בדרך ליער השחור
-
שלום וחג שמח,
אנחנו מתכננים לטוס ליער השחור ביוני.
נחיתה בפרנקפורט ב10:00 בבוקר ולהגיע לקראת ערב למרכז היער השחור למקום לינה.
מה אפשר לעשות בדרך? שמעתי שיש את דרך היין עד ליער השחור אך לא ראיתי המלצות איפה לעצור ומה יש לראות ולעשות שם. אשמח לקבל המלצות או האם לוותר וישר לנסוע ליער השחור ולהתחיל מבאדן באדן ודרך 500.
יש לציין שאנחנו 2 זוגות בני 30+ עם 2 תינוקות + 3 ילדים (8,13,15) + 2 מבוגרים בני 65.
בנוסף שמעתי על שביל חתולי הבר שמומלץ אך לא מצאתי איפה הוא ממוקם אשמח להכוונה.
חג שמח
-
בדרך ליער השחורתיקחו בחשבון שתצאו מהשדה לקראת 11 וחצי 12, יש לכם 3 שעות נסיעה נטו
במקרה הטוב ללא פקקים,הפסקות וכו. ולכן לא נשאר לכם הרבה זמן.
גם מדובר על לילה כמעט ללא שינה
השיקול גם תלוי גם במקום הלינה שלכם.
אתם יכולים לעצור בהידלברג, בבאדן באדן
ואולי לעלות לכיוון כביש 500 ואגם מזולה.
-
בדרך ליער השחורמה לגבי דרך היין? יש מה לראות ולעשות או שזו רק נסיעה באיזור הזה? אני לא מחפשת משהו מעייף או ארוך לאותו היום. יש לציין שאני לא מחפשת לבקר בייקב.
-
בדרך ליער השחורהי
אנחנו עצרנו בדרך באגם Mummelsee - מקווה שכתבתי נכון...
שכרנו סירת פדלים, עשינו הליכה קצרה סביב האגם. בעיקר חילצנו קצת איברים ונשנשנו משהו במסעדה הקטנה שם.
-
בדרך ליער השחוראחרי לילה ללא שינה להתחיל לעשות פדלים?
אפשר גם קצת מהמרץ הזה?
אני נוסע גם בקיץ ונוחת בפרנקפורט בשעות האלה, בטח לפני 12 לא אצא עם רכב, יש 3 שעות נסיעה, איפה פקק פה איפה עצירה שם, להביא משהו לאכול, בקיצור לדעתי באותו יום לא יותר מאיזו עצירה קטנה, התארגנות והגעה ליעד לינה.
-
בדרך ליער השחורגם אנחנו נוסעים בקיץ ומתלבטים בדיוק לגבי אותה שאלה.
לגבי אגם מומולסה - המרחק מפרנקפורט לאגם הוא כשעתיים, שעתיים וחצי, ואז עוד שעה לעירה שזב נישן, בעוד המרחק מפרנקפורט לעיירה 3 שעות, אז לדעתי זה גם קצת מאריך וגם לא בדיוק "שובר" את הנסיעה.
המליצו כאן עלהידלברג וגנגנבך - אשמח לשמוע יותר על המקומות הללו ומה הם מציעים.
הומלץ לעשות מסלול רגלי קצר - יש הצעות? אולי שביל הלינקס או אוברהמרסבך?
-
בדרך ליער השחוראנחנו, זוג עם שלושה בנים בגילאים 5 עד 11, כשנחתנו בבוקר בפרנקפורט בדרך ליער השחור, נסענו למוזיאון הטכני בשפייר. מקום מקסים לילדים וגם למבוגרים.
-
בדרך ליער השחורלבנות זה פחות מתאים, אבל תודה.