סן פרנסיסקו-חניה?????
-
אני אמורה להגיע לסן פרנסיסקו עם רכב, אחרי מספר ברורים שערכתי הבנתי שיש בעיות חניה קשות בעיר העניין יקר בטרוף, ובכל זאת היכן כדאי לי להחנות את הרכב לשעות מספר ולא לשלם דולרים רבים עבור החניה. האם ניתן להחנות בחניונים של בתי המלון למרות שאני לא מתגוררת בה -
סן פרנסיסקו-חניה?????:Reלמצוא חנייה בסן פרנסיסקו מאוד קשה, רצוי לחנות בחניונים למרות המחיר מאשר לחטוף קנס. כדאי לחנות מס` רחובות הרחוקים ממרכזי התיירות, שם יש לחנייה ובמידה ומצאתם חניון הוא גם יותר זול. בעיר ישנם מדחנים, אבל צריך לדעת ליד איזה מדחן לחנות ובאיזה יום בשבוע. אנו ב -
סן פרנסיסקו-חניה?????:Reרצוי לחנות בחניונים מסודרים. אז קל מאד למצוא חנייה. נכון שהמחיר יקר אך לא בשמיים כמו שמבהילים אותך. בכל מקרה במקומות רבים יש חנייה חינם. החניות היקרות יותר הן באזור הרציפים והמרכז האזרחי, אשר בכל אחד מהם תבקרו מספר שעות לכל היותר. -
סן פרנסיסקו-חניה?????:Reבחניה של המלון שבוא תהיה תוכל לחנות - אני פשוט חניתי שם וקניתי כרטיס שבועי של תחבורה ציבורית והיה נוח ונעים וקל וזול - את האוטו לקחתי רק שיצאתי מהעיר או שרציתי לסוע בלומברד סטריט למשל או במסלול 49 מיילס -
חובה לחנות עם גלגלים בסיבובבסן-פרנסיסקו, בגלל הירידות, חייבים (אחרת יש קנס) לחנות כשהגלגלים לא במקביל למדרכה, אלא בכיוון כזה, ששולי המדרכה ימנעו מהאוטו להתדרדר (במקרה שזה שהוא במצב פארק + הנד ברייק משוך לא יספיק). אמריקאים, לך תבין.. -
ומאד רצוי להקפיד על זה, כיאחרת חוטפים דו''ח וצריכים לשלם קנס (כמו שקרה לי). -
ומאד רצוי להקפיד על זה, כי:Reשמקבלים דוח אני מבין אבל למה לשלם אותו ? אין לי מושג בארצות אברית אבל באירופה יש לי אוסף של דוחות חנייה שבחיים לא שילמתי אותם. אפילו קנס משוטרים בבודפסט קיבלתי וכנראה אשים אותו במסגרת. פרט למקומות שחששתי שירימו לי את הרכב בחיים לא שילמתי חנייה..