ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ויזה לדרא"פ

פורום אפריקה
    3
    5
    7890
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • danielyamin
      danielyamin נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני יודעת שויזה לדרא"פ היא רק לשלושה חודשים. 

אך מה עם אני רוצה לטוס ממרץ עד ספטמבר, עם יציאה וחזרה מיוהנסבורג (נטו כי אי אפשר לעשות טיסות אל על הלוך מיעד אחד וחזור מאחר כשזה נוגע ליוהנסבורג) כשבאמצע אני עוזבת למדינות אחרות? מישהו ניסה פעם?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עידו
        עידו נערך לאחרונה על ידי

ויזה לדרא"פ

את כמובן יכולה לעשות זאת. אבל אם תצאי למדינה אחרת רק למספר שעות, או ליום-יומיים, יתכן ולא יאהבו זאת במעבר הגבול. אם תצאי למספר ימים (לפחות), זה כבר יהיה פחות בעייתי.

בנוסף, אם את יוצאת, וחוזרת לדרא"פ, כאשר הויזה שלך עדיין בתוקף, יתכן ויתנו לך ויזה חדשה רק עד לתאריך המקורי של הויזה הראשונה. כך שעדיף לצאת כשהויזה בתוקף, ולחזור כשהיא לא בתוקף.

אבל כל זאת כאמור, רק אם מישהו בכלל ידפדף בדרכון ויחפש ויזות תקפות לדרא"פ בדרכון שלך. רוב הסיכויים שזה לא יקרה. ועוד משהו שלמדתי במעברי גבול ביבשת - חיוך ונימוס תמיד עוזרים. ובנוסף - כמה שמעבר הגבול יותר נידח - הפקידים שם פחות מקפידים על החוקים.

• cafrica.net
          cafrica.net נערך לאחרונה על ידי

ויזה לדרא"פ

בהערת אגב, משתמשים שם במחשבים !  כל רישום ויזה נימצא על המחשב וגם שדה התעופה הבינלאומי ביוהנסבורג לוקחים תמונה של הנכנס בביקורת הדרכונים....

• danielyamin
            danielyamin נערך לאחרונה על ידי

ויזה לדרא"פ

תודה רבה! אבל במידה ואני יוצאת כשהויזה בתוקף וחוזרת כשהיא איננה בתוקף, האם לא קיים סיכוי שלא יכניסו אותי? התקשרתי לשגרירות פה בארץ והיא אומרת שרק בעזרת יציאה במטוס מהארץ אולי יאריכו את הויזה. אבל התכנון הוא בכלל לעשות מסע באוטובוסים..

• עידו
              עידו נערך לאחרונה על ידי

ויזה לדרא"פ

הם אכן הקשיחו את הדרישות בשנה האחרונה. יתכן ואם תצאי באופן יבשתי, ותנסי לחזור למדינה, לא תאושר לך הבקשה.

מה כן אפשר לעשות?

- לנסות להאריך את הויזה בדרא"פ עצמה במשך 60 היום הראשונים שלך במדינה (לאחר מכן אי אפשר). לצורך כך עלייך להכין מראש את המסמכים הנדרשים, וכל מסמך נוסף שיוכיח שאת אמורה לחזור לארץ (אישור קבלה ללימודים, מכתב מהמעסיק, כרטיס טיסה חזרה וכד').

- פרצה אפשרית - אם יש לך דרכון זר, יתכן ותוכלי לצאת מהמדינה ולהכנס עם הדרכון השני ולקבל ויזה חדשה (בהנחה והאזרחות השניה זכאית להכנס לדרא"פ בלי ויזה).

- אפשרות שלישית וסבירה מאוד - לטייל עד 3 חודשים בדרא"פ, לצאת בזמן, להמשיך לטייל במדינות השכנות עד כמעט סוף הטיול, ולחזור לדרא"פ לצורך הטיסה. לפי מה שראיתי בחיפוש ברשת - די בטוח שיאשרו לך ויזה זמנית של כשבוע-שבועיים לחזור ליוהסבורג לצורך טיסה, עם הצגת כרטיס טיסה במעבר הגבול.

- אפשרות רביעית - כמו האפשרות הקודמת, רק עם טיסה קצרה מהמדינה שתהיי בה בסוף הטיול ליוהנסבורג, ביום הטיסה שלך חזרה לארץ (כך שהשהייה בדרא"פ תהיה לצורך קונקשיין בלבד).

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון