ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שאלה חשובה לגבי סירוב לויזה

פורום צפון אמריקה
    1
    12
    2653
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

ערב טוב לכולכם אני קיבלתי סירוב לפני כשבוע וחצי לויזת תייר לארה''ב אחרי ''ראיון'' של 45 שניות -כנראה בגלל שאחותי גרה שם (עם ויזת סטודנט חוקית) מהבדיקות שעשיתי נמסר לי כי הסיכוי הטוב ביותר שלי הינו דרך עו''ד הנני מעוניין לברר האם זוהי באמת הדרך הטובה ביות
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה חשובה לגבי סירוב לויזה:Re
        תנסה לפרט מעט יותר- על איזה סעיף נאמר לך שלא קיבלת ולמה ואיך יכול דוקא עורך דין לעזור לך כשמדובר הרי בויזת תייר בלבד. אני מבין ללבך כי גם אני קיבלתי סירוב לפני חודש ויודע כמה זה אוכל אותך טוב מאד. אגב, אם יש לך עורך דין שיכול לסדר ויזה כזו אני אשמח לש
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה חשובה לגבי סירוב לויזה:
          שלום לכל משקיבל סירוב ישנם המון אנשים שקיבלו סירוב לויזה כולל אותי כולם על אותו סעיף עורך דין לא יעזור לך חבל על הכסף!!! לי יש קשרים טובים שבינתיים לא עזרו לי אך זה בטיפול פורסם בידיעות כתבה בנושא בבקשה ממכם תתלוננו במרד החוץ !! זה חשובלא לעזוב א
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

שאלה חשובה לגבי סירוב לויזה::Re
            לא חושב ששר החוץ האימפוטנט שלנו מסוגל לשנות משהו במדיניות הביקורים בארה''ב, הם עושים מה בראש שלהם בלי להסתכל ימינה או שמאלה. אם יש למישהו דרך , גם אם פחות קומבנציונלית, להגיע לארה''ב לאחר סירוב, אשמח לשמוע. אגב, התפרסמה כתבה בעבר על כך שסילבן כבר ני
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

כמובן זה ביטוי מאוד ישראלי ''לא חושב ש..... כן יש באפשרותו לעשות והרבה השאלה כמה הוא מוכן לשלם וכמה אנו נפעיל עליו לחץ אבל לא אטרח עם אנשים שאוהבים להפסיד בטרם התחילו להילחם
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

כמובן זה ביטוי מאוד ישראלי ''לא חושב ש..... כן יש באפשרותו לעשות והרבה השאלה כמה הוא מוכן לשלם וכמה אנו נפעיל עליו לחץ אבל לא אטרח עם אנשים שאוהבים להפסיד בטרם התחילו להילחם
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

מה הסיבות שבגללם מקבלים סירוב לויזה??
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

טוב אז לגבי שאלתכם - לא נתנו לי ויזה בגלל הסעיף שכולם מקבלים (חברתית /כלכלית) מה שכן היום בשעה טובה התבשרתי על קבלתי לללימודים היום, האם דבר זה יכול לעזור ? האם להגיש מחדש את הבקשה לפני שעברה חצי שנה או יותר נכון לפני שעבר בכלל חודש זה אפשרי ??
                    • ?
                      אורח נערך לאחרונה על ידי

הפרטים שלי בן 47 בעל דירה רכב קרן פיצויים שהעבודה 7 שנים באותו מקום שזה חברה ``אמריקאית `` שומרת כי אני הבטחתי לחזור לעבוד לא נירשמתי אף פעם להגרלת הגרין קרד ולא מעניין אותי אם הייתי רוצה לרדת הייתי עושה זאת לפני 20 שנה לא היה לי הזדמנות להסביר כלום!
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

כן ברור כמי שעוקב אחרי כל המסורבים באינטרנט (תוכל ליקראו את שמי בכל מיני פורומים) ישנה בחורה ששילמה על הלימודים שהתקבלה בארה''ב וגם זה לא עזר לה וישנו הסיפור של זוג שהתקבלו ללימודים לקחו את הפספורט לשגרירות -יש לציין שהיה להם ויזה ל 10 שנים מלפני 2
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

TO WLN
                          מה בדיוק אתה מציע לעשות? ועוד משהו. רשמת כאן שאתה בן 47, כלומר, 26 שנים על הפלנטה הזו יותר ממני, וכאן בישראל. האם אי פעם הטריח עצמו פוליטיקאי בישראל למען מישהו/משהו/מטרה כלשהי?? הרי לו, לו ולמקורביו אין בעיה כזו להכנס לארה''ב... אם יש משהו שיכול ל
                          • ?
                            אורח נערך לאחרונה על ידי

TO WLN:Re
                            שמה אני לא טיפש אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר אך איך אפשר רק לבכות בסלון ולא לעשות כלום אני בטוח שאם אלפים יתלוננו זה ישנה משהוא כבר היה בארץ מפגין יחיד שהביא את המדינה לועדת חקירה ולשינוי ההיסטוריה כאן בארץ אופטימי אני לא! 🙂 לי יש קשרים ויכולתי
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון