תכנון טיול ומלונות
-
קודם כל אני רוצה להגיד שהפורום הזה ממש שימושי ועוזר. תודה רבה לגולשים פה בפורום שעונים על כל השאלות כאן בפירוט ובסבלנות

דבר שני, אנחנו שתי בנות שטסות לתאילנד לטיול אחרי צבא מה18.8 עד ה16.9. קראנו הרבה באינטרנט והגענו לאיזשהו תכנון של מסלול ונשמח לקרוא מה לדעתכם עליו.נהיה 6 ימים בקוסמוי, 6 ימים בקופנגן (פולמון), טיסה לצ'אנג מאי ל9 ימים (כולל טאנה ופאי ל2-3 לילות), הואה הין ל4 לילות, בנגקוק ל3 לילות וטיסה חזרה לישראל ב12 בלילה.
אנחנו ממש אוהבות בטן גב וחופים ובגלל מזג האוויר אנחנו לא נגיע לפוקט, קופיפי וכו' אז חשבנו על הואה הין.
יש המלצות לגבי שינוי המסלול או החלפת יעדים? חשוב לנו בעיקר לדעת מה דעתכם על הואה הין כי אין הרבה מידע על המקום באינטרנט.
בנוסף, יש לכם המלצות למלונות בהואה הין בסביבות 1,500 באט ללילה? חשוב לנו שיהיה נקי ובמיקום טוב. (הבנו שהחוף שנמצא ליד מלון הילטון לא טוב אז אם אפשר, לא באיזור הזה).
תודה לעונים!
-
תכנון טיול ומלונותהיום אני מסיים שבוע שהות ב- Hua hin. מדובר במקום שקט ביחס לאיים האחרים. זה לא המקום ל"אקשן" למי שמעוניין בכזה.
לדעתי, המקום לא הכי מתאים לצעירים. בנוסף, 4 לילות לכן ייתכן וזה יותר מידי.
יש פה ריזורטים טובים מאוד ועם כל השירותים שאותם ריזורטים מעניקים אפשר בכלל לא לצאת מהם כל היום.
כנסו לחלק של הטיפים ויעדי טיול כאן באתר. למרות שאין הרבה חומר מה שיש מאפשר נקודת התייחסות.
-
תכנון טיול ומלונות1. לשתי בנות צעירות יש אפשרויות טובות יותר מאשר הואה אין. אמנם לדעתי מדובר בעיר ממש נחמדה ושפע של פעילויות, אבל זה לא בדיוק המקום של "בטן גב על החוף" החופים בהואה אין סתמיים, ובשביל להגיע למקומות הטובים צריכים רכב צמוד.
החיי לילה בהואה אין מעטים ומיועדים בעיקר למקומיים.2. התכנון שלכם פשוט לא טוב. נוחתות בבנגקוק - ממשיכות לקופנגן....משם צפונה...
ואז שוב דרומה....מעברים שיקחו לכם הרבה זמן חופשה. הרצון הזה להיות בפול מון ולתכנון את החופשה והלו''ז ע''פ זה - לדעתי מוטעה. הפול מון מהווה שיקול להרבה צעירים לתכנן את הלו''ז שלהם, ואז שהם מגיעים לקופנגן הם מבינים שלא ממש היה שווה לתכנן טיול שלם בתאילנד לפי מסיבה המונית של סמים וערסים - כי את זה יש גם כאן בישראל. -
תכנון טיול ומלונותכמו שציינו לפניי הוא האין פחות מתאימה לבחורות צעירות , הייתי ממליץ על האי קו טאו גם שם תוכלו להנות מבטן גב במרחק לא רב מאיזור קוסומוי וקופנגן ואפילו לעשות צלילות היכרות או קורס צלילה באי