ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אפריקה בסולו

פורום אפריקה
    4
    4
    11563
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • danielyamin
      danielyamin נערך לאחרונה על ידי

היי,

מתכננת לטוס לדרא"פ לחברים, אבל משם כנראה שאאלץ להמשיך לבד...ממש רוצה לעלות לנמיביה, זמביה, מלוואי, טנזניה, מוזמביק ואולי גם טיסה לאתיופיה (לא ציינתי- בדרא"פ כבר הייתי חודשיים).

א- אם מישהו כאן בעניין להצטרף- יותר מאשמח (ולפדנטים- כבר שמתי מודעה במחפשים שותפים באתר).

ב- אנשים שעשו מסלולים דומים ויכולים להמליץ על דרכים להתנייד בין המדינות (חוץ מרכב שכל עוד אני לבד כנראה לא בא בחשבון), מסלולים וכו' וכו'...אשמח לשמוע. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • dana2792
        dana2792 נערך לאחרונה על ידי

אפריקה בסולו

היי,

לפי דעתי לא תהיה לך בעיה להתנייד בתחבורה ציבורית, הכל די נגיש חוץ מבנמיביה שם כדאי לשכור רכב עם עוד אנשים.

לגבי מסלול, אם יש לך שאלות מסוימות אענה בכיף, קשה לי להבין למה הכוונה כשזה לא ממוקד... אבל בכל אופן נראה לי שכדאי לשנות את הסדר בו ציינת את המדינות (אם זה סדר המסלול), מצפ'-מז' לדר'-מע' או להפך, אם תטוסי לאתיופיה.

• עידו
          עידו נערך לאחרונה על ידי

אפריקה בסולו

כמו שציינו, רוב התרמילאים מטיילים בתחבורה ציבורית, ללא בעייה מיוחדת, או ברכב שהם רכשו לטיול ארוך (או שכרו לקצר).

אפשרות מקובלת היא גם לפגוש חבר'ה נחמדים שכבר מטיילים עם רכב, ולהצטרף כטרמפיסיטית/שותפה למספר ימי טיול, תמורת כמובן השתתפות בהוצאות דלק.

מצטרף לדיעה על נמיביה - כמעט בלתי אפשרי לטייל במדינה המדהימה הזאת בתחבורה ציבורית. ממליץ לשכור רכב עם שותפים. היתרון, שלא חייבים רכב 4X4. כמעט לכל השמורות הפופולריות ניתן להכנס גם עם רכב פרטי, דבר שמוזיל מאוד את עלויות שכירת הרכב.

כדאי לציין גם, שברוב המדינות שציינת יש מיעוט תיירות באופן כללי, כולל תרמילאי (להוציא את דרא"פ המתויירת), כך שכדאי לקחת בחשבון שיתכן ותאלצי לטייל די לבדך תקופה לא קצרה. אם זה לא מתאים לך, כדאי להתארגן על שותף עוד מהארץ, או לפחות מדרא"פ.

אגב, גם הרצאות על אפריקה בחנויות למטייל יכולות להיות מקום נהדר לפגוש שותפים.

• Amit_mek
            Amit_mek נערך לאחרונה על ידי

אפריקה בסולו

היי,

עשיתי מסלול מאוד דומה (דרום אפריקה, נמיביה, זמביה, מלאווי, טנזניה וקניה)

בכל המדינות הסתדרתי בתחבורה ציבורית מקומית ובנמיביה שכרתי רכב ל-14 יום.

בגלל שעשיתי את החלק הדרומי של נמיביה בטרמפים, 14 יום לדעתי היו מעל ומעבר ומאוד מספקים.

מצטרף למה שרשמו מעליי - יצא לי לא מעט לטייל לבד לחלוטין. אין כוונה שזה להיות הישראלי היחיד אלא התרמילאי היחיד בהוסטל / גסט האוס / אוטובוס ולפעמים היה קצת מבאס (היה לי קרוב לשבוע וחצי שלא ראיתי אף תייר) ולכן אם יש לך אפשרות לקבוע עם אנשים מהארץ או להצטרף זה תמיד נחמד.

אם יש לך עוד שאלות אז בכיף 

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון