איך לערער על סירוב ויזה?
-
הייתי בשגרירות היום ולא אישרו לי ויזה . רציתי להציג חשבון בנק , חוזה שכירות , רכב על שמי ודירה על שמי . אבל הפקידה רק שמעה שאני לא עובדת חודשיים כבר חתמה על סירוב . אפילו שאני מתחילה לעבוד ביום א` הקרוב ואמרתי לה זאת . רק רציתי לנסוע לשבוע שייט בקריבים בי -
איך לערער על סירוב ויזה?:Reאפשר תאורטית לפנות לקונסול עצמו אבל זו לא דרך סטנדרטית ולא ברור אם היא תועיל או תזיק. הדרך הסטנדרטית היא לשלם $100 ולהגיש בקשה חוזרת לויזה. במקרה כזה יש להגיש מסמכים חדשים שלא הוצגו בבקשה המקורית. אלעד. -
איך לערער על סירוב ויזה?:Reאלעד תודה אבל המסמכים נשלחו לקונסוליה ביחד עם הגשת הויזה אבל הפקידה לא נתנה לי להשחיל מילה ולהגיד לה שזה נמצא אצלה. איך אני מגיעה לבקש ערעור מהקונסול עצמו? אני מעונינת לטוס באמצא ינואר כולה לשבוע . תודה -
איך לערער על סירוב ויזה?:Reהשגרירות מאשרת לך להגיש בקשה חוזרת 6 חודשים אחרי הסירוב האחרון. וזה על מנת שתוכלי להגיש מסמכים מעודכנים / מקום עבודה / ותק ...... בקשר לערעור: כמו שנאמר לך קודם, הדרך היחידה היא לקבוע פגישה עם הקונסול, שבדרך כלל זה נענה בסירוב. הקונסול מקבל ערעורים של -
איך לערער על סירוב ויזה?:Reתודה על המידע . איך ניתן לקבוע פגישה עם הקונסול ? האם דרך השגרירות ישירות או שדרך שעל? המסמכים שלי מעודכנים אבל הפקידה לא נתנה לי להוציא מילה . המסמכים היו אצלם בקונסוליה .