מקבץ שאלות :)
-
1. קראתי שכדאי להזמין מראש מקומות לאטרקציות כמו השייט לפסל החירות ולאי אלקטרז.
כמה זמן זה מראש?
נהייה באפריל במקומות הללו- זה נחשב לתקופה עמוסה? האם לא כדאי להזמין כשנהייה שם?
2. ניסע למפלי הניאגרה ממנהטן, אנו זוג ללא ילדים. מה כדאי לשלב בדרך? לא רוצים כ"כ לנהוג בחושך.
3. לגבי וגאס- מישהו יכול להסביר לי את עניין הבופה במלונות? ולגבי הקזינו- יש קזינו מרכזי בסטריפ או שבמלונות עצמם? (נהייה במלון פריז)
4. את כל המלונות המזנו מהארץ פרט לסאן דייגו ולשני הלילות בכביש 1- כדי שנשמור קצת ספונטניות בטיול
, השאלה- האם אפריל נחשב לעמוס במקומות הללו? והאם המחירים יכולים לעלות משמעותית מעכשיו?5. שאלה לגבי ניווט- האם הוויז עובד וטוב ב: נסיעה למפלים ממנהטן+ נסיעה בכביש 1 ודרומה עד סן דייגו? ניקח מפות כגיבוי אבל כעקרון מסתמכים על וויז. (תהייה לנו חבילת גלישה גדולה)
תודה רבה על הסבלנות והעזרה!!
-
מקבץ תשובות(1) כן, רצוי להזמין מראש. אם מסלול הטיול שלכם מתוכנן ו׳סגור׳, וזה הרושם שמתקבל מההודעה שלך, אז מדוע אתם מתלבטים אם להזמין מראש כרטיסים או לא?
לדעתי כדאי לרכוש כרטיסים להפלגה הראשונה שיוצאת בבוקר לאלקטרז. האי הופך לעמוס מאוד במהלך היום והגעה מוקדמת מבטיחה ביקור הרבה יותר שקט ונעים.
(2) אם אתם מתכננים לשכור רכב רק כדי להגיע למפלים, וגם לא רוצים לנהוג בחושך, כדאי לכם לשקול את האפשרות של טיול מאורגן. זה יהיה נוח, יעיל ולא יקר במיוחד.
אבל אם אתם נחושים לנסוע בעצמכם - אחרים ימליצו על אתרים בדרך, אני לא מכיר.
(3) כמעט לכל מלון בעיר יש קזינו ואתם תוכלו להיכנס לכל קזינו שתרצו. המעבר בין בתי הקזינו הוא למעשה האטרקציה העיקרית של לאס-וגאס עבור התייר הממוצע.
המלונות המרכזיים בלאס-וגאס, ומלון פריז ביניהם, הם מלונות ענק במובנים בינ״ל כך שהם כוללים בדר״כ מספר רב של מסעדות, בתי קפה וכו׳. הרבה מן המסעדות מציעות בופה, בכל אחת מארוחות היום, וזה מאוד מתאים לרוח ההומונית של העיר. המסעדות מתחרות ביניהן על איכות האוכל, המחיר, האווירה וכו׳ - ויש רבים כאן בפורום שיודעים להמליץ על בופה זה או אחר ככדאי במיוחד.
למלון פריז, אגב, יש קרוב ל-3000 חדרים.
(4) אפריל הוא לא מהחודשים העמוסים ביותר. מחירי מלונות עולים ויורדים כל הזמן, וקשה לנבא מה יהיה השינוי עד אז.
אם יש לכם הערכה לגבי נקודות הלינה אז שווה לכם להקים הזמנה בתעריף גמיש ללא תשלום מראש שאותה תוכלו לבטל עד הרגע האחרון לפי הצורך. ואם אתם מעדיפים לבצע את ההזמנה רק ברגע האחרון אז כדאי לכם להתייעץ עם גוגל על אתרי הזמנות שמתמחים במכירת חדרים ברגע האחרון כי אתרים אלו מסוגלים להציע עסקאות מאוד אטרקטיביות למטיילים ספונטניים שלא ׳נעולים׳ על מלון זה או אחר.
(5) אני מאמין שלא תהיה לכם בעיה בעניין הזה אבל אין לי ניסיון אישי בכלל.
-
מקבץ תשובותלגבי הזמנת כרטיסים לאלקטרז (אני גם מתכננת טיול ומכאן הידע, עוד לא הייתי...)
היו פה בעבר מספר אנשים שחיכו יותר מדי ובסוף נשארו בלי כרטיסים כך שההמלצה היא להזמין מראש.
לדעתי גם משנה מתי תהיו באפריל ואיזה יום בשבוע. בדקתי באתר כמה תאריכים באפריל ובעוד שב-15 יש המון שעות פנויות ב-4 (שבת, איסטר) כבר יש הרבה פחות. כמו כן אם רוצים סיור ספציפי המוקדם ביותר או בלילה יש צורך להזמין הרבה זמן מראש.
דנה
-
מקבץ שאלות
קודם כל - מומל. שתשלימי את הרישום בלמטייל. זה יאפשר ליצור איתך קשר בפרטי וגם לראות את ההיסטוריה שלך כך שהתשובות יהיו יותר ממוקדות.
אולי כדאי שתפרטי קצת על המסלול כולו. לטעמי קשה לתת תשובות בלי לראות את התמונה.
מה זה נקרא "ניסע למפלי הניאגרה ממנהטן"? יש לכם יום לנסיעה ומחפשים עצירה מעניינת? יש לכם שבועיים לנסיעה ומחפשים לבנות מסלול דרך מיין?