שבועיים בפורטוגל?
-
בן זוגי ואני שוקלים לסוע בספטמבר הקרוב לפורטוגל לתקופה של שבועיים. לצערי חיפוש ברשת לא מניב תוצרות ברורות (או רבות) לגבי עלויות, ולכן אשמח לעזרתכם בושא זה.
אשמח לדעת מה העלות הממוצעת ליום ליחיד / זוג (הן בליסבון והן מחוץ לעיר)
בנוסף, במידה וניסע לפורטוגל, אנחנו שוקלים להשכיר רכב לכמה ימים, מה היא העלות הממוצעת של שכירת רכב ודלק?
לבסוף, אנחנו כרגע שוקלים את פורטוגל מכיוון שמלבד שנראה שהיא מדינה נוחה מבחינת מחירים, אנחנו מניחים כי כמו בשאר אירופה, ניתן "לזרום" עם הטיול ולא לקבוע את כל המסלול והלינה מראש. האם זה נכון? האם אכן נוכל לנוע בקלות ממקום למקום בפורטוגל (עם רכב או בלי רכב)?
(בשוואה למשל למדינות באפריקה בהן אופציית ה"זרימה" היא מאוד בעייתית - מנסיון..)
תודה לכל העוזרים

-
שבועיים בפורטוגל?ערב טוב
מאחר וביקרתי בפורטוגל למעלה מעשור אז איני יכולה לעזור לכם עם עלויות, אבל המרכיב של רכב משתנה מחברת השכרה אחת לשניה ומשנה לשנה לכן אם אתם רוצים לדעת עלויות תפנו למספר חברות השכרה וכך תדעו עלות ההשכרה.
לגבי לינות תכנסו לאתר בוקינג ותראו עלות לינה לפי טעמכם בליסבון ולעומת זאת במקומות אחרים במסלול שלכם וכך תוכלו לגבש עלויות משוערות לגבי הלינה לכל ימי הטיול.
בהחלט אפשר טיול מתגלגל בלי להזמין מקומות לינה מראש הייתי מסייגת זאת בליסבון שם אני חושבת שכדאי.
עלויות מזון זולות יחסית למדינות אירופיות אחרות.
מדינה יפה ואנשים מאד אהבו לעזור.
רחל לבון
-
שבועיים בפורטוגל?טיפ חשוב לגבי נהיגה בפורטוגל - מרבית הכבישים הראשיים הם כבישי אגרה. בחלקם אפשר לשלם ביציאה, ובחלקם, הגבייה אוטומטית. אפשרות אחת היא להזמין מראש בחברת הההשכרה מכשיר חיוב אוטומטי, או, יומיים לאחר סיום השימוש בכביש, לגשת לדואר מקומי, להציג את מספר הרכב ולשלם. עלויות השימוש בכביש אינן מבוטלות, לדוגמא, נסיעה מפורטו לליסבון בכביש מהיר יכולה לעלות 40 יורו בערך.
אתם מוזמנים לקרוא את הבלוג שלי על פורטוגל.