יום העצמאות אמריקאי
-
שלום, פעם ראשונה שלי בפורום.
אנחנו משפחה עם 3 מתבגרים מוענינים לנסוע ביולי לשבועיים לארה"ב. שבוע ניו יורק כאשר יומיים מתוכם בוושינגטון ומוושינגטון טיסה לאורלנדו לשבוע. השאלה שלי היא האם כדאי לתכנן את הנסיעה כך שנהיה שם ב- 4/7. האם אמריקה תהיה מושבטת ביום/יומיים האלו (ערב החג שלהם גם) או שאולי מלחתחילה לתכנן את הנסיעה לאחרי ה- 4/7.
תודה, נעמה
-
יום העצמאות אמריקאיהי נעמה,
האם כדאי היא החלטה שלכם. אנחנו נוסעים גם השנה כך שנהיה ב4.7 בארה"ב משיקולי עלויות. אם יוצאים לפני 1.7 יותר זול.
אנחנו היינו בוושינגטון ב-4.7 ובוודאי שיש אווירה מיוחדת שמתבטאת בתזמורות הצועדות, במצעד ובזיקוקים בערב. מטבע הדברים זה היה יום מאוד עמוס במוזיאונים שבמול.
העיר ממש לא היתה מושבתת, להיפך. המטרו עבד, מסעדות פתוחות וכו'.
אני מצרפת לך את סיפור הטיול שלנו כדי שתוכלי לקרוא על מה שכתבתי.
דנה
-
יום העצמאות אמריקאיתודה דנה על תגובתך ועל סיפור סיפור הטיול שלכם.
שאלה נוספת. אנחנו מעונינים ללון ב- embassy suites בוושינגטון ונאמר לי שאי אפשר למצוא חניה בוושינגטון , רק בסופ"ש אפשר למצוא. האם את היית בסופ"ש בוושינגטון או ששמעת משיהו על ענין החניה שם. המלון מבקש 44$ ליום וחבל לי כאשר המכונית לא זזה 3 ימים מהחניה. תודה, נעמה
-
יום העצמאות אמריקאיאם המכונית לא צפיה לזוז 3 ימים, הייתי שוקל להחזיר אותה ובמידת הצורך לשכור מחדש בתום הביקור בוושינגטון. כך תחסכי גם את עלויות החניה וגם את עלויות ההשכרה עצמה ל-3 ימים. זה נכון שזה כרוך בטרחה מסוימת, אבל לדעתי כדאי לך לשקול זאת
-
יום העצמאות אמריקאיאנחנו ישנו בהמפטון אין בוושינגטון ולא גבו מאיתנו עבור החניה של המלון (למיטב זכרוני). יכול להיות שבמלונות פחות מרכזיים (לדוגמא בארלינגטון) לא יגבו על חניה.
ביום ההגעה לוושינגטון השתמשנו באוטו כדי לבקר בגן החיות ומשם המשכנו למלון. הפקקים בדרך הוציאו לנו את החשק להמשיך להסתובב עם האוטו. ההתניידות במונית או במטרו היו מאוד פשוטות ונוחות.
דנה
-
יום העצמאות אמריקאילי יש את אותה בעיה... לאותם תאריכים. אבל בבדיקה עלה שלא כדאי להחזיר את הרכב כי יש קנס. בקיצור זה לא שווה.
אבל אני יודה לך אם תעלי מה מצאת לעשות באותו יום אנחנו תכננו להיות בתאריך זה לאחר בדיקה נראה מרשים.
-
יום העצמאות אמריקאיאמריקה לא מושבתת ב- 4/7. בודאי שלא עסקים הקשורים לתיירות. אין כל מניעה לבקר בארה"ב ביום זה. יתכן וכדאי להערך מראש להזמנת לינה או סיורים (אם רלבנטי) באותו יום, שעלול להיות יותר עמוס באתרי התירות.