Fast pass
-
האם מנוי fast pass טוב בכל המזרח ובכל המדינות? האם בכל tall יש נתיב כזה.
-
fast passאולי התכוונת ל-TOLL (אגרת כבישים, גשרים ומנהרות) ?
איפה תנהג ? באיזה מדינות ? לא בכל מקום במזרח תופס אותו המכשיר. באזור ניו יורק, ניו ג'רסי, פנסיבלניה ומדינות אחרות באזור תופס ה-EZ-PASS, בפלורידה זה כבר סיפור אחר.
-
fast passראובן, תודה על התיקון. אנהג במיין,קונטיקט,ניו המפשייר,ויסקונסין,ורמונט,מסצ'וסט ס,ניו יורק, וירג'יניה,צפון קרוליינה, טנסי ו אולי דלוור. האם אפשר לקנות כרטיס מעבר לכולם? ואם כן איפה?
-
fast passחברות ההשכרה משכירות את מכשיר ה-EZ-PASS שיעבוד ברוב המדינות שציינת אם לא בכולן.
למיטב זכרוני דמי השכירות עולים כ-2.5 דולר ליום או כד' אם מקסימום של 10 או 15 דולר לכל התקופה. צריך לבקש את המכשיר בעת החתימה על החוזה במשרד חברת ההשכרה.
מאוד נוח לשכור את המכשיר בחברת ההשכרה. אח"כ היא מחייבת אותך על האגרות דרך חיוב בכרטיס האשראי שמסרת לחברת ההשכרה.
יש - ברוב המקומות - מסלולים מהירים לאלה שמחזיקים במכשיר
חברת הרץ, לדוגמה, מחזיקה במכשיר כזה כמעט בכל המכוניות של הצי שלה במזרח. אם רוצים להשתמש בו, פשוט פותחים את הקופסה שמכילה את המכשיר הצמוד מאחורי המראה הקדמית וזה עובד.
-
fast passתודה ראובן, נקוה שגם באלאמו יש סידור כזה. הבנתי שהמעבר נמצא בדרך כלל בצד ימין של ה toll והוא ללא עצירה? איך מזהים את המעבר?
-
fast passכך נראית עמדת תשלום TOLL. אם תשים לב, יש מסלול נוסף משמאל לגדר ההפרדה, זה מסלול רק לבעלי EZ-PASS, לא צריך לעצור. המסלולל הזה מתחיל לפני עמדה.
בד"כ המסלולים המהירים למחזיקי EZ-PASS נמצאים משמאל והתשלום במזומנים או במטבעות - אם אפשר - בסכום המדויק, בצד ימין
-
EZ-PASSתעבור על המדריך שלי לנהיגה בארה"ב
שכחתי לציין: ב-ALAMO אפשר לשכור את המכשיר EZ-PASS
-
EZ-PASSשמתי את המדריך שלך במועדפים.רק שאלה אחרונה: אם אני מחזיר רכב ב30 וטס באותו יום, האם אין סיכון שישלחו לי חשבון לאחר מספר חודשים עם עמלה שלהם שתהיה יותר גבוהה מכל החיסכון? ( קרה לי כבר באיטליה משהו דומה).
-
EZ-PASSאם אתה שוכר את המכשיר בחברת ההשכרה ומפעיל אותו, כלומר, הדבקה בשמשה הקדמית מתחת למראה או לצידה, אז אתה מכוסה. יחייבו אותך רק על המעברים (בנוסף לדמי השכירות של המכשיר).
ממליץ שכאשר לא תנהג ותחנה את הרכב, תוריד את המכשיר ושים אותו במגירה.
ארה"ב זה לא איטליה. לא יודע מה היה לך שם, אבל בארה"ב יחייבו אותך רק על האגרות. זה בתנאי שתשתמש במכשיר. אחרת, תצטרך לשלם במזומן וכל פעם לדרוש קבלה לכל מקרה שלא יהיה.
היכנס לאתר ALAMO ותראה את נושא ה-TOOL PASS DEVICE
-
EZ-PASSודבר אחרון (אם לא תהינה לך עוד שאלות
בנושא):אל תשכח לוודא שעם החזרת הרכב והחזרת המכשיר, תוודא שיזכו אותך עליו, צריכים לתת לך קבלה. לגבי האגרות, סביר להניח שיחייבו אותך קצת יותר מאוחר, בחשבון נפרד.
-
EZ-PASSנוסיף שמחיר האגרה TOLL בשימוש במכשיר, יותר נמוך בדר"כ מהמחיר במזומן. אז יש קצת קיזוז מול עלות השכרת המכשיר.
-
may eastלמיטב ידיעתי, חברות ההשכרה גובות את האגרה של ה-EZ-PASS לפי CASH RATE, אין שום הנחה בשביל השוכר.
-
may eastחוץ מהנוחות יש עוד יתרונות להשכרת ה-EZ-PASS?
האם יש כבישי אגרה שחייבים אותו? או שתמיד יש גם עמדות מאוישות לתשלום עם כרטיסי אשראי?
-
EZ - PASSאין תשלום בכרטיס אשראי. או מזומנים או מטבעות בסכום המדויק (למעט מטבעות של סנט אחד) במקומות שיש סלים המיועדים לכך.
בחלק מהיציאות ב-GARDEN STATE PKWY בניו ג'רסי העמדות לא מאויישות: או מטבעות בסכום המדויק, או לעצור ביציאה (ואז הבאים אחריך יתחילו לצפור לך, ממש לא מומלץ) ולרוב יש מכונות לפריטת שטרות למטבעות או EZ-PASS.
עדיף לשלם על המכשיר עוד כמה דולרים לכל תקופת ההשכרה ולשכוח מלעצור לתשלום האגרה. מאוד מאוד נוח. בעיקר עבור אלה שנוהגים לראשונה בכבישי המזרח המחויבים בתשלום אגרה.
ודרך אגב, לגבי הרץ, אם לקחתם רכב שיש בו EZ-PASS, גם במגירונת סגורה ולא פתחתם אותה, בד"כ מחייבים אותך בתשלום דמי השכירות של מכשיר.
גם קרה לי - עם רכב של הרץ - שלא פתחתי את המגירונת ועצרתי לשלם במזומן בעמדה בכביש מהיר והעובד במקום אמר לי שהעמדה כבר קלטה את התשלום מה-EZ-PASS ברכב בו נסעתי.
-
may eastזה מה שאמרו לי בתחנת ההשכרה. לא טרחתי לבדוק..