-
תודה רבה לכולם!עפרהל'ה!!!
כמה שנהניתי!
וכמה שאני מבינה עכשיו על מה דיברת כשאמרת לי שאנחנו חייבים לנסוע לטיול הזה. שונה מכל מה שחווינו עד כה, בטח היער השחור ואוסטריה הפכו גוונים חיוורים ודהויים בהשוואה לטיול ללפלנד.
יש מצב שנוסעים שוב ביחד בשנה הבאה? אנחנו נהווה כבר את רוב הקבוצה.. עוד משפחה אחת כמונו וסגרנו קבוצה (ג'מוסי אני מאתגרת אותך...
) ושאלות -
איך מסתדרים בני העשרה שרעבים כל הזמן? יש סנדוויצ'ים זמינים?
הזמנים - כמה לחוץ הכל? יש תחושה של "מהר מהר" (מה שאת ואני תמיד חוששות ממנו..)?
כמה גמישות יש בלו"ז והיענות לבקשות?
האם בבתי המלון יש Wi Fi?
תודה רבה רבה!

חוויה לקרוא, מרגישה שהייתי איתך שם - עכשיו רוצה "על אמת"... 
ודרך אגב.. אם תפתחי את החלון צפונה, תראי בשנית את הזוהר הצפוני - אני ירוקה מקנאה!

-
תודה רבה לכולם!נילוצ'קה יפה ויקרה שלי,
וואו! איזה הישג! אפילו אותך הצלחתי להחזיר לכאן...

אכן, היער השחור שינה צבעו לאפור (שלא לומר חמישים גוונים של אפור) אחרי לפלנד....
יש מצב!!!! לדעתי עם כל אנשי הפורום אנחנו יכולים לסגור לטרוול את כל המחזורים של השנה הבאה
מה זאת אומרת את מרגישה שהיית שם איתי? ברור שהיית איתי! כל הזמן! 

את מכירה את המתבגר שלי ואת יודעת כמה הוא מחובר למטבח ואפילו הוא לא היה רעב . גם אם הוא היה רעב הוא לא הראה או אמר שום דבר על כך. כל בוקר הוא הכין לעצמו שני כריכים שלרוב הלכו לפח בערב. מכיוון שאני מכירה אותו הבאתי מהארץ חטיפים, קרקרים וכד' וכולם חזרו ארצה. האדרנלין שזורם בדם מנטרל כל תחושת רעב. ארוחת בוקר וערב אוכלים במלון. ארוחת צהריים לרוב אכלנו במסעדות באתרים. גם בימים שבהם אכלנו בשטח היה שפע של אוכל. תמיד נשאר אוכל.
שליש מחברי הקבוצה שלנו היו או צמחונים או טבעוניים וגם להם דאגו והם לא נשארו רעבים.
רוב הימים יצאנו ב-9-9:30 כך שזה לא מאוד מוקדם בהשוואה לטיול מאורגן (לך ולי זה מאוד מוקדם במונחי היער השחור
). מצד שני לא הולכים לישון מוקדם. אני בכל הערבים, למעט אחד, יצאתי לחפש את הזוהר כך יצא שהלכתי לישון לא לפני חצות ואפילו אחרי. אבל שוב, מתעוררים ליום מלא פעילות, אטרקציות ואקשן כך שמיד מתעוררים ואין שום תלונות על עייפות.יש קצת תחושה של לחץ, בעיקר בערבים שבהם אחרי ארוחת ערב יש עוד פעילות, אבל באמת לא נורא. חששתי מזה מאוד אבל באמת שזה היה בכלל לא נורא.
ישי מאוד מאוד השתדל למלא אחר הבקשות והרצונות של כולם. היתה בקשה מצד בני הנוער שרצו לעשות סקי אז ביום היחידי שבו היו לנו 3 שעות חופשיות הוא ארגן להם סקי. לגולשים המנוסים הוא ארגן מסלול גלישה ולמתחילים הוא ארגן שיעור פרטי. הפעילות הזו לא היתה כלולה במחיר הטיול. כל היום רצים מאטרקציה לאטרקציה כך שבאמת אין מה עוד לבקש.
בבתי המלון וגם באוטובוס שהיה צמוד אלינו כל הזמן יש WiFi. באוטובוס היו גם שירותים.
הכי הכי חשוב! אפילו מריבה אחת לא היתה בין הילדים. את יודעת כמה המריבות ביניהם העיבו על הטיולים האחרונים שלנו והפעם... כלום! אפילו לא היו קיטורים ונהמות! רק חיוך היה מרוח על פניהם כל היום.
נשיבוקים,
עפרה
-
תודה רבה לכולם!מדהים!!"!! גם אותי הצלחת לשכנע שטיול מאורגן זו אופציה. אמרת שגיל 10 נראה לך הגיל המינימלי, אז נראה מה מתכננת הטיולים ושרת האוצר )אצלנו אני חובשת את שני הכובעים( תגיד בעוד 6 שנים.
-
תודה רבה לכולם!היי עופרה,
כל הכבוד! אין לי מילים נוספות לפאר את טיולכם מעבר למה שתואר כאן.
מתי מתפרסמים המחירים לעונה הבאה? ומתי מתפרסמים המדריכים?
תודה רבה על ההשקעה וההבאה לידיעת הציבור

-
תודה רבה לכולם!הי עפרה
הטיול נשמע מדהים ועושה חשק
האם יש גיל מינימלי לילדים בטיולים כאלו? (תינוקות לא יכולים לנסוע באופוע שלג אני מניחה, אך האם ילדים קטנים יכולים)
האם יש טיולים ארוכים יור או תמיד זה מחזרים של שמונה ימים?
איך טסים לרובינימי אם רוציםמ טיול עצמאי?
תודה!
נעמה
-
תודה רבה לכולם!עופרה,
תענוג של טיול!!!
אותי שכנעת - פברואר-מרץ 2020 (טיול בת מצווה) אני שם (בטיול מאורגן)...
גם אני בעד לפתוח רישום לטיול של משפחות הפורום כך נוכל להבטיח שתהיה לנו אחלה קבוצה

תודה

רובי
-
תודה רבה לכולם!ציידת, תודה רבה! טיול מאורגן בהחלט אופציה. לא הייתי נוסעת ליעדים "רגילים" בטיול מאורגן אבל כן ליעדים "מיוחדים".
קיפודה, תודה רבה! אני לא יודעת מתי מתפרסמים המחירים והמדריכים לעונה הבאה. אני מציעה שתפני לאלון מטרוול ולחברות אחרות ותבררי. אנחנו נרשמנו בסוף דצמבר לטיול שיצא בתחילת מרץ. לא מצאתי בקלות מקומות פנויים והצטרכתי להתפשר על תאריכים (במיוחד בגלל שהיינו חמישה).
נעמה, תודה רבה! באופנועי שלג ילדים קטנים (וגם גדולים שלמשל לא מתחשק להם לנהוג) יושבים בעגלה שקשורה לאופנוע של המדריך. תוכלי לראות דוגמא בתמונה בהודעה מס. 112. לי באותו ערב לא התחשק לנהוג ובכייף הצטרפתי לבנות.
בכל החברות שביררתי הטיולים היו של 7 ימים, 6 לילות. כולן עושות את אותם מסלולים פחות או יותר.
עד כמה שידוע לי אם לא טסים במסגרת טיול מאורגן לא ניתן לטוס ישירות לרובניימי.
כשעדיין לא נמצא הכרטיס החסר ביררתי אפשרות להגיע לבד לרובניימי ולא מצאתי שום אפשרות להגיע אליה בטיסה ישירה.
-
תודה רבה לכולם!רובי,
חחחחח.... שרק נהיה בריאים

עפרה
-
תודה רבה לכולם!בפרק התובנות/טיפים שכחתי לכתוב שרצוי מאוד לקחת מקלות הליכה.
אני הייתי שמחה אם היו לי מקלות הליכה כשהלכנו עם סנדלי שלג וכשירדנו (ועלינו) למפלים הקפואים.
-
תודה רבה לכולם!רובי
ב-2020 גם אנחנו בבת מצווה. אולי נפגש בטיול

-
ואווווו איזה טיול מדהיםעופרה היקרה,
ה 0+ קרץ לי אז נכנסתי ובשקיקה בלעתי את כל הסיפור.
טיול מדהיםםםםםם וקורץ.
בתור חובבת אקסטרים הוספת לי טיול לרשימה אולי אצליח לשכנע את זה שיחגוג בר מצווה בעוד שנה וחצי לנסוע לשם למרות שהוא סובל מהקור
.אכן נראה שחוויתם טיול מהנה ומושקע.
איזה כיף היה לקרוא אותך.
תודה
-
ואווווו איזה טיול מדהיםהיי לימור,
תודה רבה

תני לילד לקרוא ובעיקר לראות את התמונות והוא כבר ילחץ עלייך לנסוע כבר בחורף הקרוב

-
תודה רבה לכולם!עופרה, לא בטוחה שאצל כל החברות יש עגלה מאחורי המדריך.
אצלנו לא היה, לא יודעת אם בגלל שלא היו ילדים או שאין.
אז לפני הרשמה כדאי לבדוק עם חברת הנסיעות.
-
תודה רבה לכולם!נשמע באמת מושלם!
מתחילה לחסוך - בבקשה להתחיל גם

-
תודה רבה לכולם!את יודעת עם מי את צריכה לדבר

-
תודה רבה לכולם!יפה,
הערה נכונה. יצאתי מתוך נקודת הנחה שברור שצריך לבדוק.
אנחנו ביררנו את הנקודה בגלל שאנחנו חמישה ויש רק שני נהגים.
אצלנו ילדה בת 10 נסעה מאחורי הנהג ולא היתה בעיה.
אני מניחה שמתחת לגיל הזה לא הייתי סומכת על ילד (כמובן תלוי בילד. כל אחד מכיר את הילד שלו) שיחזיק חזק מאוד והייתי מתעקשת שהוא יסע בעגלה הנגררת.
-
תודה רבה לכולם!עפרה'לה,
מה אגיד ומה אומר? קראתי בשקיקה! כתבת נפלא, מילאת אותי בסקרנות וריתקת אותי לכיסא. התמונות עושות חשק לעזוב הכל ולנסוע, וכן, הצלחת לשכנע אותי שלטיול מאורגן יכולה להיות גם קונוטציה חיובית

אני חושבת שכל כך נהנתי מהקריאה והתיאורים, שהיו רגעים שהייתי לגמרי שם, בלפלנד, אתכם
אז אולי פשוט אקרא שוב את הכל מהתחלה, ואחזור לי ללפנלד.תודה עופר'לה על השיתוף המקסים, 3>
-
תודה רבה לכולם!נעמה,
איזה כיף

עוד 2 משפחות ואנחנו מסודרים

רובי
-
תודה רבה לכולם!קטן עלינו.
ארוחה במרינה ויש לפלנד

-
תודה רבה לכולם!מיכלי, תודה רבה! איזה כייף לראות אותך כאן. לכבוד הוא לי שהתפנית, קראת, נהנית וקראת שוב. אני יודעת כמה את עסוקה. יאללה, רציתם חופשה חורפית, רוצי להזמין (תקבעי עובדות בשטח
) .נילוצ'קה, קבענו! אבל אולי כדאי להחליף מקום שהוא לא יחשוד ולא יבוא