מבפאלו לאית'קה
-
האם המסלול הבא אפשרי ביום אחד או שכדאי לחלק אותו ליומיים:
יציאה מבפאלו > לצ'וורת פארק > ווטקינס גלן> לינה באית'קה
תודה
מוטי
-
מבפאלו לאית'קהאפשרי אבל לחוץ.
אנחנו נסענו מאיתקה לווטקינס גלן ואז לניאגרה פולס. הגענו בסביבות 15:00 לניאגרה. אבל בווטקינס גלן עלינו בכיוון אחד ובכיוון השני נסענו באוטובוס.
בלטצוורט פארק היינו בדרך מהניאגרה לקורנינג. בילינו בפארק כשעתיים-שלוש, אפשר עוד הרבה יותר כך שהשאלה היא אם אתה רוצה רק להציץ או לטייל יותר לעומק.
כמובן שכדאי לקחת בחשבון גם שעת שקיעה.
דנה
-
מבפאלו לאית'קהמה עשיתם בלצ'וורט ?
במפה הוא נראה פארק ענק, לאן הלכתם?
-
לצ'וורטהוא אכן פארק ענקי ויפהפה, ונראה לי שאפשר לבלות בו גם כמה ימים אם רוצים. אנחנו רק חלפנו בו בדרך מאיתאקה למפלים - נסענו לאורך הכבישים, ובאיזור המפלים הגדולים עצרנו להליכות רגליות קצרות, ולתצפית שמציתה את הדימיון. ראינו גם צבאים שמסתובבים שם חופשי. המפלים מרהיבים והמקום עשה הרבה חשק לחזור.
-
לצ'וורטאכן פארק ענקי.
חייבת להודות שלפני שהגענו התעמקתי בעיקר באיזו כניסה להיכנס כיוון שיש כמה. אני לא זוכרת באיזו נכנסנו אבל מטבע הדברים זו שהכי נוחה מכיוון ניאגרה. כשהגענו לכניסה היתה עמדה מסודרת ובה קיבלנו מפה של הפארק נסענו לכיוון מרכז מבקרים שממנו מוביל שביל קצר לתצפית למפלים. אם נכנסים לאתר של הפארק רואים בתמונה את המפלים שראינו. אחר כך נסענו בפארק לכיוון היציאה ממנה המשכנו לכיוון קורנינג. אני זוכרת שהנוף מאוד הרשים אותי ובכלל הרגשתי שלא הבנתי מספיק בתכנון עד כמה הפארק הזה יפה ושווה התעכבות.
כמובן שזה היה ממש על קצה המזלג. בנסיבות שלנו היה לנו קצת פחות זמן ממה שתכננו שבו אולי היינו עושים יותר. האם עדיף ככה או לוותר בכלל? באמת שאין לי תשובה טובה.
דנה
-
מבפאלו לאית'קהתודה רבה
את זוכרת כמה זמן נמשכה הנסיעה מווטקינס גלן לניאגרה?
מוטי
-
מבפאלו לאית'קהאפשרי. הנסיעה כולה זה 3 שעות. אני מעריך שזה משאיר לך מספיק זמן לאתרים האחרים שרצית.