רכב 7 מקומות
-
לבעלי הניסיון שטיילו עם הרכב משפחתי דומה (זוג +3+תינוקת). רכב כמו ה Dodge Caravan מספיק?
-
רכב 7 מקומותבהנחה שיש מזוודה אחת לכ"א + טרולי ותסדרו הכל יפה, אמור להספיק. במיניואן יש 7 מושבים, השלושה האחרונים ניתנים לקיפול והשכבה להגדלת תא המטען. אפשר לקפל אחד או שניים או שלושה. במקרה שלכם אחד. הנה תמונות מה-TOWN & COUNTRY שזהה לדודג' קרואן:
-
רכב 7 מקומותתודה על התמונות זה עזר מאוד. על פנוי לא נראה שנשאר הרבה מקום ל 5 מזוודות. אני גם חושב ש TOWN & COUNTRY גדול יותר
-
רכב 7 מקומותתבדקו גם את זה,כפי שראיתי מקרוב,יש די מקום בין המושבים לדלת האחורית.
בהצלחה וטיול מהנה חיים.
-
רכב 7 מקומותאנחנו שכרנו דרך אתר שנקרא economy car rental וחברת ההשכרה הייתה alamo ונתנו לנו לבחור בין הדודג לקרייזלר. אנחנו זוג עם ארבעה ילדים ונסענו בקרייזלר בנוחות עם ארבע מזוודות מאחורה בלי בעיה ובלי לקפל מושבים.שים לב שהחלוקה הפנימית ברכב היא שני מושבים באמצע ושלושה מאחורה.
-
רכב 7 מקומותתלוי בגילאים של 3 הילדים האחרים, היות וקיפול אחד הכסאות במושב האחורי בגלל עגלה או חוסר מקום למזוודות / ציוד לא משאיר הרבה מקום לישיבה נוחה. אם מדובר בטיולי כוכב בעיקר, הייתי נשאר עם הדודג', אם מדובר בטיול עם הרבה נסיעות עם הציוד איתכם, הייתי שוקל רכב יותר גדול.
-
רכב 7 מקומותתודה רבה לכולם, זה עזר לי מאוד
-
רכב 7 מקומותלידע כללי: לא יודע לגבי הדודג' אבל בקרייזלר יש שני תאי איחסון מתחת לשטיחי הרכב בין המושבים הקדמיים לאמצעיים.
היו מאוד שימושיים לאחסנת בקבוקי מים לדוגמא.
עופר
-
רכב 7 מקומותאפשר לחפש בגוגל: הדודג' גרנד קרואן והקרייזלר טאון אנד קאונטרי זהים. מה ההבדלים ביניהם ? 1. השם 2. בקרייזלר בד"כ יש מערכת DVD לנוסעים מאחור.
ברכבים האלה בדלת השמאלית האחורית יש שקע ל-110 וולט. יש שקעים לטעינת מכשירים גם בתאי האיחסון ליד מושב הנהג וגם ממולו קדימה. יש פנס נטען ונשלף בתא המטען. אמורים להיות אוזניות איכותיות (בקרייזלר) ושלט ל-DVD בתא שליד הנהג, במגירה התחתונה. אם אין, צריך להודיע לחברת ההשכרה שחלילה לא יחייבו אתכם על זה. כנ"ל לגבי הפנס הנשלף.
יש רכב נוסף בו מחזיקות חברות ההשכרה: טויוטה סיאנה. הגודל של רכב זה, למיטב ידיעתי, לא שונה מהרכבים דלעיל. פשוט במקום שני מושבים בשורה השניה יש שלושה מושבים. בסה"כ שמונה מושבים, אבל לא מאמין שזה מוסיף מקום למזוודות כי בדודג' או בקרייזלר אפשר לשים עוד איזה טרולי או עוד איזה חפצים ליד שני המושבים האמצעים, בטויוטה סיאנה לא.
ובנוסף לכך, חברות ההשכרה דורשות תשלום גבוה יותר עבור הטויוטה סיאנה.
הרכב הגדול ממש הבא בתור הוא שברולט אקספרס, יעלה פי שניים, הוא ל-15 נוסעים.
-
רכב 7 מקומותשברולט Suburban ארוך הוא גם אופציה