מרקורי קורונה בודפשט
-
היי אני אהיה שם באמצע מאי,
איך המלון? יש כאן מישהו שהיה והתנסה?
הבנתי שהוא באיזור השוק הגדול, איזור שפחות עדיף לישון בו כי הוא מסוכן יותר,
האם נכון הדבר?
תודה
-
מרקורי קורונה בודפשטלא מסוכן בכלל. איזור מצויין. 100 מטר משני קוי מטרו,וליד מדרחוב Raday המלא מסעדות ופאבים.
-
מרקורי קורונה בודפשטהייתי במלון. מצטרף בהחלט להמלצה של lbd. נימצא על קו המטרו משדה התעופה. נוח מאד למי שמעוניין להגיע כך מהשדה.
-
מרקורי קורונה בודפשטגם אנחנו היינו במלון
נחמד מאוד(לא מפואר) קרוב לתחבורה הציבורית ולשוק.
10 דקות הליכה בערך מבית הכנסת הגדול.
בסך בכל קיבלנו תמורה טובה למחיר
-
מרקורי קורונה בודפשטשלום רב!
אל תסמכו על שמועות. הקפידו לקרוא ביקורות מנומקות. יש טעמים והעדפות שונות לאנשים שונים ולכן שתו בצמא כל מידע שמגיע אליכם.
מניסיוני 16 שנים לפחות אני נעזר בחב' בוקינג-קום. המידע אמין (לא...אין לי מהם תמלוגים), אני נעזק בעצות למטייל, משפחת מרום ורבים אחרים. הייתי נותן משקל מועט ל"לונלי-פלאנט" שהמידע שלהם, לטעמי, רדוד והם יספרו לך מתי מגיעה הרכבת מקרקוב ואינם בקיאים בניווט במכונית"". עדיף להיעזר ב"מישלין", "GOOGLE MAP ואיכותיים אחרים.
במקום שמטיילים מישראל יהיו בקיאים בקריאת מותגים ומושגים בפרסומת עילגת, עדיף לתושבי ישראל כי יתאמצו ויהיו יותר בקיאים בקריאת חומר רקע על מסלולי הטיול באנגלית ועברית.
תהנו מהטיול והנופש בחו"ל -
מרקורי קורונה בודפשטכותבת לך מהמיטה במרקיורי קורונה, עכשו עכשו. מלון מצוין , מרכזי ביותר, כל קווי החשמלית, מטרו עוברים לידו, קל להגיע לכל מקום, רובע יהודי במרחק עשר דקות הליכה, השוק, הדנובה, אוצי ואצה .. חדרים גדולים, ארוחת בוקר טובה, צוות נחמד ויעיל. מה עוד צריך? תהנה.
-
מרקורי קורונה בודפשטהאזור בסדר גמור בסביבת השוק.
כדאי לקרוא ביקורות וציונים של המלונות באתר טריפאדווייזר ובוקינג.
עוד מלונות מרכזיים טובים - ולא יקרים:
מרקיור בודפשט סיטי סנטר ----- מיקום מעולה. מאותה הרשת של מלון קורונה
מלון Zenit Budapest Palace
מלון Residence Baron. ------ לא רחוק ממלון קורונה.. מלון בוטיק וספא.
מלון promenade
Bohem Art Hotel
מריוט
מלונות יותר יקרים - תבדקו מחיר גם בגוליבר..
קמפינסקי
מרידיאן
אינטרקונטיננטל
-
מרקורי קורונה בודפשטהייתי בעבר במלון זה מספר פעמים. כמו שנכתב אין כל חשש. הירידה למטרו נמצאת מטרים ספורים מהמלון ועוד הרבה אתרי תיירות במרחק הליכה.
ייתרון - יש לו בריכה מקורה. לובי נחמד.
חיסרון - חדרים קטנים.