נעלי סנובורד צריך מידע
-
מה המצב חברים?
אני אשמח לקבל ממכם חוות דעת על נעלי סנובורד ? אני רוצה לקנות נעליים ואין לי כל כך מידע חיפשתי בפורומים בחו"ל אבל הכל מידע ישן ולא רלוונטי..
רציתי לשמוע קצת ממכם על המלצות וחוות דעת..
כמו כן ראיתי שיש הרבה נעלים עם סגירה של boa אשמח לקבל על זה חוות דעת ממי שמשתמש או השתמש איך היידוק על הרגל? אמינות של זה? מה עושים במצב שזה נדפק על ההר לא יודע מאיזה סיבה..
תודה רבה
-
נעלי סנובורד צריך מידענעליים - בעיקרון הכי חשוב שיהיה נוח.
בגדול קיימות שתי גישות - נעל רכה ונעל קשה. תלוי בבינדינגס שלך (אם יש לך ציוד) וברמת הגלישה.
ככל שהנעל יותר קשה היא נחשבת ליותר טכנית, כלומר כל שינוי לחץ קל יפעיל לחץ על הביינד (שגם שם יש יותר/פחות קשיח) ואז מעבר לבורד.
חשוב מאוד לא לקנות נעל קטנה מדי... לא להקשיב למוכר שאומר שנעל "תתרחב" כי הוא רוצה למכור לך נעל. תנעל את הנעל בחנות ותלך איתה כמה דקות. אל תשכח שאתה אמור להפעיל לחץ באזור האצבעות והעקב אז חשוב לבדוק שהרגל לא "מתרוממת" בתוך הנעל.ושאין לך לחץ מיותר על האצבעות.
לגבי BOA - בגלל שיש חשיבות להידוק של הנעל על הרגל כל החברות מוצאות וממציאות פתרונות שונים להידוק קל (לא על ידי שריכה רגילה). באופן אישי אני משתמשת ב-BOA כבר 4 שנים. מבחינתי הפתרון הוא מעולה.
פעמיים נתקלתי בבעיה שנפתרה לבד - פשוט קפא ולא יכולתי לשחרר - קצת משחק אם זה פתר את הבעיה. לא נתקלתי בבעיה שהמנגנון "משתחרר" לבד.
מכיוון שיש הרבה חברות שמשתמשות בפתרון הזה (רייד, נייק, K2 ועוד..) היום ניתן לקבל שירות למנגנון הזה ברוב החנויות.
ההידוק חזק מאוד ומהיר, ולא פחות חשוב... אם צריכים ללכת עם הנעל נותנים שחרור של המנגנון וההידוק יורד מיד (לא צריך לשבת, להרים מכנס, לפתוח שרוכים...).
אם יש לך ציוד שלך (חוץ מנעליים) אל תשכח לבוא איתו כדי לבדוק שהנעל נכנסת לביינד כמו שצריך

-
נעלי סנובורד צריך מידעלצערי עוד אין לי ציוד משלי.. אבל אני בטח יקנה מתי שהוא בעתיד..
אני טס עוד מעט לפאסו לשבועים עד חודש ככה שאני מאמין שהרמה שלי עוד תשתפר בהרבה ממה שהיא היום.. ובגלל זה אני רוצה נעל שתתאים לי לרגל וגם אני אוכל להתקדם איתה כדי שהיא תשאר איתי הרבה זמן..
-
נעלי סנובורד צריך מידעהבנתי....
אם אתה גולש "מתחיל" (בלי שום כוונה להעליב) אז תשכור נעליים החופשה הזו ואח"כ תקנה ציוד.
פאסו מקום קטנטן עם מעט מאוד חנויות - אל תתפשר על הנעליים. מה שטוב (בעיקר בחו"ל באתרים גדולים) שיש מספר חנויות גדול ואתה יכול למדוד הרבה סוגים ולהשוות.
-
נעלי סנובורד צריך מידעתודה רבה על העזרה אני יקבל את עצתך