לוס אנג'לס או הונג קונג?
-
אני מתלבט בין שני טיולים:
1. ארצות הברית - ניו יורק, לוס אנגלס, אורלנדו, ועוד כמה ערים שנחשבות לפופולריות בארצות הברית, זה כבר אשאל אחר כך בפורום , אם אחליט כמובן שאני רוצה את הטיול הזה.
2. סין - הונק קונג, שנגחאי , שנזן, גואנגזו.
אשמח לדעה אובייקטיבית.
תודה רבה

-
לוס אנג'לס או הונג קונג?מה זאת אומרת ״דעה אובייקטיבית״?
איך מדרגים ערים, אזורים או מדינות?
השאלה שלך היא הכי סובייקטיבית שיכולה להיות.
אם היינו יודעים מי אתה (אפילו הפרופיל שלך כאן סגור), מה מעניין אותך, היכן טיילת בעבר ונהנית וכיוצ״ב שאלות - אולי, רק אולי, היינו יכולים לעזור קצת יותר.
אגב, הערים שבחרת לנקוב בשמן מרגישות מאוד רנדומליות. כלומר, אתה בעצם שואל אם כדאי לך לטייל בארה״ב או בסין וזו, כאמור, שאלה שרק אתה יכול לענות עליה.
אני מציע שתתחיל לעשות קצת שיעורי בית בעצמך. קרא באינטרנט, לך לשמוע הרצאה בחינם באחד מסניפי למטייל, שאל חברים... ונסה לקבל תחושה כללית של מה מעניין אותך יותר ואיזה אופי טיול אתה מחפש. אח״כ תחזור עם שאלות קונקרטיות יותר.
בהצלחה.
-
לוס אנג'לס או הונג קונג?מה אתה היית ממליץ יותר?
אני מחפש יותר נופים מרהיבים, קניות בזול, מחיה יותר זולה (אוטבוסים, רבות וכו').
תודה רבה

-
לוס אנג'לס או הונג קונג?היי,
ביקרתי בארה"ב ובסין בשנתיים האחרונות והמקומות ואופן הטיול שונים לחלוטין. סין אינה זולה משמעותית בארה"ב, לעיתים אף יקרה יותר בכמה מובנים כמו טיסות פנים ואטרקציות ( שלעיתים יקרות אפילו יותר משוויץ!) , כך שמבחינת עלויות ארה"ב וסין פחות או יותר אותו הדבר. נופים מרהיבים, ללא ספק סין לוקחת ובגדול! אם ברצונך לראות נופים בסין, כדאי לך להתמקד בחבל יונאן, שבו נופים מדהימים. העונה גם משנה- באוגוסט חם גם בארה"ב וגם בסין אך בסין יותר.
בקיצור, אם אתה מחפש תרבות שונה ( שלא כולם מתחברים אליה), נופים מיוחדים ומרהיבים, אוכל שונה- לך על סין!