טיולים מניו יורק
-
האם משהו התנסה בטיול המאורגן ע''י חברה כלשהיא בניו יורק? אני מחפש טיול מניו יורק למפלי הניאגרה ליומיים שלשה ואשמח לקבל חוות דעת מהתנסות אישית. תודה -
טיולים מניו יורק:Reמוטי טורס או המטייל שניהם מצויינים -
טיולים מניו יורק:Reאני הייתי בטיול מאורגן לניאגרה של יומיים דרך חב` המטייל, היה אחלה, מדריך טוב, ותיכנון טוב. זה כולל כמובן בית-מלון ברמה וחצי פנסיון. מומלץ- חוסך כאב ראש ולא יקר בטירוף, שילמנו 140$ לאדם כולל הכל! -
טיולים מניו יורק:Reתודה. מתי נסעתם? היום מחירם עומד על 185 דולר (לפחות לפי המחירון הרשמי שלהם)! האם המחיר גמיש ונתון למיקוח? תודה -
טיולים מניו יורק:Reאני ממליצה על חברת המטייל הייתי איתם בניאגרה פולס היה מצוין מלון מצוין , מדריך מקסים , ומסלול ממצה...ולא יקר בערך 170-180 דולר אל תתפוס אותי במילה תבדוק עם לאומי או מאיה יש את האימייל שלהם או את הטלפון באתר אתה אפילו יכול להגיד ללאומי שליאת המליצה עליה
http://www.hametayel.com -
טיולים מניו יורק:Reבעיקרון היינו ב- 2001 אבל ביולי, שזה שיא העונה. גם אז המחיר הרשמי היה 188$ לאדם, אבל היה מין מבצע שמי שמזמין יומיים לפני היציאה, מקבל הנחה ל- 140$, אבל אז זה על בסיס מקום פנוי. תמיד כדאי לנסות לברר על מבצעים, תהנו! -
טיולים מניו יורק:Reאשמח לקבל את הכתובת ופרטים נוספים על מוטי טורס. ועל הטיול מניו יורק לניאגרה. בתודה מערבי -
טיולים מניו יורק:Re -
טיולים מניו יורק:Reתודה לכל המשיבים. אגב, האם משהו יודע האם הטיולים יוצאים בכל יום? -
טיולים מניו יורק:Reלפי מה שביררנו הטיול של היומיים יוצא (מוטי טורס והמטייל) בימי שני -
טיולים מניו יורק:Reתודה, אבל, איך משיגים את מוטי טורס? האם יש אפשרות למצא אותו ברשת? אני לא הצלחתי. האם מחיריו דומים למטייל? תודה