קובה - עלויות ? !
-
עוד דבר , מה עלות המחייה החודשית בקובה ומה הדרך הכי זולה וכיפית להגיע לשם ? -
קובה - עלויות ? !:Re2 בלונדיניות ופינקולדה אההה נו טוב אני הצלחתי לטייל עם 800$ לתקופה של 3 שבועות זה כמובן תלוי כמה תוציא על לינה אוכל ותחבורה ציבורית אתה מוזמן לקרוא את יומן המסע שלי בקובה שיעלה בקרוב באתר לובו שם תמצא טיפים מועילים בהצלחה!!!! -
עלויות טיול בקובהשלומות עלות חודשית תסתכם בכ$1200, תלוי באיזה צורה ורמה תטייל. הדרך הכי יעילה להגיע היא בטיסה שמחירה בספטמבר מ$850+ מיסים.אשמח לתת לך מידע ויעוץ בנושאי: טיסות, ויזות, מלונות וצימרים, רכב שכור ותחבורה ציבורית, עלויות, מסלולים וכ''ו. הסיוע ניתן ללא תשלום. -
לקפיטן...!אני יצרתי קשר במייל ולא ענית לי...
רציתי לדעת אם יש טיסות מהונדורס לסנטיאגו דה קובה? -
לקפיטן...!:Reשלומות לא הגיע לי מייל ולכן לא עניתי. אין ממרכז אמריקה טיסות בינלאומיות המגיעות ישירות לסנטיאגו.כל הטיסות נוחתות בהוואנה ומשם לסנטיאגו בטיסה $109 או באוטובוס $52. מהונדורס יש טיסות, בד''כ לא ישירות להוואנה. אשמח לסייע.קפיטו. -
לקפיטן...!:Reמוזר שלא הגיע המייל... תודה בכל מקרה! לא הבנתי אבל, מהונדורס יש טיסות לסטניאגו דה קובה? אני צריכה להגיע מהונדורס לסנטיאגו ולא ממקום אחר... תודה שוב.. -
טיסה מהונדורס לסנטיאגושלומות טיסה מהונדורס להוואנה. אח''כ טיסה נוספת לסנטיאגו. קפיטן. -
טיסה מהונדורס לסנטיאגו:Reאה חבל... קיוותי שיש טיסה ישירות לסנטיאגו... זה קצת הורס לי את המסלול...
אבל תודה רבה על המידע!!
אין מעבר ימי כלשהו נכון?...
שוב תודה!