ראיון לויזה ארה''ב
-
ברצוני לשאול על המסמכים הנלווים שאני צריכה להביא :
1. אישור מעבודה (האם זה טוב בעברית) מה בדיוק צריך לכתוב? האם מספיק שאני עובדת בתפקיד בחברה והאם עוד משהו להוסיף? האם צריך לצרף תלושי משכורת?
2. יש לי דירה, מאיפה צריך אישור שיש לי בעלות הדירה?
3. האם צריך להביא אישורים של לימודים של ילדים שלי?
4. בעלי מקבל קצבת נכות, האם צריך להביא אישור ביטוח לאומי?
5. יש לי טופס 157 מוכן, קבלות על 480 ש''ח ותמונות ודרכונים.
6. האם עוד להוסיף משהו?
דרך אגב ביום שני הבא נקבע לנו ראיון לויזה. אני ובעלי מתכוונים לטייל . יש לי חברים שם ואנו מתארחים אצלם. האם להגיד בראיון שאנו יושנים אצל חברים ולא במלונות.
אודה לך על העזרה.....
אוה -
אני מחכה לתשובה.... בבקשהכי הראיון מתקרב.....
תודה -
ראיון לויזה ארה``ב:Reלאוה
ראשית חשוב מאד מה גילך, במידה ואת בת 40 ומעלה אני מניחה שלא תהיה בעיה. אנחנו קבלנו אישור לויזה (הגיל שלנו 55) בלי שום בעיות, מה שהצגנו זה הטפסים שהזכרת, (מהאינטרנט) אישור עבודה, שתי תמונות - אגב חשוב שהתמונות תהינה עדכניות להיום וכן אם את מרכיבה משקפים להצטלם בלעדיהם!!!! אני מבינה שיש לך ילדים ולא ברור מה גילם, בתעודת הזהות שלך הם רשומים לכן לא צריך הוכחות נוספות, אם את נוסעת איתם או בלעדיהם זה לא חשוב. לי יש משפחה בארה''ב ולא הזכרתי אותם, אמרתי שאני נוסעת לטייל בלבד. תוך 3 ימים קבלתי את הדרכון הביתה, אבל את יודעת במידי אם אשרו לך או לא. מקוה שהתשובה תספק אותם אם לא תשאלי ואני יענה בשמחה. -
ראיון לויזה ארה``ב:Reדורית שלום,
תודה על התשובה. אני בת 43 ובעלי בן 50 . אנו נוסעים בלי ילדים. יש לי 3 ילדים.
השאלה..מה לכתוב באישור עבודה שאגיד לבוס שלי ? האם מספיק שאני עובדת במקצוע שלי... ובחברה... וזהו?
יש לי תמונות מוכנות ועדכניות בוודאי. בלי משקפיים ושערות מאחורי אוזניים.
תודה... -
ראיון לויזה ארה``ב:Reאווה שלום
הגיל שלכם הוא ממש לא בעייתי. אישור ממקום עבודה בעברית נוסח סטנדרטי בהחלט. אין צורך לציין פרטים בקשר למקצוע, אצלינו בקושי הסתכלו על האישור והחזירו לנו. אם בעלך מקבל קצבת ביטוח לאומי או קצבת נכות אז את התלוש או אישור להציג להם, הם הרבה יותר נחמדים ממה שאומרים, הבעיה היא עם הצעירים, שם הם מערימים קשיים, התור הוא ארוך, צריך לבוא בזמן שזומנתם ולא אחרת כי הם מקפידים מאד, לא להבהל מהתור כי הם עובדים ביעילות.
שיהיה בהצלחה ונסיעה טובה -
לדורית....תודה רבה לך.....על העזרה...
כי זה פעם ראשונה שלנו לטוב לארה``ב.
אעדכן אותך לגבי קבלת ויזה.
שוב תודה
אוה