תאילנד באמצע ספטמבר
-
אני מתכנן טיסה לתאילנד עם חברה שלי לחודש - חודש וחצי .
אני רוצה להתחיל לתכנן מסלול אשמח לעזרה והמלצות.
רוצים להנות מתאילנד מבטן גב, מסאג'ים, טיולים פחות עם טבע, קניות לא בהיסחפות, מלונות ברמה שיש מזגן ומקלחת ולפעמים להתפנק במלונות עם רמה יותר גבוהה.
התכנון לטוס בספטמבר ידוע לי שזאת תקופה פחות טובה לתאילנד עד כמה נורא לטוס בתקופה הזאת?
אני מעוניין שלא להזמין מלונות לפני אלא לזרום ולהזמין את המלון באותו יום, האם זה אפשרי בתקופה הזאת?
מה התקציב לשנינו לתקופה הזאת ( חשבנו על 32 אלף כולל הכל לשנינו)?
תודה לעוזרים.
-
תאילנד באמצע ספטמבראין בעיה לטייל בתאילנד בכל השנה גם בתקופה הגשומה אני בטוח שתהנו
לגבי התקציב צריך לדעת מה הדברים שאתם רוצים לראות ולעשות בתאילנד
אמליץ לכם לעשות שיעורי בית בפורום ובאינטרנט ולגבש מסלול התחלתי שאותו תרצו לעשות
תעלו את המסלול לפה וננסה לסייע עם תקציב והמלצות יותר מדוייקות
-
תאילנד באמצע ספטמברבנקוק
צאנג מאי
פאי
פוקט
קו פי פי
קופנגן
קוסמוי
פאטיה
קאצנבורי
להגיע לכל המקומות האלה בחודש וחצי, כמובן הכל בטיסות/ אוטובוסים תיירותיים/ הפלגות.
איך אתה ממליץ לעשות את המסלול?
קודם צפון ואחרי זה דרום או הפוך?
אנחנו רוצים לעשות אטרקציות לא יותר מידי ולא טרקים, הרבה מסאג'ים בטן גב וכדומה .
מלונות ברמה סבירה + בתקופה של ספטמבר מחירי המלונות זולים יותר ?
תודה רבה לעוזרים
-
תאילנד באמצע ספטמברשאלה שאולי תעזור לכוון אותך:
רשמת שאתם מעוניינים ב"טיולים פחות עם טבע", והדגשת כמה פעמים שבעיקר מעניין אתכם בטן-גב מסג'ים וכו'.
לכן אני לא מבין למה אתם רוצים לנסוע גם לצ'אנג מאי,גם לפאי וגם לקצ'נבורי???
אם אתם רוצים טבע "בקטנה" אז תספיק לכם גיחה לקצ'נבורי.
חבל לעלות לצפון רק כי זה על מסלול החומוס.
-
תאילנד באמצע ספטמבראנחנו רוצים להיות קצת בצפון משהו כמו שבוע וכן לחוות קצת מהטבע התאילנדי, ראפטינג, גיפים, טרקטרונים, מפלים, אומגה וכדומה..
תודה רבה על הכוונה כך אני יודע שניהיה פחות בצפון ויותר בדרום.
אז ככה את בנקוק להשאיר לסוף לקניות( 2 ימים גג)
איך שנחתנו לוקחים טיסה לצפון מבלים שם שבוע- שבוע וחצי ולוקחים טיסה לדרום ונמצאים שמה חודש ושבוע יש מה לעשות בדרום תקופה כזאת ארוכה?
-
תאילנד באמצע ספטמברלגבי המסלול - רק לפאי וסביבתה יש להקדיש כ - 4 ימים לכל הפחות. קחו זאת בחשבון בתכנון זמנכם בצפון תאילנד. אני ממליץ לא לפספס טיול מקיף בצפון, לרבות שהייה של מס' ימים בפאי.
בדרום תאילנד יש מגוון עצום של ייעדים, כך שהתשובה היא כן, יש מה לעשות בדרום לתקופה של חודש.
לגבי תקציב - לאחר ששילמתם על טיסות בין לאומיות, קחו בחשבון תקציב של 150$ ליום, לרבות טיסות פנימיות בודדות. -
תאילנד באמצע ספטמברלגבי הדרום- אם אתם חובבי בטן גב ומסאג'ים אז תוכלו להיות בדרום גם חצי שנה

ובכל מקרה תמיד אפשר לתבל את ימי הבטן-גב בקצת אטרקציות.
אני ממליץ לכם באופן כללי (ללא קשר לאיים שתבחרו להיות בהם) לא להיות פחות מ3 לילות בכל אחד מהאיים שתגיעו אליו, כדי שלא תבזבזו חצי מהטיול במעברים ואריזת תיקים.