השכרת רכב לנהגים צעירים
-
היי, מישהו יודע איפה ניתן להשכיר רכב בארצות הברית(ניו-יורק/פלירידה/לאס וגאס/סאן-פרנסיסקו) במחירים סבירים , לנער צעיר(מתחת לגיל 24)? כל האתרים שמצאתי מציעים השכרת רכב לדוגמא לשבוע במחיר של 180$+- , ובנוסף בגלל שאני נהג צעיר אני צריך לשלם עוד 20$ ליום על -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reאני בן 22 והשכרתי רכב לשבועיים מסאן פרנסיסקו וזה עלה לי 400$ כולל ביטוח ו unlimitedmiles בקליפורניה ונבדה.
Super Cheap Car Rental -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reא. תודה רבה... ב. ביצעת את ההזמנה דרך האנטרנט מראש או במקום (אגב הזמנת את ה Old Car ? איפה החזרת את הרכב?)? ג. האם מישהו מכיר אתרים שמציעים מחירים דומים גם באיזור מזרח ארה''ב (ניו-יורק/פלורידה)? -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reהחזרתי את האוטו לסאן פרנסיסקו אבל יש אפשרות בעד תשלום להשאיר בסניף אחר שלהם. תבלה -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reעשיתי הזמנה דרך הטלפון כי פחדתי בזמנו לתת כרטיס אשראי באינטרנט והזמנתי מראש וגם אז לא היה פנוי מה שרציתי ואם תראה באתר, הרכבים הישנים מאד מוגבלים בנסיעה אז לקחתי חדש . -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reהמון המון תודה ! השאלה שנשארה לי היא, האם מישהו יודע על השכרת רכב זולה לנהגים צעירים גם במזרח ארה''ב? -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reאני מאוד ממליץ לברר באלאמו בארץ - על פי רוב, הזמנה מהארץ יוצאת יותר זולה. אני הזמנתי דרכם לפני שנתיים רכב לחודש (הייתי אז בן 23) - אמנם היינו 4 אנשים ולאחר מכן 3 אנשים, אבל המחיר היה משתלם - לא היתה לנו תוספת על כך שאנחנו צעירים ולא היתה תוספת על כך שלקחנ
אלאמו בארץ -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reגם באתר שלהם מופיע שיש תוספת מחיר : young driver (21-24) - $20 per day ! וזה ממש יקר (25$ על ההשכרה + 20$ על הביטוח)... אבל אני אבדוק איתם בכל מקרה ... תודה לכולם! אם לעוד מישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע ... -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reהעסקה הכי זולה שמצעתי להשכרת רכב בארה''ב היתה זו שהוצעה ע''י ממסי (למי שעושה מנוי), בייחוד לנהג צעיר. -
השכרת רכב לנהגים צעירים:Reאני מציע לך ללכת לאתר GOOGLE ולכתוב שם בחיפוש שם העיר, השכרת רכב , גיל מתחת ל25 והכל בשורה אחת ופשוט תחפש מה יותר זול ומשתלם , ככה אני מצאתי ב SAN FRANCISCO