הסעה מ jfk למנהטן
-
מחפש הצעה לנסיעה משדה התעופה למנהטן 319w 48th st
לארבעה נוסעים האם רכבת מגיעה קרוב לכתובת?
או האם יש שאטל?
עדיפות אחרונה היא מונית בגלל המחיר -
הסעה מ jfk למנהטן:Reראשית, לארבעה אנשים מונית היא אחת האפשרויות המוצלחות ביותר (עולה כמו שאטל או פחות).
שנית, מצורף קישור לשאטל אמין במחיר נוח משדה התעופה לעיר. יש להזמין את השירות מראש.
שאטל מ- JFK למנהטן -
הסעה מ jfk למנהטן:Reהצעה זאת במחיר 67 דולר
האם היא מתאימה לכתובת שציינתי?
כמה יכולה לעלות מונית לשני מבוגרים ילד בן 8 וילד בן 12
תודה -
הסעה מ jfk למנהטן:Reמה ההבדל בין הצעה זאת
http://www.aladdintravel.co.il/Home.jsp;jsessionid=000044VmnWBdQleHdBRNZDGpezd:10b4sqqfm
למה שאת הצעת? -
הסעה מ jfk למנהטן:Reאם אתה ממש מבקש לחסוך בכסף אתה יכול לקחת מJFK את ה-AIRTRAIN לתחנת התחתית Sutphin Blvd בקווינס, ומשם לתפוס את קו E ולרדת ברחוב 50 פינת השדרה השמינית. הכתובת שנתת היא 48 והשדרה השמינית (לפי המספר 319) יעלה לך בסה''כ 2 דולר לנפש. -
הסעה מ jfk למנהטן:Reאין כמו מונית כשצריך להגיע לעיר עם מזוודות וילדים קטנים לאחר טיסה ארוכה גם אם יעלה 20 דולר יותר -
הסעה מ jfk למנהטן:Reאני כבר אמרתי מספר פעמים - משפחה עם מזודות - אחרי טיסה טרנס-אטלנטית - רק מונית.
או - שאטל- אבל למספר נפשות - זה ממש לא שווה.
רק לא סאבווי - עם מזודות וילדים - אחרי טיסה של 11 שעות.
ולא אוטובוסים.
הסכומים האלה הם זניחים - לעומת כל הטיול - וכאשר נוחתים - רוצים כמה שיותר מהר להגיע ליעד ולהתרווח. -
הסעה מ jfk למנהטן:Reסאבווי זה באמת כאב ראש עם מזוודות, אבל אוטובוס מיוחד של רשות הנמלים שעובר בתחנות הגדולות במנהטן היה לי אישית מאוד נוח, הוריד אותי בפורט אוטוריטי ומשם תפסתי מונית למלון. -
הסעה מ jfk למנהטן:Reאודי - אז אתה ממליץ על האוטובוס הזה?..ויש לו תדירות
סבירה..טוב לדעת.
מה שכן - החנות החדשה של אפל - בניו-יורק - האם היא בסגנון החנות שבסוהו- שכמעט לא הספקתי להיות בה?.. -
הסעה מ jfk למנהטן:Reזה אוטובוס עם תדירות די גבוהה, פעם ב-15-30 דקות, לי היה די נוח. מבחינת כדאיות - הוא עולה 15$ לבן אדם כך שזה כדאי עד ל-2/3 אנשים, מעבר לזה, מונית כבר יותר משתלם. מה שכן - ברגע שהאוטובוס התקרב למנהטן כל קו הרקיע של ניו יורק פתאום צץ וזה היה די מטמטם לראות את זה, לא נראה לי שבמונית אפשר לראות ככה
-
הסעה מ jfk למנהטן:Reלדעתי עם ילדים מתחת לגיל 12 הכי כדאי לקחת:
http://www.nyairportservice.com/fares.html
כל מבוגר לוקח ילד חינם.
ז''א 30$ במקום 17 * 4 בסופר שאטל.
AirTrain עולה 5$ לכל אחד, כולל הילדים. -
הסעה מ jfk למנהטן:Reעבר קצת זמן.. אך .. איפה עובר האוטובוס הזה בדה התעופה? פשוט למצוא אותו? -
הסעה מ jfk למנהטן:Reהאוטובוס נמצא ממש מחוץ לטרמינל, יוצאים החוצה והוא שם.