ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מ-Mughal Sarai לסונאלי

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    2
    1569
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Benny B 0
      Benny B 0 נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים, אני נמצא כרגע בדלהי ומנסה להגיע לקטמנדו לאנפורנה, ואולי גם לאגמים הקפואים. הייתי 2 לילות בדלהי, ורציתי להזמין רכבת לורנאסי היום בערב, אך מכיוון שלא הספקתי להגיע בזמן - היו רק כרטיסים ל-Mughal Sarai, שנאמר לי מרוחקת כ-20 ק"מ מורנאסי. הרכבת שלי תגיע ל-Mughal Sarai ב-10:20 בבוקר, ומשם אני מעוניין להגיע לסונאלי כדי לחצות את הגבול לנפאל. לא מצאתי כל כך אינפורמציה על התחנה הזו, ולכן יש לי כמה שאלות:

1. האם ניתן להגיע ישר לסונאלי מתחנה זו? מה הדרך המומלצת (אוטובוס מקומי או תיירים?) וכמה אמור לעלות? 2. אם לא ניתן להמשיך מתחנה זו ישירות, כמה עולה מונית/ריקשה לורנאסי? 3. אם כן ניתן להגיע ישירות, האם זו שעה נוחה? ואיפה לנים? 4. אגב, ישנה דרך לשלב את האגמים ואת האנאפורנה? 5. אודה לטיפים להימנע מגניבות ברכבת.

אני מקווה שמישהו יספיק לענות בזמן, תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ranamitai
        ranamitai נערך לאחרונה על ידי

מ-Mughal Sarai לסונאלי

1 - לגבי הגעה ישירה ממוגהאלסראי לגבול בסונאלי - לא בטוח. יש במוגהאלסראי תחנת אוטובוס מקומית אבל לא בטוח שיש ממנה אוטובוסים ישירים לסונאלי (ואם יש אז אלו אוטובוסים מקומיים). מדובר בנסיעה של 7-8 שעות לפחות, כך שעדיף לקחת אוטובוס נוח יותר. עדיף לנסוע לורנסי ומשם לקחת את האוטובוס לגבול.

2 - נסיעה ממוגהאלסראי לורנסי היא בערך חצי שעה. מתחנת הרכבת במוגהאלסראי יש ריקשות שירות לורנסי ואפשר גם לקחת אוטובוס מקומי מתחנת האוטובוס המקומית שבמוגהאלסראי (הליכה קצרה מתחנת הרכבת)

3 - לגבי ורנסי עצמה - אם כבר הגעת לורנסי אז מומלץ מאד להשאר בה למספר ימים! בכל מקרה אם אתה מגיע למוגהאלסראי בשעה 10:30 בבוקר (ואולי אפילו קצת יותר מאוחר - אם הרכבת קצת תאחר) - זה יהיה קצת קשה להספיק להגיע לגבול לפני הערב, כך שעדיף בכל מקרה להשאר לפחות לילה אחד בורנסי - וכדאי כאמור להשאר קצת יותר ולראות את האטרקציות שיש בה. השעה שבה אתה מגיע לורנסי היא שעה בהחלט נוחה, אבל צריך להיזהר מספסרי המלונות שמחכים לתיירים בתחנות האוטובוס והרכבת בורנסי. לגבי הבעיות הללו (ספסרים) אין פתרון ספציפי - פשוט יש להתעקש על הגסט האוס/מלון שאתה מגיע אליו. ח מהגסט האוסים והמלונות שולחים נציגים שלהם לאסוף את המגיעים מתחנות הרכבת והאוטובוס של ורנסי. לגבי המלצות ללינה קשה לי להמליץ - כבר כמה שנים לא הייתי בורנסיsad.   לגבי זהירות ברכבת: לקשור ולנעול את התיק עם כבל קשירה! את החפצים יקרי הערך כמו המצלמה והכסף תחזיק עליך או שתנעל בתיק הגדול שאתה קושר אותו. ורנסי ידועה לשימצה בבעית הגניבה ברכבות!

4 - טרקים בנפאל: הטרקים של האנפורנה והאגמים הקפואים הם באזורים שונים ולכן אי אפשר לשלב אותם, אלא לעשות את שניהם בנפרד

ודבר אחרון: אם אתה מתכנן לבקר בורנסי בדרך לנפאל אז אפשר כאמור לנסוע למוגהאלסראי במידה והרכבות לורנסי מלאות, אבל אם אתה רוצה להגיע ישירות לגבול (לסונאלי) - אין צורך לנסוע לורנסי/מוגהאלסראי! - יש רכבות מדלהי אל גוראקפור שנמצאת כשעתים בלבד מהגבול (וכל האוטובוסים ומורנסי לגבול עוברים בה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון