טיול לקנדה\מערב קנדה
-
אני מתכנן טיול באוגוסט-ספטמבר, ובפורום ניו זילנד המליצו לי לשקל את מערב קנדה.
אבל ממה שקראתי באינטרנט זה נראה שזה בעיקר יעד למשפחות.
האם הטיול מתאים לטיול עם רכב? אני מעוניין לשכור רכב לעשות טיולים רגליים קצרים ובנוסף מספר טרקים. הזמן שאני מקציב לטיול הינו בין חודש לחודשיים. אבל ממה שראיתי באתר רוב המסלולים למערב קנדה הם בערך 11 ימים?
איזה עוד אפשריות יש בקנדה\מערב קנדה(מעדיף לא להיכנס לארה"ב)?
מה בנוגע לחי לילה?
תודה

-
טיול לקנדה\מערב קנדהלא ברור לי למה אתה חושב שמערב קנדה היא יעד דוקא לטיולי משפחות. כמובן, השאלה היא מה אתה מגדיר כיעד לטיולי משפחות ומה אתה מגדיר כיעד לטיולי לבד או בזוג או עם חברים.
בניו זילנד לא ביקרתי עדין, אבל במערב קנדה דוקא כן. בהנחה שאתה מתכוון בעיקר לטיולי טבע (כי ההשואה היתה לניו זילנד), אין למערב קנדה מה להתבייש. אתה יכול לעשות שם טרקים כאוות נפשך ובאיזורים שונים, החל מחופים של האוקיאנוס השקט והמשך בהרים של בריטיש קולומביה ובהרי הרוקיס של קנדה. אם אתה רוצה לגלוש במורד באופניים, גם זה אפשרי, למשל ב- Whistler. אפילו עיר גדולה תמצא שם בדמותה של ונקובר.
אני לא נוהג לעשות מסלולי הליכה ארוכים. ביליתי כשבועיים וחצי במערב קנדה, ויכולתי להוסיף עוד. אתה מוזמן לקרוא את סיכום הטיול שלי, אותו שלחתי בזמן הטיול לפורום:
סיכום טיול למערב קנדה שהחל והסתיים בסיאטל
לגבי חיי לילה במערב קנדה, הרי שכמו שציינתי, יש רק עיר גדולה אחת, ונקובר. ויקטוריה איננה גדולה, אבל היא בכל זאת עיר. ממזרח לרוקיס נמצאות קלגרי ואדמונטון אליהם לא הגעתי. מעבר לכך, מדובר בעירות קטנות. חיי לילה כמו בערי ארה"ב או אירופה הגדולות לא תמצא שם.
ניתן לבקר גם במזרח קנדה. גם שם תמצא טבע יפה (אם כי לא בסקלה של איזור הרי הרוקיס) בפרובינציות האטלנטיות ובקוויבק. הערים הגדולות של קנדה, טורונטו ומונטריאול נמצאות באיזור זה. טיול מקיף מטורונטו ועד הפרובינציות האטלנטיות ומעבר, כמובן, גם בקוויבק, יכול לקחת חודשיים בשקט. מחוץ לערים הגדולות אל תצפה לחיי לילה.
-
טיול לקנדה\מערב קנדהdhz תודה על התגובה המפורטת התחלתי לקורא את היומן מסע שלך הגעתי ליום 11 בערך אני אמשיך יותר מאוחר הוא נותן המון מידע אופי הטיול שונה ממה שאני מתכנן אבל עדיין הוא כלי נהדר לקבל מידע תודה
-
טיול לקנדה\מערב קנדהקפטן נמו,
לי יש תכנון ל- 20 ימי טיול במערב קנדה, וגם זה קצת לחוץ.מקווה שיצא לפועל בסוף יוני.
כך שניתן לטייל יותר זמן...במיוחד אם אתה מתכוון לצאת לטרקים.
כמו כן ישנם איזורים שלמים שלא אגיע אליהם.
טיול מקיף יותר הוא פונקציה של זמן פנוי ושל כסף.
לגבי חיי הליילה- אין לי מושג. בוודאי יש בערים כמו: ונקובר, ויקטוריה.
קשה להאמין שתמצא חיי ליילה באזורים הכפריים ובנקודות הלינה הקטנות.
מצרפת קישור לשאלות ששאלתי. יתכן ויכול לעזור אף לך.
נילי
-
טיול לקנדה\מערב קנדהתודה על הקישור קראתי את האשכול ואת שלל הקישורים שבו המון מידע עכשיו נשאר להחליט.
-
טיול לקנדה\מערב קנדהשמע, האמת שלגבי המסלולים אני פחות בקיא, אבל הייתי בונקובר 5 ימים אחרי שהות של כחודש בסיאטל (חבל שארה"ב לא מעניינת אותך עליה יש לי טונות המלצות).
ממליץ לך לא לפספס את העיר המדהימה הזו למרות שאתה מתכנן בעיקר מסלולי טיולים. חיי הלילה שם מעולים-
the cobalt וה doolins irish pub הם המקומות הטובים ביותר שמרוב שנהיננו היינו שם כמה פעמים.
לגבי רכב- אין ספק שאתם תצטרכו. חברים שהמשיכו משם לטייל שכרו עוד מהארץ רכב . להשכיר משם נראה לי קצת מבולגן ולא כ"כ בטוח. מהארץ הראש שקט בקטע הזה