ירח דבש בארה"ב
-
שלום לכולם,
אני ובעלי מתכננים טיול ירח דבש למשך שלושה שבועות-חודש לארה”ב באוגוסט הקרוב בע"ה, אנחנו מחפשים מסלול שיכלול את היעדים הבאים פחות או יותר: ניו-יורק, לוס אנג’לס, סן דייגו, סן פרנסיסקו ולאס וגאס. והתקציב שלנו הוא עד 40K ש”ח, אשמח לקבל הצעות למסלולים שיכולים לענות על היעדים והתקציב אפשר גם לשלב יעדים אחרים אני פשוט לא ממש מכירה ודי מבולבלת מכל המידע …
*חשוב לנו שהטיול יכלול בתוכו גם גלישה (גלים) ולכן הוספתי את סן דייגו.
תודה מראש לכל המסייעים!

נועה.
-
ירח דבש בארה"בנראה לי ממה שכתבת שהדגש שלכם הוא על טיול עירוני ולא על טבע.
במקרה זה הייתי מבלה כשבוע בניו יורק, טס לסן פרנסיסקו. בתום השהות בעיר, שוכר רכב ויורד דרומה ללוס אנג'לס לאורך החוף (כביש 1), ממשיך משם לסן דיאגו, משם לכוון לאס וגאס, והסיום בלוס אנג'לס, לטיסות חזרה מזרחה. אפשר לסיים גם בלאס וגאס, ואז מסן דיאגו תסעו ללוס אנג'לס וממנה ללאס וגאס.
את הזמן בין הערים במערב הייתי מחלק:
3-4 ימים לסן פרנסיסקו (כולל יום הטיסה לעיר), 3 ימים לכביש 1, 2 - 3 ימים ללוס אנג'לס, 2-3 ימים ללאס וגאס, יום אחד יעבור על נסיעה ללאס וגאס וחזרה (או חצי יום לנסיעה ללאס וגאס) והיתר בסן דיאגו.
אם רוצים להוסיף טבע, ניתן להוסיף את פארק יוסמיטי בקליפרוניה ו/או את הפארקים של צפון אריזונה ודרום מערב יוטה (ציון, ברייס קניון, גרנד קניון ואגם פאול עם סביבות פייג').
-
ירח דבש בארה"בשלום
לגבי גלישת גלים-
יש לכם אפשרות רצינית בין לוס אנג'לס וסן דייגו לקיים את הפעילות הזאת במי שנחשבת כבירת גלישת הגלים ,הלא היא עיירת החוף Huntington Beach.
http://www.huntingtonbeachca.gov/residents/beach_info/index. cfm
אני מצרף מיפוי שיראה לכם את המיקום ,ובכלל, ממליץ שלפחות בכיוון אחד בין שתי הערים הגדולות,תיסעו לאורך עיירות החוף הנוספות כמו ניופורט ביץ',לגונה ביץ',דנה פוינט
וכו'.
מוני