שלכת בניו אינגלנד מתי?
-
1. ברצוני לראות את השלכת בניו אינגלנד מתי לדעתך המועד הנכון? ומה המסלול המומלץ לטיול למשך בין שבוע וחצי לשבועיים. 2. האם לדעתך מומלץ בגיל 65 לנסוע לאורלנדו לאתר של דיסני ולכמה זמן? ובאיזה אתרים לבקר? בתודה אריק -
שלכת בניו אינגלנד מתי?:Reהשלכת בשיאה בסוף ספטמבר עד אמצע אוקטובר. לגבי דיסני- אני הייתי מספר פעמים גם בארה''ב וגם בפריז, פעם עם אשתי לבד ופעמיים עם בנותי ובכל המקרים נהניתי בכל פעם מחדש. צריך נשמה של ילד לא חשוב הגיל. -
דיסני: עד גיל 15, ומגיל 30עד 15 אתה מתלהב כמו ילד. אתה ילד. בין לבין, אנשים נוטים להיות קצת ציניים. מ-30, אתה כבר לא חייב שום דבר לאף אחד, ויכול להרשות לעצמך ליהנות שוב. בגיל 65 אין ספק שתהנו. לדעתי, צריך יומיים בדיסני (או יום אחד, אבל מאוד עמוס). -
שלכת בניו אינגלנד מתי?:Reהשלכת מתחילה באמצע ספטמבר וממשיכה עד אמצע אוקטובר. מסלול מומלץ: לשלכת : ורמונט, בעיקר הצפון. גורהם סטייט פארק, גרין מאונטיינס נשיונל פורסט. מקומות יפים בכל השנה באיזור, ששווה לשלב אותם (את ורמונט ממצים בימים בודדים): וויט מאונטיינס נשיונל פורסט בניו -
דיסני: עד גיל 15, ומגיל 30:Reבאורלנדו אני ממליצה לך לבקר בשלושה פארקים לפחות: אפקוט סנטר, אולפני יוניברסל ואו מג`יק קינגדום או אאולפני MGM לגבי השלכת, רצוי להגיע לאזור ניו אינגלנד רק לקראת סוף ספטמבר תחילת אוקטובר, אם כי התקופה משתנה משנה לשנה, תלוי בחורף שהיה (השנה הוא היה קר במיוחד
שלכת בוורמונט