לינה קרוב ל Beijing capital airport
-
שאלה אולי מישהו מכיר. אני נוחת בבייגין בעשר בערב ולמחרת בשבע בבוקר עולה על טיסת פנים בסין. נראה לי שעדיף לישון קרוב לשדה התעופה. מכירים מקום לא יקר ולא רחוק שאפשר להישאר בו ללילה? לחילופין, מישהו נשאר פעם ללילה באזור 789?
תודה תודה

-
לינה קרוב ל Beijing capital airportיש IBIS ליד השדה. אפשר לבדוק מחירים בבוקינג.
פחות ממליצה לישון באיזור 789 מבחינת ניידות - ההגעה אליו מהשדה מתאפשרת במונית בלבד, ובמקטע הזה עלולים להיות פקקים רבים (גם בשעות הערב).
אם כבר לישון בעיר - באחת מתחנות הקצה של ה-AIRPORT EXPRESS. בערך חצי שעה נסיעה, מחיר נוח (הרבה פחות ממונית, שבה אתה משלם גם אגרת נסיעה בכביש פנימי של השדה).
באיזור התחנה האמצעית (סניו משהו) אין חיי לילה (איזור משרדים) ויש מלונות במחירים נוחים, ובתחנת הקצה (דונגזימן) כמדומני יש יותר מה לעשות ויש מלונות וגם הוסטלים זולים.
בכל מקרה משתיהן אתה יכול לקחת מונית\סאב ווי ובנסיעה קצרה להגיע לאיזורי בילוי. -
לינה קרוב ל Beijing capital airportתודה.
נבדוק לגבי IBIS.
airport express לא מתאים, כי בבוקר מתחילה לפעול רק בשש, והטיסה היא בעשרה לשבע.
-
לינה קרוב ל Beijing capital airportלרשת Hanting יש מלון שלטענתם נמצא מרחק 10 דקות נסיעה מטרמינל 3 או 5 דקות מטרמינל 2. הרשת הזו בדרך כלל אמינה ויש לה חדרים סבירים ונקיים. ליד הנמל המחירים טיפה יותר גבוהים. אני מניח שגם רשתות המלונות הסיניות האחרות או לפחות רובן גם מחזיקות מלונות קרוב לנמל.
אפילו נטען שם שיש אוטובוס (קו 3) מטרמינל 2, אבל אני בספק אם הוא פועל כל כך מאוחר או כל כך מוקדם.
הנה הקישור למלון:
http://i.huazhu.com/hotel/detail/1013121?cityID=1101&Che ckInDate=2015-03-27&CheckOutDate=2015-03-28&KeyWord= &Latlng=&HallIDs=
-
לינה קרוב ל Beijing capital airportתודה שאויה.
כבר הזמנתי מלון אתמול.