ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רצועות לילדים? היש כדבר?

פורום צפון אמריקה
    5
    10
    6333
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אמרו לי שאם משסתובבים עם ילדים קטנים בארצות הברית או ליתר דיוק בלאס וגאס, כדאי שהם יהיו קשורים עם רצועה מיוחדת. שאלתי האם יש דבר כזה? האם מישהו שמע על דבר כזה? מצד אחד זה כמו לקשור כלב ומצד שני זה מקטין את הפחד שילכו לאיבוד. מה דעתכם?
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אגולד
        אגולד נערך לאחרונה על ידי

רצועות לילדים? היש כדבר?:Re
        טוב, זה לא בדיוק רצועות שקושרים לצוואר....זו מין ריתמה כזו שנכרכת סביב הגב והכתפיים ואליה מחוברת רצועה. נכון שזה נראה קצת משונה...
        יש המון אגדות אורבניות על כל מיני חטיפות בדיסני וכו`. השאלה היא על איזה גיל של ילדים מדובר, ועד כמה הם ממושמעים. לא זה נראה קצת ''אובר קיל'' - מצד שני - עדיין אין לי ילדים...
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

זה העניין... חטיפות וכו`
          הילדים בני 4 ו-8
          • Anichka
            Anichka נערך לאחרונה על ידי

זה העניין... חטיפות וכו`:Re
            ראיתי המון כאלה במיוחד במקומות גדולים ופתוחים (קניונים נניח) או הומי אדם. לבן 4 לדעתי זה פתרון טוב כי הם קטנים ומהירים וסקרנים. בן 8 יכול קצת להעלב לא? למרות שגם בני 8 יכולים פתאום לראות משהו ולרוץ אליו ואח''כ לך תחפש...
            אז יש דבר כזה ואף אחד פה בצפון אמריקה לא מרים גבה, בכל אופן אני לא שמתי לב להסתייגות כלשהי.
            אנה
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

איפה קונים דבר כזה?
              • Anichka
                Anichka נערך לאחרונה על ידי

איפה קונים דבר כזה?:Re
                צירפתי לך שני לינקים שונים של חברות שמוכרות דברים כאלה אונליין. אני לא יודעת איפה בדיוק אפשר לקנות דבר כזה בחנות אבל אני משערת שבחנויות שמתמחות בציוד לילדים ותינוקות.
                אנה
                http://the-baby-boutique.com/littlesafetyharness.html

https://www.inventiveparent.com/opair.htm
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

רצועות לילדים? היש כדבר?:Re
                  כמשפחה שטיילה עם כל הילדים מסביב לעולם
                  הרצועות הם פתרון נהדר במקומות הומים.
                  אפשר לרכוש אותם בחנויות כגון שילב.
                  זה מצויין לנסיעות.
                  • רבקה.ק.
                    רבקה.ק. נערך לאחרונה על ידי

איפה קונים דבר כזה?:Re
                    לדעתי אפילו בשילב אפשר למצוא... אני תמיד חשבתי שמשמעת, במיוחד בטיול היא חשובה יותר מרצועות. וילד צריך לא להיות עצמאי מדי במקום זר. וטיפ נוסף - חשוב לתרגל זאת בטיולים בארץ לפני שנוסעים!
                    רבקה
                    • mabat
                      mabat נערך לאחרונה על ידי

עדות אישית :
                      לא תמיד הבעיה היא בעיית משמעת. במו עיני ראיתי, איך בתום מופע הפיראטים ב-TREASURE ISLAND בלאס וגאס, עמדה אמא וצרחה בהיסטריה, כי לא הצליחה למצוא את בתה. עברו עליה כמה דקות ארוכות כאורך הגלות, מלאות בחרדה לגורל הילדה. בדיעבד התברר, שהילדה פשוט נסחפה בזרם של הקהל שהתפזר מן המקום (כזכור, בזמני השיא מדובר על מאות רבות של אנשים, שמצטופפים בקטע קטן של מדרכה, וברגע שנגמר המופע כולם נוהרים משם למופע הבא בתור, במלון ליד). אין ספק, שרתמה כנ''ל היתה פותרת הרבה בעיות.

מצד שני, אני לא מצליחה לחשוב על ילד בן 8 שמוכן להיות קשור ברתמה שכזו. אנחנו פשוט דאגנו, בכל רגע ובכל מקום שבו היתה צפיפות, להחזיק לילדות שלנו ידיים. ודאי וודאי כל זמן שלא דברו אנגלית. מעבר לזה, היתה הנחיה ברורה, שאם במקרה כן הצלחנו לאבד זה את זה, הילדות נשארות עומדות במקום ולא זזות עד שאנחנו מגיעים אליהן.
                      ההמלצה שלי היא לנקוט בשיטה הזו, ויחד עם זה לצייד את הילדים בכרטיס מנויילן ובו כל פרטי ההתקשרות אתכם (מספר סלולארי, טלפון כלשהו בארץ שאיתו אפשר ליצור קשר, מספר טלפון במלון וכו`). ככה גם אם הולכים לאיבוד, אפשר למצוא את הדרך ליצור אתכם את הקשר.
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

רצועות? אולי כדא שתשאר בבי
                        אני המומה מהמחשבה המטופשת, לקשור ילדים ברצועות. באמת אם אתה לא סומך על הילדים שלך כדאי שתשאר בבית. אני בארה''ב כבר שנתיים וראיתי מעט טיפישים שעושים את זה. זה נראה רעה רעה. ילד בן ארבעה יכול להבין שמסבירים לו,גם ההורים צריכים להיות ערנים אבל לקשור ילד? זה נראה כמו ללכץ עם כלב. צילמתח פעם בסינסנטי איך זה נראה אצרף את התמונה, מקווה שתמונה זו תשכנע אותכם שזה רעיון אוויל.
                        בהצלחה
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון