תינוק בלאס וגאס
-
מה המשמעות של תינוק (שנה+) בלאס וגאס, האם משהו יודע או היה. מאפשרים לעגלה להסתובב או שמגבילים? אני לא מדבר על גו גו אלא על קזינו וכדומה. תודה -
תינוק בלאס וגאס:Reאפשר להסתובב עם תינוקות בלאס וגאס, כמו בכל מקום אחר. בחלק מהמלונות יש מדרגות נעות וזו קצת בעייה אולם יש גם מעליות. -
תינוק בלאס וגאס:Reברוב המלונות לא אוהבים שנכנסים לקזינו עם תינוק. -
קצת סדר בבלאגןאם אתה מדבר על לשבת ולשחק בקזינו כשהתינוק לצידכם - בשום פנים ואופן לא יאפשרו לכם באף אחד מן המלונות הגדולים והמכובדים. לא מעניין אותם שמדובר בילד קטן שלא מבין כלום - מבחינתם גם תינוק בן יום לא יכול להכנס לאיזור המשחק. אין לי מושג מה לגבי בתי קזינו קטנים י -
קצת סדר בבלאגן:Reמה זאת אומרת לא מעניין אותם שזה ילד קטן שלא מבין כלום? אם היית הולכת להצגה ומישהוא היה מביא ילד בן שנה שלא מבין כלום ובוכה רוב הזמן גם היית אומרת לא מעניין אותם כאילו שהם חסרי לב או משהוא? יש מקומות שלא מיועדים לילדים קטנים מדי או תינוקות. אני הייתי באוג -
Agree with MABATNo one under the age of 18 is allowed in the gambling areas You can pass through the corridors with no problems in your way to the attractions -
היי, לא צריך לכעוס (-:לא אמרתי את הדברים מנקודת המבט שלי, אלא של הרבה מאד אנשים שאומרים לעצמם ''מה אכפת לכם, הילד רק בן יומיים, ובין כה וכה לא מבין מה זה הימורים'' - וישנם הרבה כאלה. כשלעצמי, אני לגמרי מסכימה שלילדים אין מה לחפש שם, נקודה. הקטנים לא צריכים את כל הרעש וההמולה -
אם אני זוכרת נכון, הגילהחוקי הוא 21, ולא 18 - בדיוק כמו עם אלכוהול. אגב, סתם קוריוז: מישהו שאני מכירה, ישראלי לשעבר, עובד בתור קב''ט של אחד המלונות הראשיים בלאס ווגאס. יום אחד הוא מקבל קריאה דחופה מן הכפופים אליו: שמע, יש לנו כמה חבר`ה כאן, שנראה לנו שהם מתחזים (מבחינת הגיל) -
היי, לא צריך לכעוס (-::Reלא כעסתי MABAT ואני גם עובד בחברה הקרויה על שמך (או כינוייך הסיפרותי:). פשוט רק הערתי לגבי התנסחות של משפט אחד שלפיו היה נדמה שהקזינו הרע הזה נוהג לא כשורה. ולא כך הוא. -
לא רציתי לגרום לריבים רק..בסכ''ה אנחנו אולי נעבור בלאס וגאס והשאלה האם המלונות (כנראה אחד מהטובים-זו הזמנה) ערוכים לתינוק (מיטה/לול), האם ניתן להסתובב עם העגלה, התינוק לא רוצה להמר (רק להסתכל על שפנפנות) והאם יש מה לעשות ביום שם עם תינוק? אתם חושבים שאחרי חיתולים, סימלק והמחירים -
שכחת למנות גם את עלות הטיולD-: בכל אופן, מרבית המלונות בהחלט ערוכים גם לקליטת תינוק. מבחינת העגלה, ממש לא אמורה להיות שום בעיה. בכל המקומות המעברים הם רחבים, כך שיצליחו לקלוט את המוני האדם שמסתובבים שם. לגבי עריסה/מיטת תינוק בחדר, צריך לזכור להזמין מראש, וכמובן שצריך לקחת בחשבון -
לא גרמתה לריבים אבא...סה''כ ויכוחונצ`יק או מיני ויכוחון שזה לא דבר שלילי בכלל:). בכל אופן תיהנה בלאס וגאס. -
לא גרמתה לריבים אבא...:Reזה בכלל לא העניין אם מאפשרים להכניס תינוק או לא לקזינו. העניין הוא שזה חוסר אחריות מצד האב להכניס את התינוק לקזינו. היית פעם בקזינו בווגאס? רק שתדע שחצי מהאנשים מסביב מעשנים, באולם סגור.... למה שתעשה את זה לתינוק שלך????