תוקף דרכון בכניסה לארה''ב
-
שלום רב. בכוונתי לטוס לארה''ב בחודש אוקטובר 2005 לתקופה של עשרה ימים. התוקף של הדרכון שלי הוא רק עד ינואר 2006. הם יעשו לי בעיות? עדיף ללכת עכשיו ולהאריך את תוקף הדרכון? -
תוקף דרכון בכניסה לארה``ב:Reלא יתנו לך לצאת מהארץ עם דרכון שאינו תקף לפחות לחצי שנה. כבר לא מדובר על כניסה לארה''ב. -
תוקף דרכון בכניסה לארה``ב:Reדודו זה היה פעם וזה כבר לא נכון. אפשר לצאת מהארץ עם דרכון בתנאי שנוא בתוקף בלבד. גם לכניסה לארה''ב אין כבר צורך בחצי שנה. גם שם זה היה פעם ככה ועכשיו אין צורך כל עוד הדרכון תקף בכל זמן שהותך. -
תוקף דרכון בכניסה לארה``ב:Reלא בטוח. נסעתי לפני חודשיים ללונדון ובמשרד הנסיעות ביקשו ממני לוודא שיש תוקף לדרכון לפחות חצי שנה. ביולי נסעתי לבודפשט, ושוב חזרה הבקשה, ממשרד אחר. בת משפחה נסעה לתורכיה ל 5 ימים, גם ממנה ביקשו זאת. חבר אחר נסע לארה''ב עם משפחתו, וגם מהם ביקשו -
תוקף דרכון בכניסה לארה``ב:Reבדואר - עושים את זה במקום או שצריך להפקיד את הדרכון? אני פשוט לא רוצה שינפיקו לי דרכון חדש אלא שיאריכו את הקיים (בנוכחי יש לי ויזה לארה''ב ויש בו מספיק עמודים פנויים). -
דרכון קיים ניתן להאריךלכל היותר עד עשר שנים ממועד הנפקתו. מעבר לכך מוציאים דרכון חדש. בכל מקרה, גם אם יש לך צורך בדרכון חדש, אין לך בעיה מבחינת הויזה: אתה מקבל חזרה לידיך את הדרכון הישן, ופשוט טס עם שניהם: דרכון אחד שבתוקף, ודרכון שני שבו ישנה הויזה שבתוקף. אין שום בעיה. -
תוקף דרכון בכניסה לארה``ב:Reשלום לך, הדרכון שלי היה בתוקף 5 חודשים מיום היציאה שלי מהארץ. צלצלתי למשטרת הגבולות בשדה התעופה ושוחחתי עם האחראית במקום (עשיתי את זה בלילה, רק אז יש להם פנאי לענות.) והיא אמרה לי שאין בעיה לצאת מהארץ עם דרכון שתוקפו רק 5 חודשים, אבל היא הזהירה אותי שלארה -
קל אלהאריך תוקף דרכון:Reהיום עושים את זה בדואר רשום: שולחים ללשכת האוכלוסין (משרד הפנים) הקרובה למקום מגוריך וגם מקבלים תוך ימים פסורים. היום גם ההארכות מודפסות מאוד ברור ולא עוד בכתב יד עם העט הירוק...כמה שאנחנו רגילים לקטר על משרדי ממשלה, אני מוכרחה להגיד שבקטע הספציפי הזה משר -
תודה רבה לכל העונים!!עזרתם לי!!! היום או מחר אגש למשרד הפנים כדי להאריך את הדרכון. -
תוקף דרכון בכניסה לארה``ב:Reדודו זה בטוח ובדוק מלפני שלושה חודשים. במשרדי הנסיעות פשוט לא יודעים שזה השתנה הן בארה''ב והן בארץ וממשיכים לבקש לוודא על סמך הרגל העבר בדיוק כמו ששולחים אנשים שנוסעים לתאילנד להתחסן ממלריה בשעה שכבר אין צורך. זה נבדק ישירות במשרד הפנים ובשגרירות האמר -
תוקף דרכון בכניסה לארה``ב:Reמשה אם אתה צריך רק הארכה יעשו לך את זה במקום. אם לא בוער לך אז שלח בדואר.