Pivsko jezero (מונטנגרו)
-
,מנסה להבין-ועדיין בתחילת הדרך
מדובר בקניון שניתן לנסוע לאורכו ברכב רגיל (לא ג'יפ)?
מדובר באגם שניתן לשוט בו- רק במסגרת יום למודים ארוך (או חצי יום למודים ארוך) זה מה שמצאתי עד כה.
מחפשת מידע על זמינות-רלוונטיות לספטמבר או שסוגרים את הבסטה?
האם באמת מחייב יום שלם?
(לא בעיה- עוד לא תכננתי את המסלול השלם ,רק מנסה להבין את רכיביו)
תודה
-
-
Pivsko jezero (מונטנגרו)היי יונית
את בדרך הנכונה. לקניון פיוה המרהיב,לא הצלחתי להגיע במשך שנים רבות וכנראה שכבר לא אגיע.אני בספק אם יש כאן מישהו שיהיה מסוגל לענות לך על כל השאלות .אבל במונטנגרו כמו במונטנגרו פרטים ועידכון בזמן אמיתי בד''כ אפשר לקבל בלשכות מודיעין באזור.(ניקסיצ' פלוג'ין) ובמקומות אירוח שמתמחים באזור.
גם אם מצאת ברשת את מרבית התשובות יש הפתעות בשטח.
בטריפ אדוויזר ,יש כתיבות אחרונות מהם ניתן ללמוד שאפשר לנהוג בכביש לאורך הקניון.
אני מניח שאת זה כבר ראית.
את זה פגשתי הערב- אפשר לשאול אותם?.נראה מקום ממש לעניין המתמחה בפיוה.
-
Pivsko jezero (מונטנגרו)היי יונית אנחנו היינו באזור בספטמבר האחרון. נסענו מזבליאק דרך מעבר סדלו והכפר trsa שם פנינו ימינה לכיוון הגבול וחזרנו דרומה עד פודגוריצה ( דרך ניקשיץ ומנזר אוסטרוג). יום ארוך וקצת מעייף אבל אפשרי (יצאנו ב9 בבוקר והגענו בשמונה בערב לפודגוריצה, אבל גם הלכנו לאיבוד בדרך). אנחנו נסענו ברכב קטן בלי שום בעיה. בירידה מtrsa יש תצפית מדהימה על הקניון וחיבור הנהרות.. ממשיכים לאורך הכביש עד הגבול. בגבול, אפשר לבקש רק לרדת לנהר ואז אין בעיה. אפשר לרדת עד המים, וחוזרים באותה דרך. עצרנו לארוחת צהריים בניקשיץ, סיור במנזר והמשך לעיר פודגוריצה שמאוד כיף ללון בה כי יש בה אווירה מאוד נעימה והמון פאבים ומסעדות. לנו זה יצא בשישי בערב והעיר הייתה מלא באנשים שיצאו לטייל במדרחוב הראשי והיה ממש כיף.
-
-
Pivsko jezero (מונטנגרו)עכשיו מצאתי עוד אתר . אולי בקרת בו. יש בו "צור קשר"
-
Pivsko jezero (מונטנגרו)ווי איזה מבול של תשובות
המון תודה.
שמה בצד---עד שבת הבאה----- ואחזור עם עוד שאלות( אולי)
-
Pivsko jezero (מונטנגרו)נסעתי בזמנו עד הסכר ותחנת הכוח שלידו. הפיבה הוא קניון מדהים ביופיו בעיקר לאלה היורדים מTRSA שאז יש כל הזמן תצפיות על הקניון המתקרב.
מאד יפה מאד מומלץ. הייתי עם רכב קטן (טויוטה יאריס) לא זוכר שהיתה בעיה כלשהי בדרך מזבליאק לפיבה.
לטעמי אחד הפנינים שמונטנגרו התברכה בם.
רנצי