קניות
-
אז אנחנו בקרוב בתאילנד בפעם הראשונה ורוצה לדעת מה באמת זול שם? האם קוסמטיקה למשל של חברות נחשבות זולות שם? בגדים שהם לא שמטס אלא מציאות של דברים איכותיים יש שם? נעליים מידה 41 לנשים יש? מידות 44_46 בביגוד לנשים יש שם? אשמח לדעת אילו דברים שווה לקנות שם?
תודה
ליאת
-
קניות...היי...
...אני לא מומחה לענייני קוסמטיקה..
...אבל ידוע ששוק פרטאנום MBK ושוק סוף....השבוע("צ'קטוק)...מובילים בקוסמטיקה בגדים זולים ו"אקססוריז"...
....אבל לא כל מה שזול הוא טוב בהכרח...

-
קניותבגדים לנשים בקניון הפלטינום בבנגקוק באיכות טובה ובמחירים ממש זולים
הרוב ממש מרוצות וקונות בערימות
-
קניותאל תצפי להפרש משמעותי במחירים אם את מחפשת מקורי אך זה יותר זול ברוב המקרים.
-
קניותקוסמטיקה של חברות מוכרות יהיה יותר זול מבארץ אבל לא תמיד באופן משמעותי מאוד. לעומת זאת אם את לא תפוסה על מותג מסויים - אני ממליצה להכנס לרשת BOOTS (יש בכל מקום) זו רשת בריטית ויש להם מוצרים מ-ד-ה-י-מ-י-ם במחירים ממש ממש טובים. אני תמיד קונה שם קרמים וסרומים לפנים, מסיכות לשיער, קרם גוף.... ויש גם איפור.
באופן עקרוני קשה למצוא מידות גדולות בתאילנד - האסיאתיים קטנים והדברים דיי בהתאם.... זה לא בלתי אפשרי למצוא אבל קשה.
PLATINUM - כל מה שאשה מחפשת, לא מותגים בגדים במידה גדולה אני בספק אם תמצאי שם אבל נעליים אולי.
אולי אם תכנסו לחנויות של מותגים יהיה יותר קל עם המידות, אבל כמובן שפה המחירים לא יהיו כל כך זולים כמו בחנויות של הזיופים, עדיין יותר זול מבארץ ואם יש מבצעים אז בכלל. תנסו בקניון CENTRAL WORLD, CENTRAL CHIDLOM
-
קניותתודה רבה כבר מתרגשת....
-
קניותחכי שתהי שם.
אני כבר הייתי כמה פעמים בתאילנד ובאפריל שוב והקניות הן ללא סוף שם.
אפשר לבלות ימים שלמים בקניונים.
בגלל שזו פעם ראשונה שלכם תשאירו את הקניות לסוף אחרת לא תראו כלום בבנגקוק

קחו בחשבון שרבים הסיכויים שתחזרו עם עוד מזוודה. קחו בהלוך כמה שפחות דברים כדי שיהיה לכם מקום להעמיס. מה גם ש 99% מהביגוד שתקחו אתכם שיהיה קצר. חם ולח בבנגקוק בטירוף .
-
קניותתודה רבה
-
קניותהקניות - מתחלק לשנים כאלה שלא מתלהבים וכאלה שמאש אוהבים , אני חושב שבנקוק היא עיר מדהימה לקניות יש שם קניונים בלי סוף החיים לא תוכלי להיות בחצי מהם
ויש קניונים שאת נכנסת מסתובבת יום שלם ולא תראי את כולו , אני מצי לקנות רק דברים איכותיים בעיקר במבצעים , לא לקנות את השמטה ברחוב אלה לשם זכרונות נעימים
עדיף להשקיע סכום יפה בחולצה אחת מצוינת מאשר 4 חולצות לא איכותייות
הבעיה היא שהאסתיות הם מאד קטנות ויש מצב למידות קטנות מינוס כלומר אשה עם מידה 41 נעל תהיה לך בעיה למצוא מנסיון
אבל ההיצע הוא מדהים ומגוון בעצם הדברים הכי חמים שיש היום בעולם