ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ארזתם לבד? (לסקי)

פורום סקי וסנובורד
    5
    7
    11237
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ldude
      ldude נערך לאחרונה על ידי

או קיי, להלן תרומתי הצנוע לחברי הפורום. 

הנה רשימת האריזה שלי, פחות או יותר לשבוע סקי.  רוצה לציין שאני מאלה שמגיעים לגלישה נטו. יוצא בבוקר , חוזר בערב. לא יוצא בערבים לבילוי, פאב דיסקו. גלישה נטו. מן הסתם כל אחד כאן יעשה התאמות תוך התחשבות בגילו, מינו, מעמדו ואופי חופשתו. 

ציוד סקי: מעיל, מכנס כפפות. גגולס/ משקפי שמש חובה! בגלל השמש  והקרינה. אפשר לפתח דיון נפרד באשר לכן או לא גוגלס. כובע פליז וסרט לאוזניים. 80% מהזמן עם כובע. בימים חמים רק עם הסרט,או בלי כלום,  ימים קפואים אפשר שניהם. מחמם צוואר[ רק לימים הקרים והסופה]. שתי חולצות מנדפות זיעה, גטקס אחד מנדף. פליז לא עבה. 2-3 גרבי סקי. שפתון -חשוב מאוד.

ציוד אישי: לבנים לכל יום+ אחד ספייר. 4-5 זוגות גרביים, איזה 4 טי שירטים [ממילא לובשים אותם רק לארוחת הבוקר וארוחת הערב במלון]. נעליי חורף. כפכפים או קרוקס [לסאונה ולמלון], סוודר אחד [אלא אם כן תצאו לבלות ולהחליף גרדרובות], מכנס ארוך אחד, קצר אחד. אם אתם לחוצים קחו שניים ארוכים.

כלי רחצה כמובן ומטענים לכל האלקטרוניקה. מצלמה, זהו. לפעמים אני אורז זוג כפפות ספייר [לא לסקי] וצעיף או שניים שעוד אף פעם לא השתמשנו בהם. אפשר גם קרם שיזוף למרות שרוב הגוף והפנים מכוסה גם ככה. קצת תרופות.[נגד חום, הצטנות, כאבי אוזניים]. אני גם לוקח זוג כפפות עבודה למקרה ונצטרך להרכיב שרשראות. עוד לא קרה.

בקבוק מים קטן [אני יוצא עם תרמיל גב כזה של רוכבי אופניים שמשמש לנשיאת מים ושיש לו פיה קדמית.] נוח וחשוב כי מתייבשים בקלות.

אישית אני תמיד בחו"ל עם אולר שוויצרי טוב שמשמש אותי לכל מיני צרכים מפתיחת בקבוק יין ועד הכנת סנדוויצ'ים. וכם זוג משקפיי ראייה ספייר. ספרים, משחקים , חטיפים , פיצוחים וכאלה- כמו שבא לכם. אבקת כביסה לכיבוס של החולצות מנדפות הזיעה. 

אתם מוזמנים להוסיף, להעיר להאיר מנסיונכם ומה לא.

זהו- תהנו Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • K M
        K M נערך לאחרונה על ידי

המלצה חשובה

מתפלא שעדיין אין חובה לגלוש עם קסדה. ממליץ מאוד להוסיף לרשימה.

• Maki869
          Maki869 נערך לאחרונה על ידי

המלצה חשובה

מצטרף לנושא הקסדה, הפרט הזה אולי הכי חשוב מכול הרשימה הזו!
          אף פעם לא ניתן לדעת מתי ניפול או יכנסו בנו... 
          קסדה זה פריט חווווובה לכול גולש!!!

• מ. פולני
            מ. פולני נערך לאחרונה על ידי

שני הסנט שלי

בעקרון, אני מעדיף לקחת מה שפחות. מנסיוני, לא היתה פעם שלא החזרתי לפחות שני פריטים שלא היו בשימוש.

קסדה.

לבנים - סוחב פחות. רכשתי בכמה שקלים תחתונים מנדפים בדקתלון מהמותג הפרטי שלהם. מתייבשים במהירות הבזק. לא צריך יותר מ-3 זוגות. מכבס יחד עם החולצה והגרביים בכיור, שם על הרדיאטור בחדר ועד הבוקר כבר יבש. 

אם אני נוסע לאוסטריה, לא לוקח  שמפו גוף/ראש. קונה בסופר (זול בהרבה מאשר בארץ הקודש) בדרך לאתר.

אזיקונים לסגירת התיקים. מצד אחד - תמיד מי שרוצה לפתוח ילך למה שפחות סגור. מצד שני - אם הבטחון רוצה לפתוח, לא שוברים מנעול.

בגד ים לבריכה ציבורית.

באנדורה - בבריכה הציבורית בפס דה לה קסה דורשים כובע רחצה (גם לגברים קרחים angry)

• שירליץ
              שירליץ נערך לאחרונה על ידי

טיפ לכביסה לכבוד יום האשה

משחה לכביסה ביד והסרת כתמים בשם Saptil.

ממיסים כמות קטנה בכיור עם מים חמים, מנקה שגעון, יותר טוב מאבקה. 

ואם נניח הילדה שופכת על מכנסי הסקי הלבנים כוס שוקו חם, מנקה גם כן. 

בכל סופר/פארם. אני מניחה שגם באירופה. 

Henkel-Saptil-Waschmittel-in-der-Tube-im

• ldude
                ldude נערך לאחרונה על ידי

צודקים לגבי הקסדה

מודה, וואללה פיספסתי , אבל יש נסיבות מקלות.

1] אין לי קסדה. זה מסוג הדברים ששוכרים יחד עם מגלשיים ומקלות בחנות הסקי.  לכן זה לא ברשימת האריזה שלי.....

2] מודה ומתוודה, אני לא חובש קסדה. כמה שאני בד"כ מניאק של בטיחות. חגורת בטיחות גם לנסיעה של מטר וקסדה על אופניים איכשהו בסקי  [אולי כי התחלתי לגלוש מאוחר] התרגלתי בלי. יודע. זה טיפשי, בלתי אחראי וכל מה שתגידו.. לא ממליץ לאף אחד. 

• K M
                  K M נערך לאחרונה על ידי

צודקים לגבי הקסדה

כל הכבוד על הכנות. 

אתה יכול לתקן את שלא נעשה. ממליץ מאוד !

• 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון