Las vegas
-
שלום חברים ,
אנחנו זוג עם 2 ילדים בני 14,16 הזמנתי למלון פאריז בוגאס לחודש יולי חדר עם 2 מיטות זוגיות. השאלה שלי למי ששהה בוגאס אם יש צורך להוסיף את הילדים לרישום החדר כלומר הם דורשים תשלום נוסף לא כמו שאר המלונות בארה׳ב על הילדים בחדר שיש בו שתי מיטות זוגיות בכל מקרה וללא ארוחות . אשמח לקבל המלצה אם לעשות הזמנה חדשה עם הילדים . תודה מראש.
-
las vegasלדעתי צריך לעשות הזמנה חדשה. סביר להניח שהמחיר לא ישתנה.
נראה לי שחשוב לדווח מי שוהה בחדר גם לעניין הביטוח וגם באופן כללי כקוד התנהגות מקובל.
-
las vegasבדקת אם המחיר משתנה אם אתה מנסה לעשות הזמנה כאשר רושם גם את הילדים בחדר ?
יש אלפי חדרים במלון, לא בודקים כמה לנים שם אלא אם יש אירוע חריג כגון: צעקות, רעש או כד' שיכול להפריע לשכנים.
זכור לי שפעם, לפני שנים רבות, נסעתי לרינו עם האשה, אחותי וגיסי. ביקשנו חדר עם שני קווינס ואמרנו שאנו ארבעה. פקיד הקבלה רמז לנו רמז גס, למה לשלם על ארבעה אנשים אם אפשר לשלם על שניים ? מי יבדוק כמה לנים בחדר ? אם הולכים שני גברים לפריז ומזמינים שתי בנות לכל הלילה (או ההיפך, שלא יגידו שאני שוביניסט
), הם צריכים להודיע על כך?המצב שונה כאשר יש ארוחת בוקר או כד' כלולה במחיר.
-
las vegasהיי
אני סיימתי להזמין את כל הלינות לטיול המתקרב שלנו למערב. זוג + 2 ילדים ותוך כדי גם בדקתי עשרות מלונות ואפשרויות. בכל אחד מהמלונות הזמנתי חדר עם שתי מיטות קווין. כמעט בכל המלונות שבדקתי כשרשמתי שאנחנו עם ילדים המחיר עלה. יכולתי לחסוך מאות דולרים ולא להצהיר על הילדים אבל כמו שדוד רשם יש קוד התנהגות מקובל.
במלונות בוגאס היה רשום לי במפורש תוספת 30 דולר ללילה לכל אדם/ילד מעבר ל-2. מלון פריז המחיר מפורשות עלה שרשמתי שאנחנו ארבעה.
-
las vegasכנראה לא הרבה זמן שגובים כסף עבור הילדים, זה ממש מעצבן, כמו הסיפור של ה-RESORT FEES. עד לפני שנתיים - שלוש בוגאס גבו תשלום עבור החדר וזהו.
הייתי בודק מחירים בבתי מלון סויטות כמו:
וכד'.