ניווט

    לוגו למטייל

    פורום למטייל

    • התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

    קניה וטנזניה

    פורום אפריקה
    3
    4
    2093
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הדס חן
      הדס חן נערך לאחרונה על ידי

      שלום לכולם

      אני וחבר שלי רוצים לעשות טיול לקניה טנזניה.. ספארי תרבויות הרים וכמובן להוסיף את זנזיבר.. חשבנו לטוס ביולי/אוגוסט.. מתי עדיף? וגם כמה זמן צריך בשביל טיול כזה ומה העלויות?

      תודה לכל העוזרים:)

      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • עידו
        עידו נערך לאחרונה על ידי

        קניה וטנזניה

        נשמע כאילו אתם צריכים שבועיים וחצי-שלושה שבועות לפחות - 5-6 ימי ספארי, שבוע הרים, שבוע זנזיבר.

        מבחינת ספארי - יש כאלו האוהבים יותר את שמורות טנזניה, יש כאלו שמעדיפים דווקא את אלו של קניה. כדאי לקרוא על השמורות השונות, ולהחליט. בטזניה אסור לוותר על הסרנגטי ועל מכתש הנגורנגורו הייחודי והמדהים (מהווה ביצה אקלימית סגורה - רוב בעלי החיים לא יכולים להכנס ולצאת ממנו), בקניה אסור לוותר על המאסאי-מארה (שלמעשה מהווה את החלק הצפוני של הסרנגטי) ועל שמורת הסמבורו היפה (ועם בעי החיים האנדמיים לשמורה).

        אפשר להחליט גם לפי הנדידה הגדולה של העדרים (אמורים לחצות לכיוון המאסאי-מארה במהלך אוגוסט, פרטים בקישור על הנדידה בקוביית השאלות הנפוצות בצד שמאל), או לפי היעדים הבאים בהמשך הטיול.

         

        לגבי הרים - הידוע ביותר הינו הקילימנג'רו, אבל אפשרות לא פחות יפה היא לטפס על הר קניה. קצר יותר, זול הרבה יותר, יפה לא פחות וגם קל יותר. בעוד שלקילימנג'רו נדרשים כ 7-8 ימים. להר קניה מטפסים לרוב בארבעה ימים.

         

        וכמובן - זנזיבר.

         

        עכשיו, כמובן שאלו רק אופציות, ואפשר למצוא עוד הרבה דברים לעשות בשתי המדינות, כך שגם טיול של חדשיים הוא כמובן אפשרי.

        ואם כבר לעשות טיול ארוך יותר - אז כדאי לחשוב גם על אוגנדה - אחת המדינות הנהדרות באזור, עם טבע פראי ואנשים נהדרים.

         

         

        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • הדס חן
          הדס חן נערך לאחרונה על ידי

          קניה וטנזניה

          הבנתי.. תודה רבה:) במידה ואנחנו נוסעים לפי המסלול שאמרת והולכים על ההר הקל יותר שבקניה כמה טיול כזה עולה פחות או יותר? כולל הטיסות כןלל הכל

          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • tito80
            tito80 נערך לאחרונה על ידי

            קניה וטנזניה

            ממליץ מאד לצלול בכמה אתרים בזנזיבר אם תגיעו

            מהצלילות היותר יפות שעשיתי

            תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            ×