רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלות
-
אז בניגוד לדעת המומחים, לה ירדה מהפרק (בניגוד לרצוני, אבל אני זורם. בכל זאת הודו). המסלול כרגע הוא:
טיסה לדהרמסאללה ישר מישראל ושהיה שם שבוע עד עשרה ימים (תלוי מזג אויר, גשם וכדומה). הדגש בלאו הכי יהיה על אוכל, אז מקסימום אם יהיה גשום נאכל יותר.
לאחר מכן נסיעה ברכב לפטנקוט ורכבת לילה לג'אייפור.
ג'אייפור - בערך חמישה ימים
פושקר - בערך חמישה ימים
אודאייפור - אפשר רכבת לילה, אבל אני מעדיף לעשות נסיעה מפוצלת ולמצוא מקום בדרך ששווה עצירה ללילה או שניים. יש המלצות? אודאייפור בערך חמישה ימים.
מאונט אבו - גיחה של לילה או שניים.
דלהי (אגרה ליום) והביתה.
מה אומרים? האם נשמע סביר? אני לא רוצה יותר מדי מעברים אבל כן רוצה לטייל ברג'סטאן.
-
מישראל לדרמסאלה ישיר? וואלה זה חדש -
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותנראה טוב אם כי הייתי מוריד יום או יומיים משלושת המקומות של 5 ימים לטובת עוד יעד באזור הזה. אבל אם הקו המכתיב הוא מעט מעברים אז זה נראה טוב. קח מגבות. חם.
-
מישראל לדרמסאלה ישיר? וואלה זה חדשישיר כמו נסיעה ברכבת אקספרס הודית.
טיסה לדלהי בשלבים ומשם לדראמסללה

-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותאני הייתי בג'אייפור שבועיים והרגשתי שאפשר יותר. אני חושב שאת דראמסללה נוכל לקצר. פושקר - נראה לי שאפשר לקצר, אבל זה תלוי כמה עומס ירגישו הילדים אחרי ג'אייפור.
-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותאהלן משפוחה מטיילת,
עד כמה שאני זוכר, יש לכם די הרבה זמן,
אולי כדאי לחשוב להכניס גם את ג'ודפור (העיר הכחולה) לתוך הסיפור.
מפושקר לג'ודפור - מאונט אבו - אודאייפור, או בסבוב שונה...
(ושלא תגידו שלא אמרנו שיהיה חם...
)חג שמח וטיול מהנה,
-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלות
.מוסיפה את מבצר קומבלגר - יש הרבה מה לטפס ולהוציא לידלדים אנרגיה- אם לא יתעלפו לכם מן החום.
וברצינות-- נסו להתארגן כך שבצהרי היום לא תסתובבו בחוץ.
תתפרגנו גם אולי על מלון אחד משופר עם בריכה 'ת ויש גם סוסים מדהימים סוסי
הMEWARI
אפשרות נוספת - ביקור אצל אנשי הבישנוי .
חג שמח
-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותיש לנו חודש והאמת היא שיש לנו טראומת ג'ודפור מלפני 15 שנים. ממש הרגשנו שם לא נעים, להבדיל מכל איזור אחר. אז החלטתי להסירה מרשימת הערים. אז הרגשנו מעין עוינות כלפי תיירים בכלל (לא משהו אישי) בעיר.
להחזירה?
-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותנראה לי שנעשה בוקר ואחה"צ וצהריים של שינה או משהו כזה.
אבדוק את הקישורים - תודה.
-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותמעולם לא נתקלתי בהרגשת עוינות בעיר...
לא הייתי מוותר על הלאסי הכי טוב בהודו (נמצא בשוק, מצד שמאל לשער הכניסה).
ועל סמוסה טובה...

תחזיר אותה לרשימה.
-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותאם אתם ממילא עוברים בפטנקוט, כדאי לדעתי לסטות קלות לאמריצר ולבקר במקדש הזהב הסיקי שם.
-
רג'סטאן איט איז - ועכשיו השאלותמאחר והיינו שם לפני שנה וחצי החלטנו לדלג. אבל תודה על ההמלצה הנכונה