מה עדיף? London Eye או The Shard?
-
-
מה עדיף? London Eye או The Shard?בשניהם לא הייתי, אבל הייתי במגדל מונפרנס.
לטעמי השארד עדיף.
גם כפול גובה וגם את לא תקועה בקופסא ויכולה להסתובב.
יש טלסקופ וגם תוכלי לעזוב מתי שבא לך
-
מה עדיף? London Eye או The Shard?הלונדון איי אטרקציה ותיקה ומאוד פופולרית, ותוכלי למצוא עשרות רשמים...
השארד, אטרקציה חדשה יחסית.. רק מהשנתיים האחרונות.
להיות בקפסולה בגלגל ענק מול תצפית בגובה רב מגורד שחקים.
לדעתי הלונדון איי, נחמד. לא אתר חובה..
והתצפית לא מדהימה.. הסיבוב מאוד איטי
כדאי להגיע בשעת בין ערביים לתפוס את השקיעה,
להכנס גם לסרט ב4 מימדים בבניין הסמוך הכלול בכרטיס.
את השארד ראינו רק מבחוץ.

-
מה עדיף? London Eye או The Shard?היינו בLondon Eye ואחרי מספר דקות היה מאד משעמם.
לא הייתי בThe Shard, אבל נראה לי עדיף , כמו שציין קודמי את לא סגורה בקופסא שלא ניתן לצאת ממנה כשממצים את החוויה.
-
מה עדיף? London Eye או The Shard?והנוף בשרותים...
-
מה עדיף? London Eye או The Shard?אם כבר בוחרים בשארד, כדאי לשקול את הצעת ׳Afternoon Tea׳ של מסעדת Ting בקומה ה-35. התפריט הסטנדרטי, האנגלי, עולה כ-49 פאונד לאדם. יש להזמין מקום מראש ורצוי לא לאחר כי בדר״כ סידור הישיבה הוא לפי כל-הקודם-זוכה בהתאם לשעה.
לחילופין, אפשר לנסות את הבר המפורסם Gong שבקומה ה-52. הבר מציע מגוון משקאות היי-אנד ברובם המוחלט ומחייב מינימום הזמנה של 30 פאונד לאדם. הסכום הזה יכול לקנות, למשל, שלוש כוסות יין או כוס שמפנייה אחת של בולינג׳ר 2004. גם כאן חשוב להזמין מקום מראש.
המסעדה והבר שייכים למלון שנגרי-לה היוקרתי שנמצא במגדל. המחירים המצויינים כוללים מע״מ אבל ללא טיפ מקובל של 12.5%.
-
מה עדיף? London Eye או The Shard?שלום,
בדומה לקודמי לגבי השאלה מה עדיף? לא לשניהם...
הרעיון הוא למצוא מקום תצפית שייתן ערך מוסף.
ולכך יש שתי אופציות
1. כמו שאמר קודמי - מסעדה "גבוהה" שמשלמים הרבה על הארוחה אבל מרווחים אוכל + תצפית
2. עוד יותר מומלץ - תצפית ממגדל כנסיית סט. פול. לא רק שהכנסיה מהמרשימות בתבל, התצפית ממנה מרהיבה..
-
מה עדיף? London Eye או The Shard?תודה למשיבים!!
לא ציינתי זאת בהודעתי המקורית אבל אני מטיילת עם שני ילדיי בגיל העשרה וזו פעם ראשונה שלהם בלונדון.
רעיון הנוף והארוחה יקר מדי בשבילנו..
בכל אופן תודה!
-
מה עדיף? London Eye או The Shard?אורית, אני הייתי עם בת 15 ואחרי מספר דקות השתעממה מLondon Eye
לעומת זאת מאד אהבה את הדנג'אן (תגיעו לשם חצי שעה לפני שפותחים בבוקר ואז תכנסו עם הקבוצה הראשונה, אחרת תחכו כשעה וחצי בתור בחוץ.)