ברזיל
-
שלום,
אני ובעלי החלטנו לצאת לחופשה של שבועיים וחצי לברזיל(לא ניתן יותר בגלל עבודה)
אשמח לקבל המלצה על מסלול לטיול
בברכה,
שירן
-
אירופההשאלה שלך כללית כמעט כמו בקשת מסלול בן שבועיים וחצי לאירופה.

מתי אתם טסים? מה אופי הטיול שאתם מתכננים? מה מעניין אתכם - טבע ונופים? מסלולים רגליים? חופים וים? חיי לילה ומסיבות? אוכל ומסעדות? ג'ונגלים ובעלי חיים? מוזיאונים וגלריות? סצינה אורבנית? כדורגל? מוסיקה והופעות? ספורט אתגרי? איך אתם מתכוונים להתנייד ממקום למקום? באיזה רמת מחייה אתם רוצים לטייל?
מה שבטוח, ברזיל זו בחירה מעולה ויש בה הכול מהכול.
-
אירופההיי,
אנחנו טסים ביום ראשון הקרוב עד סוף החודש כך שבדקתי וראיתי שיש מזג אוויר טוב
לגבי סגנון הטיול הוא בטן גב וטיולים כגון סיור בפבלות או בפסל של ישו (לא סגנון טרקים)אין לנו בעיה עם טיסות פנים אבל אנחנו לא רוצים כל יומיים לעבור ממקום למקום ..הייתי רוצה להיות 5 ימים בערך בכל אזור (ריו , סלבדור וכד ')
לגבי אוכל , זאת קצת בעיה כי אנחנו אוכלים כשר . בריו אני יודעת שיש בית חב"ד האם יש בעוד מקומות בברזיל ?
לגבי תקציב נראה לי בסביבות ה-20000 ש"ח
תודה רבה!!!
-
מנסהבהנחה שאתם נוחתים וממריאים מסאו פאולו, אפשר למשל:
נוחתים, טסים לסלבדור: חמישה ימים באיזור [יומיים בעיר עצמה ועוד שלושה באחד החופים הסמוכים]. אין לי מושג לגבי אוכל כשר שם. יש קהילה יהודית קטנטנה, אבל לא בטוח עד כמה הם שומרי כשרות.
טיסה לריו: חמישה ימים בריו.
אוטובוס לאנגרה דוס רייס ומעבורת לאיליה גראנדה - יומיים או שלושה על האי. אם זה נופל על חג הפסחא אז חובה להזמין מקום לינה מראש. ואל תצפו לאוכל כשר, אז כדאי להצטייד מראש בחנות כשרה בריו.
אוטובוס לסאו פאולו - יום או יומיים של חווייה עירונית בעיר. אין בעייה של אוכל כשר [במיוחד בשכונת איז'יינופוליס]. טיסה הביתה.
אם אתם מסתפקים באוכל צמחוני ולא צריכים תעודת כשרות אז לא תהייה בעייה בשום מקום בברזיל.
-
מנסהשלום,
תודה על המענה המהיר.
אנחנו נוחתים ביום ראשון הקרוב בריו עד ונשארים בברזיל עד סוף החודש.
האם אתה יכול להציע לי מסלול עם 3 עד 4 מקומות להיות בהם...
תודה
שירן
-
אותו מסלול, נראה ליאותם מקומות, רק אולי בסדר אחר.
הטיסה חזרה גם מריו? אם כן אז אפשר לטוס לסלבדור מריו במקום מסאו פאולו, ואחרי איליה גראנדה לחזור באוטובוס או בהפלגה לריו.
במקום לבקר בסאו פאולו אפשר להקדיש יומיים לחוף אחר באיזור ריו [למשל פראטי או בוזיוס], או לחוף אחר בבאהיה, או אפילו לאורו פרטו - עיירה קולוניאלית יפהפייה, מרחק שבע שעות נסיעה מריו.
וכמובן שיש גם את האפשרות לבקר במפלי האיגוואסו, כולל הצד הארגנטיני. אבל במגבלות הזמן שלכם תצטרכו לטוס לשם ובחזרה.
-
אותו מסלול, נראה לישלום,
תודה על העצות...
החלטנו שאנו רוצים לבקר בריו , מורו דה סאן פאולו ומפלי האיגואסו ואולי בסלבדור
אנחנו מגיעים לריו ביום שני הקרוב ויש לנו 15 יום לטיול עצמו (ללא הימים של הטיסות) , איך לתכנן את המקומות בצורה הטובה ביותר?
האם להתחיל בריו ? או להמשיך ישר למורו ולסיים בריו?
אשמח להצעות

שירן
-
לבחירתכםבשביל האיגואסו תצטרכו לצאת מריו ולחזור מריו. וכדאי לאפשר לפחות שני ימים מלאים שם [אפשר לטוס בחזרה ביום השני בערב, אבל עדיף שני לילות כדי לא להילחץ יותר מדי].
מבחינתי ריו זה הדובדבן שבקצפת אז את השהות המשמעותית בעיר הייתי משאיר לסוף. זה תלוי בכם, וגם בענייני הדת [למשל, אני לא יודע אם תעדיפו להעביר את השבת קרוב לבית כנסת, בית חב"ד וחנויות כשרות, או דווקא על חוף רגוע ושקט]. אבל אפשר, למשל, לנחות בריו, לטוס לאיגואסו, משם לטוס לסלבדור [אני מניח שדרך ריו או סאו פאולו], משם למורו דה סאו פאולו ובחזרה, ומסלבדור לריו, לסיים שם את הטיול. חלוקה אפשרית תהיה:
נחיתה בריו, טיסה לאיגואסו.
איגואסו [יומיים]
טיסה לסלבדור [יומיים]
סירה למורו דה סאו פאולו [שלושה ימים]
טיסה לריו - לבלות שם את כל הזמן שנשאר לכם, ואפשר גם לבקר באחד החופים באיזור ריו, בעיקר איליה גראנדה.
באופן אישי חופים לא מעניינים אותי מאוד ונמאסים עלי די מהר, אז אני הייתי מקדיש יותר זמן לסלבדור ולריו ופחות למורו דה סאו פאולו ודומיו, אבל זה כמובן עניין של טעם.