מלון בבנגקוק
-
מלון בבנגקוקהיי
תודה על ההמלצה למלון מרקיורי, לקחתי אותו בחשבון
מלבד המיקום המעולה, המלון עצמו מומלץ?
ידוע לי שבסמוך ישנו מלון הולידי אין אקספרס...
-
מלון בבנגקוקהיי
תודה על ההמלצה למלון מרקיורי, לקחתי אותו בחשבון
מלבד המיקום המעולה, המלון עצמו מומלץ?
ידוע לי שבסמוך ישנו מלון הולידי אין אקספרס...
-
האיסטאן מאקאסן לישראליםעושה רושם, שהוא "מוסד חובה" כמו שהיה בעבר מלון אסיה, רק עם מיקום מחורבן.
לא הייתי במלון הזה רק חלפתי לידו בדרך משדה התעופה והנהג ציחקק על כל הישראלים הגרים בו...
-
יופי של מלון ממליץ בחוםאחלה מלון ממליץ בחום בנקוק כולה פקוקה ביותר ושלא יבלבלו לכם על מיקום ועל תחבורה מי שלא מוכן לעיר פקוקה שיסע לאיסלם אבד או לחורמשר
יופי של מלון יופי של סביבה ממליץ בחום
כמובן שיש מלונות טובים יותר אבל הפלא ופלא רוב אזרחי ישראל נוסעים במזדה וטויוטה מעט מאד נוסעים במרצדס אז בבקשה איסטין זה הטויוטה .
-
טויטה AD100? אולי סובארו ...אני לא מסכימה בכלל עם ההארה שלך: "
ושלא יבלבלו לכם על מיקום ועל תחבורה מי שלא מוכן לעיר פקוקה שיסע לאיסלם אבד או לחורמשר ,יופי של מלון יופי של סביבה "
זה נכון שבנגקוק פקוקה 23.5 שעות ביממה ודווקא בגלל זה נושא המיקום כן חשוב, כי שהמלון שלך נמצא על יד תחנת רכבת לוקח 3 דקות להגיע אליו ולא חצי שעה במונית.
חוץ מזה "נוחות וגישה" זה נורא אינדווידואלי - גישה למה? נוח בשביל מה? כל אחד ומה שחשוב לו. בשבילי להיות בתוך הריבוע של אזור הרנסנס/נובוטול/אינטרקונטיננטל/הלידי אין זה הכי נוח שיש: יש לי רכבות, יש לי גשרי הולכי רגל עד הפתח של המלון, אני מגיעה ברגל לכל מה שאני אוהבת.... בשבילי זה מושלם! אולי לאחרים יש צרכים אחרים וזה לא יהיה מושלם.
אז נכון שהכל אינדווידואלי לכל אדם אבל באמת, להגיד שהאיסטין מלון מעולה? זו קצת היסחפות..... בשביל כמה שהוא עולה הוא בסדר! אבל שאנשים לא יצפו למלון מעולה, לפינוק של תאילנד..... במיוחד לאור הישראלידיה שיש שם - זה כמו להכנס למלון באילת
-
טויטה AD100? אולי סובארו ......עמלייה האיסטן מקאסן נבנה בתחילה כמלון לאנשי עסקים..ולא למשפחות...
...זאת לפחות היתה הכוונה בתחילה...גישה מהירה לשדה החדש בבנקוק...בלי הרבה
....פקקים...
....זה שזה הפך למלון עם משפחות(לא רק ישראלים מכל הקשת..)...זה כבר משהו
....אחר...
-
מלון איסטין מקסן הוא value for moneyהייתי בו 3 פעמים ותמיד הייתי מרוצה,
הייתי גם בביוק סקי וגם הייתי מרוצה..
מי שכל החיים שלו סובבים סביב הקניונים שלחפש מלון קרוב ל MBKלי סיבוב אחד ב MBK מספיק.
מי שמוכן ללכת כמה מאות מטרים ברגל הרכבת ( לא האקספרס ) עוצרת ליד המלוןלא תחנת מקסן ! אחת אחרי
-
ומסתבר שכבר לפני 5 שנים המלצתי עליו פהלפני שהישראלים בכלל ידעו שיש מלון כזה..
http://forum.lametayel.co.il/forum_threadt/frm_id-58/msg-329 3732/srch-#msg_3293732 -
מלון נוסףגם אנחנו זוג עם 3 ילדים בוגרים (גילאים 11-17), נוסעים בקיץ הקרוב כך שאין לי עדיין המלצה יד-ראשונה, אבל קיבלתי המלצות חמות עליהן החלטתי להסתמך, ולכן סגרתי הזמנה בסוויטה משפחתית במלון סיבטל.
המלון נחשב ברמה גבוהה מאוד, 5 כוכבים עם ציון 9 בבוקינג. המחיר לא זול אבל ממה שבדקתי בהחלט נראה הוגן מאוד יחסית לדרגת הפינוק ובהשוואה למלונות אחרים ברמה גבוהה. ומכיוון שנהיה רק 2 לילות בבנגקוק, ונחגוג שם את סיום הטיול - בא לי להתפנק
.המיקום קרוב מאוד לתחנת רכבת עילית, ובמרחק נסיעה קצרה בה ממרכזי הקניות.
-
מלון נוסףלילך,
בעיני המרקיור מאוד מומלץ ולא רק בשל המיקום . הוא חדש (לדעתי באוגוסט כשהיינו שם זה היה ממש בפתיחה . הוא נפתח בשנה האחרונה) , מודרני ויש זרם נפלא במקלחת (בעיה ידועה במלונות בנגקוק - וזו הפעם הראשונה שהתגנב לליבי הרצון לקחת איתי הביתה את הברז ..) ואין כמו מקלחת טובה אחרי יום עמוס בלחות של בנגקוק .
טיפ : בהזמנה מספיק זמן מראש עדיף להזמין דרך אתר המלון ולא דרך בוקינג . יש להם דיל שנקרא READY FOR BUISNESS ואז המחיר כולל ארוחות בוקר , WIFI וביטול חינם עד יום ההגעה , בעוד שבבוקינג מוצע כמעט אותו המחיר אך ללא הארוחות ! באותו המחיר תוכלי להרוויח את ארוחות הבוקר בהזמנה ישירה דרך המלון ( רק לראות שבחרת באופציה הנכונה הכוללת ארוחות , והילדים עד גיל מסויים אוכלים גם הם בחינם - לא זוכרת איזה גיל) .
לגבי ההולידי אין - הוא ממש לא רחוק מהמרקיור סיאם . מכרה שלי (צעירה , ללא ילדים) שהתה בו ונהנתה והוא זול יותר מהמרקיור בדר"כ , אך גם מקבל ציונים פחות טובים ממנו באתרים , והדיעות עליו חלוקות .
אנחנו לא בחרנו בו (למרות ששקלנו אותו בשל ניסיון טוב שהיה לנו עם מלונות הרשת ביעדים אחרים בעולם ) כי לא התאפשר לנו להיות בו 4 בחדר (ובמרקיור כן) והיה חשוב לנו להיות עם הילדים בחדר אחד כי אצלנו הם עוד קטנים.
אתם יכולים לשקול אותו ולקחת 2 חדרים .
ראיתי גם שפתחו מלון חדש באזור שכדאי לבחון : HAPPY3
ומשפחה שאני מכירה היתה עכשיו עם 2 הבנות בסוויטה של הנובוטל סיאם והיו ממש מרוצים . התפעלו מהסוויטה ומהמיקום שמול הסיאם פאראגון .
מקווה שעזרתי,
עדי
-
מה המרחק ברגל ממלון הולידי אין ל ?mbk -
מה המרחק ברגל ממלון הולידי אין ל ?mbkאם מדובר על הולידיי הין אקספרס סיאם הMBK במרחק הליכה של כ5 דקות מדובר במעבר כביש
-
מסכים בהחלט עם amalia - "היופי בעייני המתבונן"תמיד תמיד שקוראים הודעות או חוות דעת צריך לזכור
לא רק מה רשום אלא גם מי רשם !
האם ציפיותיו של בחור צעיר אחרי צבא יהיו תואמות לציפיות של משפחה עם ילדים ? וההפך ?! כנראה שלא. -
מסכים בהחלט עם amalia - "היופי בעייני המתבונן"הערה חשובה זיקו...גם אני למדתי מניסיון שתמיד כדאי לקבל עצות ממישהו שהוא פחות או יותר במצבך(רווק, זוג, עם ילדים קטנים או גדולים)כי כך רוב הסיכויים שאתם מכוונים לאותו דבר למרות שיש עוד משתנים כמו אוהבי טבע או לא, אוהבים מופעים או פחות, אוהבים או לא שופינג וכן הלאה...
-
מלון נוסףאנחנו התארחנו במלון SIVATEL שלושה לילות (עם 3 ילדים) והיה מעולה מכל בחינה ! לא תתאכזבו!
-
איסטאן מאקאסן מלון גרוע ביותרכנראה שזה באמת טעם אישי אם מישהו מדרג אותו גבוה מאוד