכנן קניות ומלונות פאר.
בחודשים הנוכחיים האלו אז עדיף הודו או נאפל או אופציה אחרת במזרח שתחבר אותנו לשבועיים תאילנד?
-
טיול להודו ותאילנדבחודשי הקיץ מטיילים בלאדאק בהודו .
מיוני ועד כמעט אוקטובר. ישב שדרך כלל ויש הרבה טרקים ורפטינג ונופים ואנשים מדהימים.
-
טיול להודו ותאילנדאם הייתם בתאילנד חבל לחזור לשם שלא הייתם בארצות אחרות.
אפשר בהחלט לטייל בהודו אפילו חודש ולראות הרבה לא צריך לרבוץ בכל מקום שבוע...
אני חסיד השיטה להספיק הרבה בזמן סביר.
ויטנאם , נפאל בהחלט מדינות לטייל בהם