לונדון בקיץ
-
אנחנו מתכננים לטוס ללונדון ביוני עם 3 ילדים בני 13, 23 ,25
קודם כל האם עדיף לנחות בהיתרו או בלוטון
אשמח גם להצעות ללינה ובילוי הכיוון לטוס ב 24.6 ולחזור ב 1.7 כרגע התכנון לטוס עם אלעל - עדיין לא סופי
תודה מראש
תמי
-
לונדון בקיץאם זה באותו מחיר אז היתרו עדיף.
-
לונדון בקיץללוטון מיסי הנמל יותר נמוכים ולכן יש הפרש שלכ 50$ לכרטיס
-
לונדון בקיץ50 דולר כפול 5 זה לא מעט כסף... יחד עם זאת, מה שהיה קובע עבורי זה הבדלי שעות נחיתה/המראה משמעותיים - גם אותם צריך לקחת בחשבון (כולל מחיר שצריך לשלם עבור השעות האלה)
רבקה
-
לונדון בקיץהיתרו עדיף.. תעשו את שיקולי החסכון שלכם.
בנוגע להיתרו - אם המלון שלכם סמוך לרכבת התחתית - על קו הפיקדילי הכחול
תוכלו להגיע בזול עם הטיוב (בשעות הפעילות)
כשתגיעו למרכז העיר תוכלו לרכוש טרוולכרד שבועי לשימוש חופשי בתחבורה הציבורית שיעניק 1+1 לאטרקציות (נדרשת תמונת פספורט, ורכישה בתחנות הנשיונל רייל, יש להדפיס קופונים מראש לפני נסיעתכם... ניתן לבקש מהקופאי חוברת קופונים אם תהיה לו)
בהרכב שלכם אולי ישתלם לכם להעדיף דירה."ממליצה על רשת citadines. אנחנו ישנו במלון שליד טרפלגר סקוור. מיקום מעולה !!!!
http://www2.citadines.com/en/uk/london/trafalgar_square.html
המחיר באתר היה הרבה יותר זול מבבוקינג. צריך להרשם כחבר באתר.החברות בחינם." לורה
"בתי הדירות של הרשת ממוקמים במקומות טובים מאד בערים שונות בעולם, כולל לונדון.
אני הזמנתי לנו מקום לאוגוסט באחד מבתי הדירות שם בכיכר טרפלגר.
התשלום מתבצע רק בהגעה (מוסרים מס' כרטיס אשראי בהזמנה) והבחירה באפשרות לבטל עד יום לפני ההגעה ללא תשלום כרוכה בתוספת לא גבוהה במחיר.
מניסיון, הדירות אמנם קטנות אך נקיות ומאובזרות בנוחות, ובמרכזי הערים זה מספיק לנו." - אורנה
ממליצה על רשת המלונות פרימייר אין רשת בסיסית מצוינת, החדרים לא גדולים. ילד חינם (עד גיל 16) על כל מבוגר מתארח (כולל ארוחת בוקר מעולה)
לרשת יש סניפים ברחבי לונדון.. לאחרונה נפתח גם בקובנט גרדן.
רצוי לבחור במרכז העניינים או במרחק נסיעה במטרו של 2-3 תחנות מלב העיר.
* תחנת הפיקדילי הכחול צמודה למלון בסניף לסטר סקוור בו היינו וממוקם מעולה.
מופעי מיוזיקל
אטרקציות אימה כמו - הדנג'ן, אוטובוס הרוחות, חוויית גשר לונדון
מאדם טוסו, גלגל ענק לונדון איי, הריפליי, רכבל, תצפית מגורד השחקים השארד
טיילת שקופה גבוהה.. בגשר מצודת לונדון
חדרי המלחמה של צ'רצ'יל בעברית, חילופי משמר, להאכיל סנאים ושחפים בפארק ועל התמזה...
מוזאוני חינם (הגלריה הלאומית, הבריטיש, הטבע ועוד..)
לטייל בעקבות הביטלס, והארי פוטר
סיור באצטדיוני ומוזאוני כדורגל, טניס..
סיור אלטרנטיבי של גרפיטי ואומנות רחוב
ויש גם סיורי חינם להיכרות ראשונית עם מרכז העיר.
שווקים, קמדן, רחוב אוקספורד, קניון ווסטפילד
בתי תה - פייב אוקלוק עם טקס תה ועוגיות
ועוד המון רעיונות.... תקראי בסיכומי חופשות (בקישור למטה) ובבלוגים.

-
לונדון בקיץקודם כל , תודה לכל המגיבים
אבל המלאכה טרם הסתימה... יש כרטיסי טיסה ואני צריכה לבחור מלון
המליצו פה על על רשת המלונות פרימייר אין לפחות לפי BOOKING אין במלון הספציפי שהציעו מקום בתאריכים הספציפים, האם יש טעם לבדוק ישירות עם המלון? האם כל מלונות הרשת טובים?
ראיתי גם המלצה על איזור רחוב ארל׳ס קורט רואד שבאיזור צ׳לסי ובסמוך לתחנת התחתית הנושאת את שם הרחוב וגם היא על הקו הכחול אבל אין שם מלון של הרשת ששיש בו מקום ליד רחוב זה
יש מלון אחר מומלץ שם? בקיצור אני זקוקה לעזרה
כאמור אנחנו 2 הורים ו3 ילדים , שנים בני 26, 24 ואחד 13
-
לונדון בקיץעוד משהו, נכנסתי לאתר לפי ההמלצה
מליצה על רשת citadines. אנחנו ישנו במלון שליד טרפלגר סקוור. מיקום מעולה !!!!
http://www2.citadines.com/en/uk/london/trafalgar_square.html
\
נראה באתר שאי אפשר להתקדם לתאריכים מתקדמים (גם לא במועד שלנו)
ולא ברור לי אם יש או אין מקום, בקיצור אשמח לעזרה
תמי
-
לונדון ביוניהטיול ללונדון מתקרב נלון ב The Premier Inn London St. Pancras , אשמח לקבל עזרה בשני דברים:
נסיעה לסטון הד – יש גולדן תור, לשלב את באת עיר רומאית נסיעה של כשלוש שעות או עם טירת ווינזור נסיעה קצרה יותר
הרעיון ליצור בילוי של יום שלם, כאמור אנחנו זוג ו3 ילדים (בנים) 13, 23, 25 איך הכי מומלץ לארגן טיול לשם? צריך להזמין מראש? אם כן מתי? ...
כמו כן לגבי קניות , נרכז בעיקר לאחה"צ של יום הנחיתה ברח' אוקספורד לקניות קודם כל יש שתי חנויות של
Primark
איפה עדיף לקנות? ובכלל חנויות מומלצות ברחוב לבגדים
-
לונדון ביוניפרימארק די שמעטאס, השאלה אם אתם קונים בדרך כלל בגדי האנגרים או מותגים. אנחנו קונים שם בעיקר פיג׳מות.
לאורך רחוב אוקספורד יש המון מותגים מוכרים ופחות מוכרים, חלק גדול מהחנויות מופיעות כמה פעמים. קניות זה מאד אישי. כשהייתי עם הילדות העדפנו מרכז קניות מקורה ומרוכז מאשר לחרוש את הרחוב.
לגבי סטונהנג׳, קחו בחשבון שהרבה אנשים מאד מתאכזבים. אי אפשר להתקרב לאבנים, מאד עמוס שם, ובסופו של דבר רואים... מעגל של אבנים. אנחנו ביקרנו כי זה היה בדרך. לא הייתי נוסעת במיוחד.
וינדזור ובאת׳ יותר מעניינות. אבל אני מתקשה לראות איך עושים הכל ביום אחד, במיוחד אם רוצים לטייל קצת בכל אחד מהאתרים.
מה עם האולפנים של הארי פוטר? אם ראיתם את הסרטים, ואם אתם חובבי קולנוע, זו חוויה מאד מהנה.
-
לונדון בקיץלגבי החנויות אני מחפשת בגדים באיכות טובה
אבל לוא דוקא מותגים, לגבי הסטון , בן הבר מצווה חולם על זה מזמן...
כך שלא נראה לי שכדאי לוותר אבל השאלה מנסיון אישי עם מי כדאי לנסוע ובאיזה סוג מסלול , כמה שיותר מדוייק יותר טוב, לגבי התוספת אז השאלה איזה מהשתיים לבחור
אשמח לשמוע ממי שניסה והיה מרוצה
-
לונדון בקיץכאן יש מידע על הצירופים השונים. תחליטו איזה צירוף מתאים לפי לתחומי ההתענינות שלכם וכמה זמן תרצו להקדיש לכל אתר ואז תחפשו סיור כזה בעוד מקומות- לא חייבים להזמין דרך האתר הספציפי הזה.