ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מה כדאי לדעת?

פורום תאילנד
    4
    4
    1533
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Shlomi_3478349
      Shlomi_3478349 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מתכוון לטוס לתאילנד בסוף מאי.

מה כדאי לדעת?

כמה שאלות ספציפיות שאשמח לקבל עליהן תשובה:

• איך מזג האוויר בתקופה הזו?
      • היכן כדאי לבלות?
      • האם זו תקופה שיש בה מסיבות שוות?
      • אני מחפש מלון עד 2500 באט לזוג, אבל שיהיה עדיין ברמה של 4 כוכבים ומעלה, האם יש דבר כזה?
      • האם המחירים שרואים בבוקינג אלו באמת המחירים, או דווקא מחירים נמוכים יחסית / גבוהים יחסית למה שניתן להשיג במקום?
      • נהוג להתמקח על מחירים למלונות או רק בשווקים?
      • אני טס לחודש וחצי, צריך להוציא ויזה לפי מיטב הבנתי, מה הפרוצדורה, האם כדאי להכין משהו מסוים מראש?
      • צריך להתחסן? אם כן, היכן? וכמה זה אמור לעלות?
      • האם כדאי לרכוש טיסות פנים כבר מעכשיו או "בדקה התשעים" כשאני כבר שם? כמו שהבנתי שכדאי לסגור מלונות בדקה התשעים?
      • איזה איזור בתאילנד נחשב לאיזור זול, עם מלונות יוקרתיים יחסית ורגוע, אבל קרוב למקומות בילוי מעניינים?
      • באילו דברים אני עלול להיתקל? מה הייתם ממליצים לי בתור מישהו שטס בפעם הראשונה לתאילנד.

אודה לתשובתכם.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • המרכז למטייל בנגקוק תאילנד
        המרכז למטייל בנגקוק תאילנד נערך לאחרונה על ידי

מה כדאי לדעת?

דבר ראשון והטיפ החשוב ביותר לדעתי הוא להתחיל לעשות שיעורי בית

לעבור על השרשורים בפורום ובאתרי האינטרנט ואני בטוח שמרבית השאלות שלך יענו 

מזג האוויר בתאילנד הוא טרופי ומאוד קשה לחיזוי בפועל מתבסס בעיקר על מזל בשטח 

התקציב שהגדרת אמור להספיק לרוב היעדים באיזור קוסומוי וקופנגן המחירים קצת יותר גבוהים למלונות ברמה טובה מאוד 

לגבי בתי המלון שווה לעשות סקר שוק ולבדוק באתרי ההזמנות ומול סוכני הנסיעות בתאילנד כדי לקבל את המחיר הטוב ביותר לכל מלון 

לגבי חיסונים כדאי להתייעץ ברופא מוסמך ולא לבדוק באינטרנט 

• סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד
          סוכנות נסיעות ישרא תור תאילנד נערך לאחרונה על ידי

מה כדאי לדעת?

1 המזג אוויר די טוב (50-50) ברוב חלקי תאילנד בחודש זה רך קח בחשבון שהמזג אוויר פה הוא טרופי ומשתנה בתכיפות.

2. מומלץ לקחת פחות זמן בצד של פוקט וקופיפי ויותר זמן בצד של קוסמוי וקופנגן.

3. בתאריכים אלו המחירים יחסית נמוכים אז בחלק מהמקומות תוכל למצוא ובחלק לא..

4. המחירים בבוקינג זה המחירים אך תמיד תעשה השוואות עם מקורות אחרים כמו סוכנויות מקומיות וכדומה, שים לב למיקום המלונות שמזמינים מבוקינג...

5. תמיד ניתן לבקש בנימוס אם אפשר לקבל הנחה, הכי גרוע יגידו לך לא.

6.  בכניסה לתאילנד מקבלים 30 יום ויזה אוטומטית. במידה ורוצים עוד ניתן להאריך עוד 30 יום בתוך תאילנד בכל משרד הגירה בעלות של 1900 בהאט.(יש צורך להביא 2 תמונות פספורט) את ההארכה מבצעים שבוע לפני שניגמרת הויזה הקודמת.

7. את זה תשאל בעל מקצוע רפואי , לא מסומכים לענות לך על זה פה בפורום, לך לרופא שלך.

8. בתאילנד זה להפך, כמה שיותר מוקדם ככה יותר סיכויי שתשיג מחירים זולים , בדקה ה90 רוב הסיכויים שהמחירים יהיות יותר גבוהים.

9. צ'יאנג מאי... בנגקוק... פאטייה.... 

בגדול האיים נחשבים ל"יקרים".

10. זה שאלה כללית מידי... תפרט....

• 72amalia
            72amalia נערך לאחרונה על ידי

מה כדאי לדעת?

חלק מהשאלות שלך קצת כלליות מידיי..... כדיי לענות בצורה אפקטיבית כדאי שתגיד לנו מה אתה מחפש, מה אתה רוצה לעשות ומה לא... מחפש שקט ושלווה או רעש ומסיבות? טבע? עיר? ים? רוצה להיות במרכז העיניינים או בצד בשקט?

2500 בהט לזוג זה בערך 70-80$ זה קצת גבולי בשביל מלון 4 כוכבים בטח במקומות המרכזיים. בצפון תמצא, בבנגקוק והאיים יהיה קצת קשה יותר.

אבל אני מציעה לך לברר עם סוכני נסיעות בתאילנד, יש להם לפעמים כל מיני דילים וחוץ מזה הם יודעים איפה לחפש...

התקופה שבה אתה רוצה לנסוע היא תקופת פרה-מונסונים..... ממש  שעונת המונסונים מתחילה, מה שאומר שגשם יכול להיות כל רגע נתון וגשם לא קטן (-:

בעירקרון הצד של קוסמוי "יבש" יותר בחודשים האלו אבל זה לא מבטיח שאכן יהיה יבש.

טיסות תזמין כמה שיותר זמן מראש - ככל שהזמן יתקרב המחירים יעלו ובמקרה של טיסות פנים אתה יכול להגיע לשדה ולגלות שאין מקומות.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון