כניסה לפסל החרות
-
האם נכון שאי אפשר להיכנס ממש לפסל, אלא אם קונים מראש כרטיסים באינטרנט? האתר שמצאתי על פסל החרות, לא מאפשר בכלל קניית כרטיסים.משיהו יכול להבהיר לי? זה הלינק שיש לי לפסל
http://www.nps.gov -
כניסה לפסל החרות:Reהיי קראתי באתר שנתת את החלק הקשור לפסל החירות והתשובה לשאלתך מובאת בחלק הזה שאותו העתקתי והדבקתי כאן: Current Park Hours: Liberty Island will close at: 6:00pm. Last ferry departs the island at: 6:15pm. The park is open daily except Dec. 25th. Visit -
תודה רבה -
הסבר ממישהי שהיתהאז ככה קודם כל צריך להגיע מוקדם(לא להגזים) 8 9 ןלעמוד בתור מס` האנשים שמקבלים כרטיסים הוא משהו כמו 200 כך שזה לא 3-4 והסבירות שתיכנסו מאוד גבוהה, טיפ קטן אם אתם שניים או יותר אז שאחד יעמוד בתור לכרטיסים והשני יעמוד בתור לאוניה כמה מטרים מאחור ליד הרציף וכ -
הסבר ממישהי שהיתה:Reהמון תודה מיכל מה שעדין לא ברור לי, זה: שיש שתי ספינות שמגיעות לפסל, אחת, שמיועדת רק לפסל ועולה כסף והשניה שמיועדת לאי סמוך, מעבורת, שלא עולה כסף. האם אפשר לנסוע בזו שלא עולה כסף? האם התור של הכרטיסים הוא ממש נפרד ואפשר לקנות כרטיס ולעלות על כל מעבורת? א -
הסבר ממישהי שהיתה:Reבכייף אני יסביר שוב: את מבררת מתי ההפלגה הראשונה לפסך החירות בתאריך שאת באה באתר אינטרנט, כי ההפלגה הראשונה לפסל החירות היא זו שניתנת לאנשים שעליה לעלות לפסל באותו מחיר (נדמה לי 11$ אבל אני לא בטוחה)בקיצור אז את מגיעה לשם תראי בספר יש לשם מטרו ועומדת בתו -
בסוף הבנתי, כמו שהבטחתי -
בסוף הבנתי, כמו שהבטחתי:Reאני לא בטוח שזה שווה את התור הגדול,וביזבוז של זמן יקר.חזרתי לפני שבועיים ולדעתי לטפס על הפסל זה לא יותר מלסמן ווי,זווית הראיה מהפסל לא יותר טובה מלהיות באי ולא לעלות.עמדנו בטור לכרטיסים יותר משעה ונישברנו,יש גם את התור של המעבורת וכמובן שיש את התור לעלות -
כניסה לפסל החרות:Reהייתי לפני שבועיים- ההפלגה הראשונה בקיץ- ב8:30 מספטמבר כנראה ב-9:( כשהייתי היתה מודעה שמי שרוצה לעלות לפסל( ומדובר רק למרפסת ולא לכתר כמו שהיה פעם) צריך להזמין כרטיסים יומיים מראש בטלפון מרשות הפרקים הלאומיים. אני מצרפת את הלינק עם מספרי הטלפון.
http://www.nps.gov/stli/ -
הסבר ממישהי שהיתה:Reאני מניח שאת מתייחסת למעבורת לסטייטן איילנד שהיא בחינם (לפחות לפני שנה זה היה כך) והיא עוברת ליד פסל החרות כך שאפשר להתרשם מהפסל מרחוק. אחר כך אפשר לחזור באותה מעבורת למנהטן. סטייטן איילנד הוא אחד מהרבעים של ניו-יורק העיר הפחות מתויירים. אנחנו תפסנו -
כן כן! גם אני שטתי בחינם!מסכימה עם ערן! המעבורת לסטייטן איילנד בחינם, במידה וכשמגיעים לאי, ישר מסתובבים ועולים על המעבורת בחזרה למנהטן. אם נכנסים ממש לאי צריך לשלם. בקיצור הלוך ושוב בחינם, ורואים את הפסל מעולה, בלי הרבה תורים, בדיקות ביטחוניות וטיפוס. -
המון תודה לכולם