טיול ללונדון
-
שלום לכולם,
החברה ואני מעוניינים לערוך טיול בסוף השנה. (קצת מוקדם לזה אבל עדיף לתכנן לאט ומראש).
התכנון הוא להיות בלונדון בזמן הכריסמס ואנו רוצים לחתום את הטיול ביומיים באמסטרדם. סה"כ טיול של 12 יום. אנו מעוניינים בהמלצות ליעדים שלפני לונדון.
התכנון הוא להגיע ליעד מסויים( 4 ימים) - לונדון (5 או 6 ימים) - אמסטרדם( 2 או 3 ימים).
נשמח לקבל המלצות ליעד הראשון - חשוב שיהיה יעד נגיש ללונדון מן הסתם.
תודה למי שיגיב

-
טיול ללונדוןבהנחה שמדובר ביעד עירוני אז פריז מאד נגישה ללונדון באמצעות היורוסטאר. כדאי להזמין כרטיסים ליורוסטאר כמה שיותר מראש כי המחירים עולים כשמתקרבים לתאריך הנסיעה.
לא יודעת מה כוונתך ב"תקופת הכריסטמס", מניחה שאתם רוצים ליהנות מהאווירה ומהקישוטים ברחובות ובחנויות, לכן ממליצה לנסוע לפני הכריסטמס. בכריסטמס עצמו (25/12) לונדון שוממה וסגורה כמו יום כיפור אצלינו וגם ב-26/12 דברים פתוחים מאד חלקית. בנוסף, כבר בסביבות 20 לדצמבר התלמידים שם יוצאים לחופשה ארוכה ולכם כל האתרים והרחובות עמוסים.
ממליצה לנסוע כבר בתחילת דצמבר. הקישוטים ברחובות מתחילים בסוף נובמבר.
-
טיול ללונדוןהיינו בלונדון בסוף דצמבר.
העיר מאוד עמוסה, במיוחד בסוף החודש.
ב25.12 אין תחבורה ציבורית כלל. לכן כדאי ללון ,אם בוחרים בתאריכים הנ"ל ,במרכז ולטייל ברגל. 3 ימים בין לבין חלק גדול של מקומות סגורים.
26.12 יום מכירות המטורף ,העיר...נראית...חוויה או נורא,תלוי את מי שואלים

לכן,לצאת כבר מתחילת דצמבר.
עוד מעט יפתחו לוח טיסות חדש של איזי ג'ט. הם טסים לכמה שדות ללונדון.
מאוד כדאי להזמין כבר את הטיסות.
לשלב את לונדון ופריז קל יותר. ואם רוצים אמסטרדם גם...אז מפריז לאמסטרדם.
לטעמי מיותר כבר. 6 ימים ללונדון ו6 לפריז -יהיה נהדר!
-
טיול ללונדוןהפלוס באיזי ג'ט שאפשר לבחור הלוך כיוון יעד אחד ולחזור מיעד אחר.
-
טיול ללונדוןאנחנו עשינו טיול דומה, בלי החלק הראשון, של חמישה ימים בלונדון ו-4 באמסטרדם, בגלל אילוצים שונים. חושבת שחלוקת הימים שלכם טובה יותר (עוד יום בלונדון על חשבון אמסטרדם), אבל לא הייתי טסה לאמסטרדם בשביל פחות משלושה ימים. ההגעה מלונדון לאמסטרדם נוחה מאוד וזולה למדי דרך איזיג'ט.
אם יש לכם 12 ימים הייתי עושה 8 ימים בלונדון ו-4 באמסטרדם, אפילו 9 בלונדון ו-3 באמסטרדם ולא משלבת עוד מקום. לונדון ענקית ויש המון מה לעשות. קח בחשבון גם שיום של מעבר בין מדינות הוא בהכרח יום לפחות חצי מבוזבז, אפילו ביעדים קרובים.