האי ויקטוריה
-
מישהו אולי ביקר באי ובעיר עצמה ויכול להמליץ על אתרים בעיר וסביבה?
בנוסף אולי מישהו מבקשר שם באמצע יולי הקרוב ומעוניין לשלב טיול ביחד?
תודה... -
האי ויקטוריה:Reלעיר קוראים ויקטוריה והיא נמצאת באי ואנקובר (אליו מגיעים במעבורת מהעיר ואנקובר שנמצאת דווקא ביבשת ולא באי).
מידע רב על ויקטוריה תמצא באתר המצורף.
ויקטוריה -
האי ויקטוריה:Reתודה רבה.
ועכשיו שתי שאלות נוספות,
להערכתך, כמה זמן צריך להשקיע, במידה ורוצים לראות את העיר ואת השמורת טבע הגדולה הזאת שנמצאת באי?
כרגע התכנון שלנו הוא יום שני בבוקר עד יום רביעי בערב, זה מספיק? -
האי ויקטוריה:Reלמעוניינים בנקודה יהודית-נמצא שם בית הכנסת העתיק ביותר בקנדה.
לא לותר על גני בוצ`רד-BUCHARD GARDENS-גנים מקסימים
נמצא שם הרחוב הצר ביותר בעולם-FAN TAN ALLEY-באזור צ`יינה מאון -
האי ויקטוריה:Reשלושה ימים לאי ונקובר זה מעט מדי. הנסיעה מננימו עד לפסיפיק רים אורכת יותר מחצי יום (למרות הקילומטרים הספורים) בפסיפיק רים ראוי לטייל לפחות! יומיים. ויקטוריה עצמה, על אף שאפשר בחטף לראות ביום אחד, מציעה מגוון פעיוליות לפחות ליומיים-שלושה. (זו גם עיר נעימה לאתנחתא). הייתי מציעה שלושה ימים בויקטוריה אם כוללים את בוצ`רד גרדנס + גני הפרפרים.
רבקה -
האי ויקטוריה:Reתודה רבה...
ואם זה או לטייל בויקטוריה..
או להעביר יום בונקובר..
מה עדיף? -
האי ויקטוריה:Reאתה מתכוון לא להגיע כלל לויקטריה? אלה שתי ערים שונות שמציעות חוויה אחרת. אהבתי את שתיהן, קשה לבחור....
רבקה -
האי ויקטוריה:Reעופר שלום,
ואנקובר עיר מדהימה (אחת היפות בעולם). הייתי שם 4 ימים מלאים ולא שבעתי. גם ויקטוריה עיר יפה. הסתפקתי ביום אחד ולדעתי מיציתי אותה ואת גני בוצ`ארד (ללא שמורת הרים).
לא להחמיץ: המוזיאון המלכותי של בריטיש קולומביה (בויקטוריה). אחד המוזיאונים היפים ביותר שראיתי. -
ואנקובר !! :Reמסכימה עם יועד בכל מילה. ואנקובר היא הבחירה שלי אם אין זמן לשתיהן.