ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

7 ימים באנגליה

פורום אירופה
    2
    2
    2237
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Assaf_3482046
      Assaf_3482046 נערך לאחרונה על ידי

עוד 10 ימים אני טס לאנגליה עם חבר אנחנו נוחתים בשלישי בלילה מאוחר ככה שלא נספיק לעשות כלום וביום שחוזרים צריך להיות בשדה כבר ב12 גם לא נספיק לעשות כלום,אנחנו מתארחים אצל קרובת משפחה שלי ככה שאנחנו לא משלמים למלון+נאכל שם ארוחת בוקר.בעיקרון אנחנו לא הולכים יותר מדי אתרים שעולים כסף חשבנו על london eye וצינוק לונדון,בשישי ושבת אנחנו במנצסטר כי אנחנו הולכים למשחק שם נישן במלון שיוצא לנו 600 שקל ביחד,בשבת בערב אחרי המשחק נחזור ללונדון וביום שלישי כמו שאמרתי אנחנו חוזרים...

רציתי לשאול כמה כסף יספיק לי לבזבוזים אני לא הולך לשופינג אני רוצה לדעת מה המינימום שצריך כי כרטיסים למשחק כבר יש לנו יש לנו גם כרטיסי oyster(אין בהם נסיעות אבל יש את הכרטיס)המלון במנצסטר צריך לשלם 300 שקל כל אחד ואנחנו לא הולכים לאכול במסעדות יוקרה או משהו ורוב הזמן בטח נאכל מזון מהיר אולי חוץ מהערב ובבוקר כמו שאמרתי אצל קרובת משפחתי...

כמה לדעתכם כסף צריך לקחת?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • lilachoo7
        lilachoo7 נערך לאחרונה על ידי

7 ימים באנגליה

1000 פאונד. מקסימום תחזוק עם הכסף לארץ. לונדון eye לדעתי יקר יחסית לתמורה מדאם טוסו ומוזיאון המדע מומלץ יש באנגליה alton towers כמו יורודיסני מומלץ מאוד ותחפש באתר טיקטים , בטח יש איזה הופעה טובה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון