איך לקבל החזרי מס בקנדה
-
טיילנו במערב קנדה ושמרנו את כל הקבלות. בגבול עם קנדה יש דיוטי פרי (למי שמעונין אתן את כתובת המעבר, כי יש כמה). קצת לפני הגבול נכנסים לדיוטי פרי לדוכן של הtax מוסרים ואחרי 5-10 דקות מוסרים לכם את הכסף. לנו יצא 70$ אמריקאי... שווה ! -
איך לקבל החזרי מס בקנדה:Rethat`s great... do you know if it`s possiable doing it also in new-york? (cause the tax here is unbelieveable...) -
איך לקבל החזרי מס בקנדה:Reמאיזה דיוטי פרי קיבלתם? האם גם בשדה התעופה ביציאה אפשר לקבל? צריך למלא טופס מיוחד? נשמע טוב מדי -
איך לקבל החזרי מס בקנדה:Reלגבי ניו יורק אני לא יודעת, מה שכן ישנם מדינות שמחזרים ויש כאלה שלא. לא זוכרת איפה זה היה אבל לפני כמה שנים שטסנו לשם אחרי שאספנו הכל הודיעו לנו שבמדינת... לא מחזירים (טסנו מסן פרנסיסקו לניו יורק אז אחד מהם). -
איך לקבל החזרי מס בקנדה:Reלנו נתנו את חוברת ההסבר באחד המוטלים. ושם היו הכתובת בקנדה שאפשר לקבל החזרי מס. ניגשנו לאחד מהם. מסרנו לפקידה בדוכן וקיבלנו. כן זה היה טוב מדי וקל. לגבי שדה התעופה אני לא יודעת לא כתוב שם וגם לא טסנו משם. יש בחוברת טופס שאפשר למלא ולשלוח עם הקבלות, אבל א -
איך לקבל החזרי מס בקנדה:Reאשמח לקבל את הכתובת אני אהיה בונקובר בספטמבר ומשם אני עובר לארה''ב -
איך לקבל החזרי מס בקנדה:Reאז ככה: ניסיתי למצוא את מספר הכתובת, אני לא מוצאת אבל זה לא משנה, אם יש לך את המפה של ונוקבר אז באיזור SURREY בכביש מספר 176 HT STREET (מחובר עם כביש מס` 1) נוסעים לכיון ארה''ב עד סוף הכביש. מצד שמאל תראה שלט גדול שכתוב דיוטי פרי. תחנה, תכנס בחנות יש דו -
איך לקבל החזרי מס בקנדה:Reניתן לקבל החזר מס רק על לינה וקניות מעל 50 דולר. המקום אותו הזכירה ורד נמצא ממש בגבול לפני הכניסה לארה''ב, בכביש מס` 99 שהופך לכביש 5 בארה''ב.